و باز هم دوستان متخصص

من نگفتم عدل بیان همینی که من نوشتمو استفاده کنن . این کدی که من نوشتم یه کد مفهومیه فقط دوست عزیز . کاش فرق کد مفهومی و نمونه کد رو میدونستید !!!
درسته فایل دسترسی سریع تری داره اما در مقیاس اطلاعاتی خیلی زیاد برای خود مدیر سایت مشکل ساز میشه و حتی بعداً اگه بخواد سایت رو بفروشه نمی تونه.
دیگه اون بستگی به سلیقه شما داره که چطوری با NoSQL کار کنید . اگر قرار باشه مثل یه برنامه نویس تازه کار همه اطلاعات رو بریزید توی یه فایل با فرمت txt که حتی خروجی فایل رو هم نتونید کنترل کنید که نه تنها تو فروش سایت به مشکل میخورید بلکه هر کی هم رسید میشه هکر و هکتون میکنه . باید اصولی کار بشه .
شما فرق کد مفهومی و نمونه کد رو میدونید ؟
واقعا هر سری من خواستم تو این انجمن به کسی کمک کنم بعدش اعصاب خوردی بوده برام . مشکل دوستمون حل شد . با تیم ویور نمونه کد براشون نوشتم که کلا مشکلشون حل شد
حالا این وسط یه چیزی واقعا برای من عجیبه . اونموقع که این آقا نیاز داره . هیچ کس وارد تاپیکش نمیشه . دو روز سه روز که گذشت مشکلش که توسط یکی مث من حل شد همه میشن متخصص میریزن داخل تاپیکش و شروع میکنن نظر دادن . مثل سری قبلی که دوستان تفاوت کارل پی اچ پی و زبان کرل رو نمیدونستن . اونوقت میخواستن به من توجیه کنن که کرل یه چیز دیگس
من خودم تا الان NoSQL که حجم فایل هام بیشتر از 3KB بشه کار نکردم . چون به نظرم اصولی نیست . حتی برای insert کردن در یک تیبل در دیتابیس . ولی خب الان مشکل دوستمون چیز دیگه ایه و نیاز ایشون چیز دیگه