من مشکلی با شما دوستان ندارم . اتفاقا خوشحال میشم چند نفر بهتر از خودم رو می بینم و باهاشون بحث میکنم . چهارتا چیز شما بلدی دوتا چیز من . انتقال اطلاعات میکنیم . حالا یا شما دانشت بیشتره یا من . من نه حسادت میکنم به دانش کسی نه از کسایی که دانششون از من بیشتر متنفرم . ولی شما خودتون کلاهتون رو قاضی کنید . تاپیک قبلی یه اعصاب خوردی واقعی بود واسه من حق بدید دیگه نتونتم با کسی اینجا کنار بیام . دوستان میان لینک زبان کرل میدن . میگن برو ببین توش زده کرل . همون کرل پی اچ پیه . تاپیک قبلی که من توش شرکت کردم رو میتونید برید ببینید . دوستان فک کردن هر گردی گردوئه . چون کارل پی اچ پی curl نوشته میشه زبان کرل هم curl پس این دوتا یکین . البته از نظر اینا . حالا هر چقدرم که شما پا وایسی که ثابت کنی آقا کارل یه چیزه . کرل یه چیز دیگه . کسی به گوشش نمیره . حرف خودشونو میزنن . لینک سمپل های زبان کرل رو دادن تو تاپیک میگن این هم لینک کارل . جدا از این گیر دادن میگن چرا میگی کارل ؟ کارل چیه کارل درست نیست . سی یو ار ال درسته . حرف من تو اون تاپیک این بود . زبان کرل که یه چیز دیگس . اصلا نمیشه کرل و کارل رو یکی کرد . حالا کسایی که دوست دارن به کارل میگن کارل . مثل من و خیلی از دوستان دیگه . کسایی هم که دوست دارن میگن سی یو ار ال که تلفظ درستشه . یعنی کلاینت یو ار ال .
بگذریم . قصد من بی احترامی به کسی نیست . فقط میخوام به قول شما یکم جنبه نقد پذیری دوستان بالا باشه . وقتی میگم دوست عزیز این زبان کرله و کارل پی اچ پی نیست این هم مدرک و شواهدش دیگه یه لنگه پا سر حرفش واینسته و چهارتا لینک بی مربوط دیگه بده که بدتر اعصاب منو خورد کنه . توقع عذر خواهی هم از کسی ندارم . وقتی اشتباهی میکنن سکوت کنن این کار که از دستشون بر میاد ؟
در کل از شما و یوزر
hoka عذر میخوام اگه بی احترامی شد