بسیار هم عالی و ممنون از دوستان عزیز که در تاپیک شرکت کردن ...
پس با این تفاسیر پاسپورت بهترین راه هست اما متاسفانه من به دلیل مسائلی از جمله خدمت و ... هنوز دارای پاسپورت نیستم و از طرفی به این حساب ها هم برای ماه آینده نیاز دارم . در بین حرفای دوست دوم مشخص شد که ممکن هست بعضی از این بانک ها صرفا پاسپورت رو قبول کنن . پس یعنی ممکنه اگر ترجمه رسمی انجام بشه ، در نهایت کارت ملی رو قبول نکنن؟!! خیلی عجیب هست ، فکر نکنم دچار چنین معضلی بشیم ...

پس برای AdvCash و PayPal و Skrill باید سفارش ساخت حساب از خارج کشور رو داد درسته ؟ یعنی هیچ راهی ندارن ...

ذر مورد وبمانی هم که گفتید کد ارسال میکنن ، خب این کار ممکنه خودش 1 ماه طول بکشه که مدت زمان زیادی هست واقعا . فکر کنم ارسال قبض به صرفه تر باشه .
ضمنا دوستان یه سوال دیگه ، اونم اینکه آیا قبض باید با نام خودم باشه یا اگر آدرسش یکی باشه مشکلی نداره ؟
سوال دیگه هم اینکه الان برای ثبت نام در وب سایت وبمانی ، دو آدرس موجود هست که یکیش ظاهرا روسی هست . باید از آدرس wmtransfer.com استفاده کرد ؟

راستش دلایل اینکه قصد دارم حساب ها با نام خودم باشن شامل چندین مورد میشن اما مهمترینش این هست که وقتی حساب با نام خودت باشه ، دردسر کمتری داری و راحت تر میتونی در بازار مجازی بین المللی فعالیت کنید ...

با تشکر ...