میشه دوست عزیز هیچ چیزی تو برنامه نویسی نشد نداره . همه چیز ممکنه
منتها من دیگه رایگان کار نمیکنم . الان ضربه ی سنگینی به بنده وارد شده سر این تاپیک . اصلا فکر نمیکردم اینقد استقبال بشه ازش ولی خب دوستان کم لطفی کنن و اینجا پستی ارسال نکنن و فقط بیان تلگرام . چون قصدمم خودنمایی نبود ازشون نمیخواستم بیان اینجا اعلام کنن . الان برای پنج نفر از دوستان انجام شده دیروز . دو نفر در حال انجامه و چهار نفر دیگه مونده که بهشون قول کار رایگان داده شده . شما هم آخریش چون انگار نیاز دارید دوست ندارم کسی که بخاطر این تاپیک امیدوار شده دست خالی از پیشم برگرده . تلگرام در ارتباط باشید تا برای شما رو هم بنویسم ولی اگه از نظر شما و دوستان ایرادی نداره یه هزینه خیلی خیلی خیلی جزئی بگیرم که حداقل جبران کارم بشه . الان از دوستی عزیز که خارج نوبت تشریف آوردن برای کد کردن قالب 10 تومن گرفته شد . بهشونم گفتم همینم نمیخواستم بگیرم ولی خب واقعا من ضربه ی سنگینی سر این تاپیک متحمل شدم ولی خب مرد حرفش دوتا نمیشه . یه حرف زده بشه باید پاش وایسم . به دوستانی که قول دادم رایگان انجام میدم براشون دوستانی هم که رو حساب این تاپیک اومدن یه هزینه خیلی خیلی جزئی ازشون میگیرم و انجام میدم که هم بهشون فشار نیاد و هم یک چهارم خسارتی که به من وارد شد رو جبران کنه
خیلی خیلی بابت این مسئله رو سیاهم از همه دوستان عذر خواهی میکنم واقعا شرمنده ولی دیگه واقعا ممکن نیست . سه روزه که بنده فقط در حال کدنویسی رایگان هستم . اگه میدونستم اینقد استقبال میشه لیمیت میزاشتم براش مثلا کلا پنج نفر یا هفت نفر رایگان انجام میشه . ولی خب یه حرفی زدم و تا اینجاش پاش وایسادم ولی بعد از این واقعا نمیشه . خرج و مخارج منم هست و باید به روال کاری قبلم برگردم تا بتونم در آمد قبلمو داشته باشم . حقیقتا فک نمیکردم اینقد استقبال بشه
حالا قضیه چیه که دوستان اینجا نمیان میان داخل تلگرام پیام میدن واقعا نمیدونم چیه . کم لطفیشونه یا چیز دیگه خدا عالمه که چرا اینجا هیچ چیزی ارسال نمیکنن . شایدم دوست ندارم کارشون به عنوان کار رایگان انجام شده بین دوستان پخش بشه که منم کاملا بهشون حق میدم
اگر دوستان برنامه نویس از دست بنده ناراحت نمیشن و نمیگن طرف بزفروشه و دنبال افراد بزخره (بلا نسبت شما و دوستان) من این سیستم رو با قیمت 15 یا 10 تومن برای شما مینویسم چون رو حساب این تاپیک اومدید و دوست ندارم دست خالی برگردید از پیشم . امیدوارم که راضی باشید
از دوستان هم خواهش میکنم دیگه درخواستی نکنن تا به محظ اینکه سرم خلوت شد مجدد تاپیک رو بیارم بالا و یک سری کارارو رایگان انجام بدم براشون
با تشکر
ویرایش توسط phpcoding : April 5th, 2017 در ساعت 00:09
انجام پروژه های:php-c#-c++-java-basic-css-html-javascript-python
مشاوره با مسئول پروژه ها-حامد دعایی:+989901567129
تماس با برنامه نویس-امیرعلی استکی:+989017735378
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)