صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26

موضوع: درسته زرین‌پال با این فریمورک نوشته شده؟؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : درسته زرین‌پال با این فریمورک نوشته شده؟؟

لاراول یکی از قدرتمند ترین فریمورک های php هست و هر سایتی رو میشه باهاش نوشت .

نقل قول نوشته اصلی توسط m.abooali نمایش پست ها
    هسته اکثر درگاه های واسط از جمله زرین پال یک مدل متاسفانه نال شده خارجی هست که البته بعد ها خیلی روش کار کردن توسعه دهندگان داخلی و تغییرات زیادی کرده اما در اصل من تا به حال چیز جدیدی ندیدم عمدتا روی همان کار کردن با کمی جستجو پیداش می کنید. دلیل رشد قارچ گونه درگاه های پرداخت هم دقیقا همین مسئله هست.

محدود درگاه هایی مثل جهان پی هستند که اونها البته خیلی قطعی نمیشه گفت مستقل باشند و احتمالا صرفا یک ویرایش روی همان هسته هستند.
    دوست عزیز این حرف شما کاملا غیرمنطقی هست و نشون میده برنامه نویسی کار نکردید. شاید الگوریتم و ایده کپی برداری شده باشه ولی اسکریپت و هسته اون رو هر سیستم مجددا از اول نوشته و اینو هر برنامه نویسی میدونه .

2. # ADS

عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

دوست عزیز این حرف شما کاملا غیرمنطقی هست و نشون میده برنامه نویسی کار نکردید.
    باشه قبول

حالا چرا با اکانت خودت یا حداقل با نام واقعی حرفت را نزدی؟
    ویرایش توسط M.Abooali : April 11th, 2017 در ساعت 21:22
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

4. تعداد تشکر ها از M.Abooali به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    411
    تشکر شده در
    235 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Abooali نمایش پست ها
    هسته اکثر درگاه های واسط از جمله زرین پال یک مدل متاسفانه نال شده خارجی هست که البته بعد ها خیلی روش کار کردن توسعه دهندگان داخلی و تغییرات زیادی کرده اما در اصل من تا به حال چیز جدیدی ندیدم عمدتا روی همان کار کردن با کمی جستجو پیداش می کنید. دلیل رشد قارچ گونه درگاه های پرداخت هم دقیقا همین مسئله هست.
    چرا از چیزی که اطلاع ندارید اظهار نظر می کنید
    اصلا اطلاع دارید فریم فرک چیه؟ و کاربردش چیه؟
    یا به برنامه نویسی بدون استفاده از فریم فرک که شما می گید php خام که اصلا php خام وجود خارجی نداره

لطفا کمی اطلاعات عمومی خودتون رو بالا ببرید
    فکر کنم شما سیستم xpay رو دیدید که این طوری اظهار نظر می کنید
    دوست عزیز همیشه تو زندگیتون سعی کنید تو مواردی که تخصص ندارید اظهار نظر نکنید
    دوستان ببخشید که به این شکل می گم
    متاسفانه ما ایرانی ها تو همه چیز و همه موارد تخصص داریم
    اگر صحبت سیاسی میشه همه ی ما بهترین سیاست مدار دنیا میشیم
    اگر صحبت پزشکی بشه، همه ی ما بهترین دکترهای دنیا میشیم
    اگر صحبت علمی بشه، همه ی ما بهترین دانمشندان دنیا میشیم
    اگر صحبت از فیلم و سریال بشه، ما بهترین منتقدان فیلم و سریال میشم

خواهشا سعی کنید همیشه تو مواردی که تخصص کافی نداریم توی اون بحث اظهار نظر نکنیم
    بلکه همیشه خودمون باشیم
    موفق و پیروز باشید
    ویرایش توسط BazPardakht.Com : April 11th, 2017 در ساعت 22:13

6. تعداد تشکر ها ازBazPardakht.Com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    5 پست

باشه قبول

حالا چرا با اکانت خودت یا حداقل با نام واقعی حرفت را نزدی؟
    دوست عزیز اکانت خودم هست .. میبینید که از سال 2013 عضو انجمن هستم ولی چون پست زدن داخل انجمن درگاه های پرداخت شمارش نمیشه هنوز 1 پست برام ثبت شده.

پاسخ بالایی هم که یوزر bazpardakht دادن موید پست قبلی بنده هست.

8. تعداد تشکر ها از 0000000000 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

برای اثبات نظرات خودتان کافیست شرح بدید و استدلال داشته باشید.

لازم نیست به من یا هر کس که نظری مخالف شما دارد توهین کنید یا سعی کنید با بی سواد جلوه دادن اون فرد درستی نظرات خودتان را اثبات کنید.

اگر استدلال و منطق برتری داشته باشید شک نکنید مقبول خواهد افتاد. نظر بنده موجود است و شما میتوانید بارها بگید چرند هست و بیسواد و موید همدیگر باشید

بنده قصد بحث با شما رو ندارم،چون سودی برای بنده ندارد.
    فراموش نکنید کلام هرکس بیانگر شخصیت و مرز دانش وی است.
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

10. تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    5 پست

حرف شما مثل اینه که بیاد بگید زمین مربعه و از بقیه بخواید ثابت کنند زمین گِرده ...
    شما که نظرتون مغایر با عرف و بدیهیات هست دلیل بیارید و ثابت کنید....

عضو انجمن djmohammad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    194
    تشکر تشکر شده 
    399
    تشکر شده در
    280 پست

محدود درگاه هایی مثل جهان پی هستند که اونها البته خیلی قطعی نمیشه گفت مستقل باشند و احتمالا صرفا یک ویرایش روی همان هسته هستند.

هر چند که نوشتن درگاه واسط از ساده ترین گونه های اسکریپت به شمار می رود و پیجیدگی خاصی درش نیست چه با فریمورک چه بدون آن.

اصلاح می کنم چیزی به نام قدرت وجود نداره. فریمورک ها فقط یک امتیاز واقعی دارند آن هم تسهیل کد نویسی برای برنامه نویس است. این که در قیاس فریمورک ها با هم میگن این سخت تر و اون قویتر هست اصطلاحات نادرستی هست.

سریعترین شکل اجرای کد قطعا php خام است. لاراول نزدیک به 10 برابر کند تر و همین پدربزرگش (سمفونی) هم حدود 3 تا 4 برابر کندتر از حالت خام php است. چون فرایند تولید و تحویل خروجی طولانی و پیجیده و معمولا غیر ضروری هم هست.

بلد بودن فریمورک لازم بلکه مفید هم هست اما استفاده از اون مگر در صورت کمبود وقت یا دانش توصیه من نیست.
    درود
    "سریعترین شکل اجرای کد قطعا php خام است" ؟ دقیقا یعنی چی
    منظورتون رو از کندتر هم نمی تونم به عنوان یک برنامه نویس php که با لاراول نیز کار کرده قبول کنم
    در هر صورت دوستان قصد توهین به شما و هیچ کس را ندارند و اینجا نیز یک بحث علمی هست و دوستان به بحث و تبادل نظر و علم خود می پردازند
    با احترام
    WebSite : Host5.ir
    Support Telegram id : silverlearn
    Tell : 03191015054
    Cell Phone : 09356732798

13. تعداد تشکر ها ازdjmohammad به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    411
    تشکر شده در
    235 پست

برای اثبات نظرات خودتان کافیست شرح بدید و استدلال داشته باشید.

لازم نیست به من یا هر کس که نظری مخالف شما دارد توهین کنید یا سعی کنید با بی سواد جلوه دادن اون فرد درستی نظرات خودتان را اثبات کنید.

اگر استدلال و منطق برتری داشته باشید شک نکنید مقبول خواهد افتاد. نظر بنده موجود است و شما میتوانید بارها بگید چرند هست و بیسواد و موید همدیگر باشید

بنده قصد بحث با شما رو ندارم،چون سودی برای بنده ندارد.
    زرین پال هیچ ارتباطی به بنده نداره
    شما توی متنتون گفتید اکثر درگاه های واسط
    یکیش خود من بودم
    ولی اینکه سطح علمیتون از نظر برنامه نویسی با گفته هاتون مشخص می کنه علمی از برنامه نویسی ندارید
    به همین دلیل بنده هم وقتی اکثر درگاه های واسط رو گفتید لازم دونستم که وارد بحث بشم و توضیحاتی بدم
    ناگفته نمونه شما که اینقدر تو بحث هاتون در رابطه با درستی صحبت می کنید
    چرا whmcs نال شده نصب کردید؟
    https://codebox.ir/support/clientarea.php

- - - Updated - - -

ناگفته نمونه
    این بحث هیچ ارتباطی به من نداشت و علاقه ای هم به شرکت در بحث درگاه های واسط نداشتم
    ولی شما خودتون با متنتون وادارم کردید که بیام وارد بحث بشم
    پس اگر حرفی می زنم که اگر توی مواردی تخصص ندارید وارد نشید هیچ ارتباطی به شخصیت نداره، کمی اندیشتون رو تغییر بدید

15. تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

تنها سوال که جای پاسخ داشت چون بعد علمی داشت:

"سریعترین شکل اجرای کد قطعا php خام است" ؟ دقیقا یعنی چی
    ساده است دوست عزیز،

کافیست گوگل کنید Benchmark PHP frameworks تا متوجه بشید یک hello world در هر فریمورک چقدر زمان لود می گیرد و سریعترین حالت نمایش hello world کجاست. جنریت یک صحفه در php خام بدون فریمورک در قیاس با تولید گردشی که فریمورک ها استفاده می کنند به مراتب سریع تر است. نسبت بین فریمورک ها هم راحت میتوانید مشاهده کنید.

دقت که کنید متوجه خواهید شد لاراول محبوب بیشترین مصرف منابع و البته کندترین بازدهی را داراست.

دیگر با آشنایی با بنچ مارک احتیاج به تشریح نیست احتمالا که چرا php خام در بالاترین سطح قرار دارد چون مصرف منابع اون در همه این فریمورک ها وجود دارد، همینطور سرعت خروجی اون. بنابراین سریعترین فریمورک هم باز کمی بیشتر از php خام زمان و منابع نیاز دارد برای تولید محتوا.

البته ندانستن این موضوع اصلا معناش بیسوادی یا کم سوادی شما نیست. شاید صرفا مورد توجه شما نبوده است یا احتیاج نداشتید در پروژه هاتون اینقدر دقیق و عمیق توجه کنید به مسائل.

خدمت دیگر دوستان نیز لازم به تذکر است بی ادبی انسان را از کسب علم بی بهره می کند. میتوان بدون توهین هم نظر داد
    -------
    اگر مودبانه پرسش کنید، حتما در گفتگو با شما حاضر و پاسخگوی سوالات خواهم بود.
    ویرایش توسط M.Abooali : April 15th, 2017 در ساعت 00:35

17. تعداد تشکر ها از M.Abooali به دلیل پست مفید

عضو انجمن k-pax آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    511
    تشکر تشکر شده 
    545
    تشکر شده در
    347 پست

تنها سوال که جای پاسخ داشت چون بعد علمی داشت:

ساده است دوست عزیز،

کافیست گوگل کنید Benchmark PHP frameworks تا متوجه بشید یک hello world در هر فریمورک چقدر زمان لود می گیرد و سریعترین حالت نمایش hello world کجاست. جنریت یک صحفه در php خام بدون فریمورک در قیاس با تولید گردشی که فریمورک ها استفاده می کنند به مراتب سریع تر است. نسبت بین فریمورک ها هم راحت میتوانید مشاهده کنید.

دقت که کنید متوجه خواهید شد لاراول محبوب بیشترین مصرف منابع و البته کندترین بازدهی را داراست.

دیگر با آشنایی با بنچ مارک احتیاج به تشریح نیست احتمالا که چرا php خام در بالاترین سطح قرار دارد چون مصرف منابع اون در همه این فریمورک ها وجود دارد، همینطور سرعت خروجی اون. بنابراین سریعترین فریمورک هم باز کمی بیشتر از php خام زمان و منابع نیاز دارد برای تولید محتوا.

البته ندانستن این موضوع اصلا معناش بیسوادی یا کم سوادی شما نیست. شاید صرفا مورد توجه شما نبوده است یا احتیاج نداشتید در پروژه هاتون اینقدر دقیق و عمیق توجه کنید به مسائل.

خدمت دیگر دوستان نیز لازم به تذکر است بی ادبی انسان را از کسب علم بی بهره می کند. میتوان بدون توهین هم نظر داد
    -------
    در خصوص whmcs هم شخصا نال کردم میتوانید ریپورت کنید. اتفاقا هر نوبت یک نسخه هم برای پشتیبانی شرکت می فرستم -
    بعد از مسدود سازی اکانت ما در سایتشون و توهینی که کشور ایران داشتند در تیکت ها گفته بودند شما در کشوری خطرناک و با ریسک بالا هستید ... (در زمان تغییر تابعیت شرکت از بریتانیا به آمریکا).
    این پاسخ البته به دلیل بی ارتباط بودنش با مبحث حاضر و نداشتن بار علمی ویرایش و حذف خواهد شد صرفا خواستم اطلاع داشته باشید شما نیز بهتره سوال بی ارتباط با مبحث را حذف کنید.

اگر مودبانه پرسش کنید، حتما در گفتگو با شما حاضر و پاسخگوی سوالات خواهم بود

این درسته که استفاده ازphp بدون فرمورک سرعت سایت بالا میبره اما باید توجه کرد برای پرژه های متوسز رو به بالا کاملا اشتباه هستش .
    استفاده از فرمورک برنامنویسی سرعتر . مرتب تر و آپدیت اون راحت تر خواهد بود !
    فروش سرور مجازی NVMe و رم DDR4
    آریوسرور | تلگرام ما : @Ario_Server
    سرور مجازی NVMe ایران

19. تعداد تشکر ها از k-pax به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)