نوشته اصلی توسط
M.Abooali
هسته اکثر درگاه های واسط از جمله زرین پال یک مدل متاسفانه نال شده خارجی هست که البته بعد ها خیلی روش کار کردن توسعه دهندگان داخلی و تغییرات زیادی کرده اما در اصل من تا به حال چیز جدیدی ندیدم عمدتا روی همان کار کردن با کمی جستجو پیداش می کنید. دلیل رشد قارچ گونه درگاه های پرداخت هم دقیقا همین مسئله هست.
محدود درگاه هایی مثل جهان پی هستند که اونها البته خیلی قطعی نمیشه گفت مستقل باشند و احتمالا صرفا یک ویرایش روی همان هسته هستند.
هر چند که نوشتن درگاه واسط از ساده ترین گونه های اسکریپت به شمار می رود و پیجیدگی خاصی درش نیست چه با فریمورک چه بدون آن.
اصلاح می کنم چیزی به نام قدرت وجود نداره. فریمورک ها فقط یک امتیاز واقعی دارند آن هم تسهیل کد نویسی برای برنامه نویس است. این که در قیاس فریمورک ها با هم میگن این سخت تر و اون قویتر هست اصطلاحات نادرستی هست.
سریعترین شکل اجرای کد قطعا php خام است. لاراول نزدیک به 10 برابر کند تر و همین پدربزرگش (سمفونی) هم حدود 3 تا 4 برابر کندتر از حالت خام php است. چون فرایند تولید و تحویل خروجی طولانی و پیجیده و معمولا غیر ضروری هم هست.
بلد بودن فریمورک لازم بلکه مفید هم هست اما استفاده از اون مگر در صورت کمبود وقت یا دانش توصیه من نیست.