نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: درسته زرین‌پال با این فریمورک نوشته شده؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

پیش فرض پاسخ : درسته زرین‌پال با این فریمورک نوشته شده؟؟

خوب خدا را شکر انگار معضل بیسوادی بنده رفع شد (هر چند که بنده ادعایی ندارم) برای دوستان معضل جدید تناقض گویی بنده است.

تناقض چیست اینجا؟ whmcs ربطش به هسته اسکریپت درگاه های پرداخت کجاست؟

بنده ادعا کردم whmcs اسکریپت اختصاصی من است ؟ یا مثلا ادعا کردم نال شده نیست؟ یا ... شما جمله بنده را خوب متوجه نشدید یا شاید دوست ندارید متوجه بشید. من فرض را بر گزینه اول میزارم یک شرح مختصر میدهم.

هسته اکثر درگاه های واسط از جمله زرین پال یک مدل متاسفانه نال شده خارجی هست که البته بعد ها خیلی روش کار کردن توسعه دهندگان داخلی و تغییرات زیادی کرده اما در اصل من تا به حال چیز جدیدی ندیدم عمدتا روی همان کار کردن با کمی جستجو پیداش می کنید. دلیل رشد قارچ گونه درگاه های پرداخت هم دقیقا همین مسئله هست.
    نخست این که بنده هیچ جا شما یا شرکت دیگر (حتی زرین پال) را مخاطب قرار ندادم، گفتم اکثر از جمله اون در گذشته این بوده وضعیتشان. این اکثرا الزاماً شامل شما یا حال زرین پال نیست. از اونجا که شغل بنده ایجاب می کرده با اکثر درگاه ها تجربه کار داشتم (نه به عنوان مشتری) از این روز به خوبی با هسته اونها آشنایی دارم. بنابراین وقتی از ده ها درگاهی که کار کردم میبینم بیش انگشت شمار هستند مستقل ها میگم اکثرا، بنده نگفتم همه درگاه ها، گفتم اکثراً ... این رفع سو تفاهم نخست شما. البته اینجا منظورم این نیست که شما شاملش نیستید. بنده اصلا نمیدونم شما درگاهتون چیست همین آدرس سایت شماست یا چیز دیگه بر خلاف شما من وقت تحلیل مفصل از شما رو ندارم.

اون کلمه متاسفانه مربوط به نال بودن سیستمش نیست. مربوط به اون قسمت بولد شده انتها هست که چیز جدیدی ندیدم و همچنان از این دارن استفاده می کنند نه اینکه چون نال است.
    بحث اصلی بنده سر نوشته شدن این سیستم ها با لاراول بود که گفتم اینطور نیست اکثرا از اون هستند اما اگر فهرست بخوام بکنم شرمنده، بنده دنبال جنجال و بحث های بیخود با دوستانی امثال شما نیستم. امثال شما همان بنده را بیسواد بشمارید بهتره برام.

--- روشن است اینجا دوستان دنبال همه چیز هستند غیر از علم درست عکس بنده.

بنده تعقیب تاپیک را لغو کردم و از پست های شما در اینجا آگاه نمی شم. مشکلی نیست هر طور خواستید قضاوت کنید و گفتگو
    ویرایش توسط M.Abooali : April 15th, 2017 در ساعت 01:36
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

2. تعداد تشکر ها از M.Abooali به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)