نوشته اصلی توسط
glamshift
ضمنا تنها تراکنشی ک انجام شده همونی بوده ک لیمیت شده حساب برای بار میلیونم نه من ب اون حساب ورودی کردم و نه حتی پرداختی را دریافت یا کنسل کردم .. فقط ادرس را دادم و برام پول واریز شد . مدارک اگه معتبر بود و فوتوشاپ نبود میتونست از لیمیت دربیاره ولی شما هیچ پاسخی ندادین و پشتیبانی در این صورت نبود. مدارک رو ب جاهای دیگه نشون دادم و گفتن فوتوشاپه. الان یکسال بعد تازه شما دارین جواب میدین و اونم اینه ک هزینه جدید بدم برا یه حساب دیگه.
مبلغ سیصد تومن رو من نمیدونم برا چی پرداخت کردم .قبضی هم ک نبود. با همون اولین تراکنش مسدود شد و سیصد تومنم پرید. شمام الان بعد از یکسال دارین جواب میدین.
دوست گرامی امکان ارسال دلار به پی پال لیمیت شده وجود نداره. حساب شما بعد از 2 ماه و پس از دریافت دلار مسدود شده. جزئیات همه تراکنشهای مشکوک کنسل شده و ایمیل پی پال موجود هست. قبل از تحویل حساب بهتون گفته شد همه مشخصات حساب معتبر و قانونی ورفای میشود ولی شماره ملی برای این حسابها ارائه نمیشود و شما با فرض این شرایط حساب رو سفارش دادید.این رو حتما" به کسایی که مدارک ما رو فتوشاپ میدونن و احتمالا" شما رو راهنمایی میکنند بگید تا در جریان چگونگی کار با پی پال باشند.