تسویه حساب ها بسیار دیر و با تاخیر چند روزه انجام میشه و این بسیار بد هست
تسویه حساب ها بسیار دیر و با تاخیر چند روزه انجام میشه و این بسیار بد هست
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
به دلیل زمان بندی و پایین آمدن ریسک برای خریدار به صورت دوره ای برخی درخواست ها با کمی تاخیر انجام خواهد شد
در این بازه زمانی فرد پرداخت کننده فرصت ارسال شکایت را دارد و این مورد برای سالم و شفاف سازی معاملات طراحی شده است
البته بازه زمانی آن برای هر کاربر به صورت دوره ای تا تسویه حساب پس از 24 ساعت از درخواست می باشد
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
توسط خودم ادیت شد
ویرایش توسط refigh : May 12th, 2017 در ساعت 01:49
توسط خودم ادیت شد
ویرایش توسط refigh : May 12th, 2017 در ساعت 01:49
توسط خودم ادیت شد
ویرایش توسط refigh : May 12th, 2017 در ساعت 01:48
فکر نمیکنم صحبت شما توجیه مناسبی برای تسویه حساب های شما که سه روز یا چهار روز طول میکشه که انجام بشه باشه ، شرکت های دیگه که بسیار معتبر و دقیق تر از شما هستند بین چند دقیقه و نهایت چند ساعت بعد از درخواست تسویه
حساب مبلغ رو حواله میکنند ، و چنین توجیهی ندارند ، به نوعی فقط سایتهایی که مشکل دارند مجبورند از درگاه شما استفاده می کنند ، و یه سایت بدون مشکل فکر نمیکنم با کارمزد 2 درصد شما و تسویه 4-5 روزه بتونه با شما کار کنه
به هر حال اگر شما میخواید کار کنید باید نقد و انتقاد درست ما رو بپزیرید و مشکل رو حل کنید ، اگر نه که بله حرف شما درسته هر کی میخواد میتونه از جای دگه درگاه داشته باشه ، کاری که ما و همکاران کردیم و از جای دیگه درگاه گرفتیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)