نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: سرمایه گزاری تا سقف 10 میلیون تومان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن alicpk آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    85 پست

پیش فرض پاسخ : سرمایه گزاری تا سقف 10 میلیون تومان

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
    بنده کار طراحی سایت ، میزبانی وب ، فروش سرور و برنامه نویسی میکنم اما به هیچ وجه پیشنهادی که میخوام بدم برای این کارها نیست
    درسته که همه مواردی که عرض کردم درامد دارن اما زمان سود دهی (جذب مشتری و برند شدن) زیادی لازم دارن مخصوصا در بازار الان که به شدت دستها زیاد شدن و هرکی از مامانش قهر میکنه یا یک خط کد رو میتونه بخونه ادعای برنامه نویسی ، میزبانی وب و ... میکنه
    من چند پیشنهاد دارم که زمان سود دهیشون در همان ماه اول هستش و خیلی خیلی سود دارن (بیشتر از انچه فکرش بکنید) و ریسکشون خیلی کمه
    شما هر مبلغی سرمایه گذاری کنید منم سرمایه میذارم و لی سود شراکت شما بسته به نوع فعالیت و تجربه شما و بنده در کار داره
    اگه شما یا هر یک از دوستان دیکه که مایل بودید در تلگرام پیام بدید در خدمتم . لطفا تماس یا پیامک به هیچ وجه نداشته باشید
    ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi

عضو جدید Lopez آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    101
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    95 پست

پیش فرض پاسخ : سرمایه گزاری تا سقف 10 میلیون تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط alicpk نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
    بنده کار طراحی سایت ، میزبانی وب ، فروش سرور و برنامه نویسی میکنم اما به هیچ وجه پیشنهادی که میخوام بدم برای این کارها نیست
    درسته که همه مواردی که عرض کردم درامد دارن اما زمان سود دهی (جذب مشتری و برند شدن) زیادی لازم دارن مخصوصا در بازار الان که به شدت دستها زیاد شدن و هرکی از مامانش قهر میکنه یا یک خط کد رو میتونه بخونه ادعای برنامه نویسی ، میزبانی وب و ... میکنه
    من چند پیشنهاد دارم که زمان سود دهیشون در همان ماه اول هستش و خیلی خیلی سود دارن (بیشتر از انچه فکرش بکنید) و ریسکشون خیلی کمه
    شما هر مبلغی سرمایه گذاری کنید منم سرمایه میذارم و لی سود شراکت شما بسته به نوع فعالیت و تجربه شما و بنده در کار داره
    اگه شما یا هر یک از دوستان دیکه که مایل بودید در تلگرام پیام بدید در خدمتم . لطفا تماس یا پیامک به هیچ وجه نداشته باشید
    از ابتدای تاپیک, بدنبال همچین جوابی دادم خوشحالم بلاخره فردی جدی گرفت و حرف جدی زد! یا حداقل تصور بنده بدین شکل است.اجازه بدید از اخر به اول جواب بدم. دوست من کسی که حاضر به مستقیم صحبت کردن نیست فرد مناسبی نیست از منظر من.درصورتی که توان کافی برای سرمایه گذاری دارید پیشنهاد بنده این است بصورت فردی کار کنید که خیرش از شرش بیشتر است.تلگرام بنده حقیر در پست بالا میتوانید پیدا کنید هم صحبتی با شما به هر شکلی باعث افتخار است.مچکر از وقتتون.
    Slender,,,

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)