صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 55

موضوع: ثبت دامنه فقط هزار تومان

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

پیش فرض ثبت دامنه فقط هزار تومان

با عرض سلام خدمت همه بازدید کنندگان گرامی

ثبت دامنه .nz فقط هزار تومان

برای تعداد بالای صد عدد تخفیف داده میشه

دوستان توجه داشته باشند به هیچ عنوان دسترسی به دامنه داخل سایت ما ندارند

فقط پنل ریسلو تحویل داده

میشه برای ثبت و تمدید باید از طریق سایت در ارتباط باشید

(به زودی داخل همین تاپیک دامنه های ارزان قیمت با پسوند جدید قرار داده میشه )

برای ثبت دامنه از طریق تیکت در ارتباط باشید

ارسال تیکت
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

2. تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت دامنه فقط هزار تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    درود

قصد دخالت در تایپک رو ندارم ، صرفا جهت اطلاع شما و باقی دوستان و جهت افزایش دانش و تجربه تون نظرتون رو به لینک های زیر جلب میکنم :

https://www.87132.ir/45046/%D8%B5%D9...B4%D8%AA%D8%9F

http://www.mizanonline.ir/fa/news/72...A7%D8%B1%D8%AF

http://www.hemayatonline.ir/TextVersionDetail/5727

متاسفانه ما ایرانی ها فکر میکنیم که پشتیبانی یعنی جواب دهی به تیکت ها زیر 1 ساعت ! در صورتی که تمام شرکت ها و دیتاسنتر ها معتبر دنیا به این صورت نیستند ... گاها پیش اومده به دیتاسنتر برای مشکلی تیکت زدیم و روزها منتظر پاسخ موندیم . یا همین ثبت کننده رسیلو ، پیش اومده تیکت زدیم و بعد از 1 ماه نتیجه گرفتیم و مشکلمون حل شده !

یا حق

درود
    اولا وقتی از موضوعی خبر نداری لطفا دخالت بیجا نکنید ، خود شما بابت چند ساعت دیر واریز شدن پول و به قول خودتان بد حرف زدن پشتیبان چنان تاپیکی برای سیباپال راه انداختید که همه دیدن بعد هم شدید دوست و پشتیبان اونها و تو تمام تاپیک ها از اونها حمایت کردید
    دوما بنده طبق پست اول خریدی را انجام دادم و بنا به همان خرید متضرر شدم و در حقیقت فروشنده دامنه مفت را با عنوان پنل داشتن که فقط برای تغییرات به درد میخوره به بنده فروختند و الان هم هیچی دریافت نکردم
    متاسفانه امثال شما و استارتر آبروی این انجمن را بردید و فروشندگان درست را هم بی آبرو کردید
    بنده دانشجو حقوق هستم و پدرم هم وکیل پایه یک هست و وقتی حرفی میزنم پای اون ایستادم ، حوصله ، وقت و هزینه شکایت برای چهار هزار تومان برام قانع کننده نیست وگرنه از خدام هست ایشان شکایت نه بعد از اون چنان بلایی سرش بیارم که کلاه برداری هیچ فروش درست را هم با ترس و لرز انجام بده
    متن شکایت از ایشان را برای اینماد نفرستادم چون دلم نمیخواد باعث ضرر زدن به کسی بشم وگرنه فروش کالایی رایگان با پنهان کاری و فریب کاری جرم هست
    تهمت و افترا وقتی میشه که دلیلی نداشته باشی نه اینکه با دلیل نتونی حقت را بگیری

دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟
    ویرایش توسط iraniam2000 : March 23rd, 2017 در ساعت 17:38

5. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

درود

قصد دخالت در تایپک رو ندارم ، صرفا جهت اطلاع شما و باقی دوستان و جهت افزایش دانش و تجربه تون نظرتون رو به لینک های زیر جلب میکنم :

متاسفانه ما ایرانی ها فکر میکنیم که پشتیبانی یعنی جواب دهی به تیکت ها زیر 1 ساعت ! در صورتی که تمام شرکت ها و دیتاسنتر ها معتبر دنیا به این صورت نیستند ... گاها پیش اومده به دیتاسنتر برای مشکلی تیکت زدیم و روزها منتظر پاسخ موندیم . یا همین ثبت کننده رسیلو ، پیش اومده تیکت زدیم و بعد از 1 ماه نتیجه گرفتیم و مشکلمون حل شده !

یا حق
    سلام

ممنون از شما همکار گرامی

ثابت کردن به بعضیا که ریسلو 5 دقیقه ای جواب نمیده کار درستی نیستش

و ایشالله این برادر مون که دانشجوی حقوق هستند رو بنده به زودی زود ملاقات خواهم کرد

البته اگر یک درصد از حقوق میدونستند کلاهبردار به کسی میگن که پول بگیره هیچی تحویل نده

ما پنل دادیم !
    پاسخگویی دادیم توی تیکت !
    گفتیم پول رو پس میدیم که ایشون میگن پولمو نمیخوام!

فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

7. تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Azade.Kaveh نمایش پست ها
    سلام خدمت همه ی کاربران عزیز انجمن .

ما چندین بار از آلمان دیتا قبلا ها سرویس داشتیم که سایتشون هم هک شد و اطلاعات سرویس های ما لو رفت و ایشون مدعی بودن که سرقت اطلاعات ربطی به ما نداره ! البته چون اطلاعات مهمی روی سرویس نداشتیم زیاد پیگیر نشدیم و الان هم دیگه مهم نیست برامون -> این بحث مال قبلا ها هست و الان هم مسئله ای نداریم باهاشون ولی در کل فکر میکنم حق دفاع از خود را داشتم .

ولی در کل میخوام بدونم سایت هاستینگی که هک بشه و بعدش هم سرورشون رو بزنن و اطلاعات مردم به سرقت بره کی مقصره ؟

امیدوارم خداهمه رو به راه راست هدایت کنه و حرف حق بزنن .
    !
    میتونم ایمیل شما یا ادرس سایتتونو داشته باشم؟
    یا ایمیل تونو؟
    این چندین بار که سرویس داشتید یک ایمیل از سمت ما نیومد که بصورت مدرک اینجا قرار بدید؟(البته با inspect میشه اوکی کرد)

سایت ما هک شد توی یکی از سایت ها نباید به عنوان هک شده ثبت میشد؟
    ویرایش توسط almandata : March 24th, 2017 در ساعت 00:39

تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
    سلام

ممنون از شما همکار گرامی

ثابت کردن به بعضیا که ریسلو 5 دقیقه ای جواب نمیده کار درستی نیستش

و ایشالله این برادر مون که دانشجوی حقوق هستند رو بنده به زودی زود ملاقات خواهم کرد

البته اگر یک درصد از حقوق میدونستند کلاهبردار به کسی میگن که پول بگیره هیچی تحویل نده

ما پنل دادیم !
    پاسخگویی دادیم توی تیکت !
    گفتیم پول رو پس میدیم که ایشون میگن پولمو نمیخوام!

بنده منتظر شما هستم و اگر شکایت نکنید آبرو و حیثیت براتون تو انجمن نمیزارم
    معنی کلاه بردار را هم مختصرا براتون توضیح میدم و اگر جرات و عرضه شکایت داشتید تو دادگاه کامل به شما تفهیم خواهم کرد
    فروش کالا و مالی که با پنهان کاری و عنوان دروغ به فروش برود مصداق کلاه برداری بوده و فرد فروشنده ضامن ضرر و زیان مشتری بوده و هست و باید آن ضرر را جبران کند ....
    بنده را از بازی های این انجمن نترسونید که تو این انجمن همه خبر دارند امثال شما چیکار میکنید ، کسی که خودش برای یک ساعت تاخیر در پاسخ دادن تیکت تاپیک با هشتاد سطر حرف را میزنه اومده اینجا میگه خارجی ها 30 روزه هم تیکت جواب نمیدن ! هر چند 30 هیچ تمام 365 روز را هم منتظر باشیم هیچ فرقی نمیکنه
    اینکه دامنه ها قابلیت تغییر در dns دارند اولین دروغ
    پنهان کاری و فریب مشتری با عنوان دادن پنل که فقط و فقط به درد تغییرات میخوره دومین کلک و فریب مشتری ....
    ادامه فروش با وجود تاکید چندین باره تعداد زیادی از افراد که این دامنه ها قابلیت تغییر ندارند سومین مورد ....

ده روز من را علاف کردید و هیچی بهم ندادید و موجبات ضرر من شدید و جالبه که همین تاپیک با توجه به اینکه ریسلو دامنه های رایگان مانند .nz و .au را با قابلیت تغییر dns ارائه نمیکنه خودش مصداق بارز کلاه برداری و دروغ پردازی شما هست
    هر وقت dns دامنه ها عوض شد زبان درازی کنید ، هر چند گویا نرمش من در عدم ارسال شکایت به اینماد باعث شده شما جرات زبان درازی پیدا کنید که اینجاست که میگه ترحم بر پلنگ تیز دندان ستم کاری بود بر گوسفندان .... پس منتظر اون هم باشید

دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟ دامنه های فروشی ایشان رایگان بوده و قابلیت تغییرات را ندارند و پنلی که از اون حرف میزنند هیچ ارزشی و قابلیت مدیریتی نداره
    ویرایش توسط iraniam2000 : March 24th, 2017 در ساعت 01:09

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    درود
    اولا وقتی از موضوعی خبر نداری لطفا دخالت بیجا نکنید ، خود شما بابت چند ساعت دیر واریز شدن پول و به قول خودتان بد حرف زدن پشتیبان چنان تاپیکی برای سیباپال راه انداختید که همه دیدن بعد هم شدید دوست و پشتیبان اونها و تو تمام تاپیک ها از اونها حمایت کردید
    دوما بنده طبق پست اول خریدی را انجام دادم و بنا به همان خرید متضرر شدم و در حقیقت فروشنده دامنه مفت را با عنوان پنل داشتن که فقط برای تغییرات به درد میخوره به بنده فروختند و الان هم هیچی دریافت نکردم
    متاسفانه امثال شما و استارتر آبروی این انجمن را بردید و فروشندگان درست را هم بی آبرو کردید
    بنده دانشجو حقوق هستم و پدرم هم وکیل پایه یک هست و وقتی حرفی میزنم پای اون ایستادم ، حوصله ، وقت و هزینه شکایت برای چهار هزار تومان برام قانع کننده نیست وگرنه از خدام هست ایشان شکایت نه بعد از اون چنان بلایی سرش بیارم که کلاه برداری هیچ فروش درست را هم با ترس و لرز انجام بده
    متن شکایت از ایشان را برای اینماد نفرستادم چون دلم نمیخواد باعث ضرر زدن به کسی بشم وگرنه فروش کالایی رایگان با پنهان کاری و فریب کاری جرم هست

دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟
    اولا وقتی از موضوعی خبر نداری لطفا دخالت بیجا نکنید
    بنده عرض کردم قصد دخالت ندارم و تنها به جهت آگاه شدن شما که از کلمه استفاده نکنید پست دادم ! صرفا به جهت اینکه برای شما مشکلی پیش نیاد ...

خود شما بابت چند ساعت دیر واریز شدن پول و به قول خودتان بد حرف زدن پشتیبان چنان تاپیکی برای سیباپال راه انداختید که همه دیدن بعد هم شدید دوست و پشتیبان اونها و تو تمام تاپیک ها از اونها حمایت کردید
    مسئله بنده شبیه به مسئله شماست ؟! بی ادبی کردن و بد حرف زدن پشتیبانی یک شرکت با مشتری در هر صورت محکوم هستش !
    بله چرا که مدیریت اون شرکت برای بنده مسئله پیش اومده رو جبران کرد و دیگه هم شاهد اون قبیل مشکلات نبودم ... مگه پدر کشتگی داشتم باهاشون ؟

شما اصلا بنده و طرز سرویس دهی بنده رو میشناسید ؟ با بنده آشنایی دارید ؟! آیا بنده به شما بی ادبی و بی احترامی کردم یا از کسی حمایت کردم ؟ کار اشتباهی هستش که شما رو از انجام یک عمل اشتباه منصرف کنم ؟

ادب نیکو ، زینت عقل است. حضرت محمد (ص)

دانشجوی حقوق ، آیا به شما یاد ندادن که هرگز به کسی که جرمش ثابت نشده نمیتونید اون جرم رو بهش اختصاص بدین ؟ شما قاضی هستین ؟ در چه مقامی قرار دارین شما ؟

بنده دیگه با شما حرفی ندارم ، فقط این رو بدونید که صرفا به جهت جلوگیری از اشتباه اون نکات رو یادآور شدم و شما نیز در درجه ای قرار ندارید که بخواهید بنده رو متهم به بی آبرو کردن انجمن بکنید !

سخن آخر :
    کیفیت سخن گفتن و محتوای کلام، نشانه عقل و شعور و ادب انسان است و شخصیت هر کس را در آینه کلامش می توان شناخت.

بدرود
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

11. تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    32 پست

آلمان دیتا یا همون پرداز میزبان ببین با ندادن خدمات درست به مشتریان چه فشاری داری به دیتابیس وب هاستینگ تاک میاری!!!

بس است شرارت مگر شما ستون پنجم ddoser ها هستید!

13. تعداد تشکر ها از Azade.Kaveh به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

بنده عرض کردم قصد دخالت ندارم و تنها به جهت آگاه شدن شما که از کلمه استفاده نکنید پست دادم ! صرفا به جهت اینکه برای شما مشکلی پیش نیاد ...

مسئله بنده شبیه به مسئله شماست ؟! بی ادبی کردن و بد حرف زدن پشتیبانی یک شرکت با مشتری در هر صورت محکوم هستش !
    بله چرا که مدیریت اون شرکت برای بنده مسئله پیش اومده رو جبران کرد و دیگه هم شاهد اون قبیل مشکلات نبودم ... مگه پدر کشتگی داشتم باهاشون ؟

شما اصلا بنده و طرز سرویس دهی بنده رو میشناسید ؟ با بنده آشنایی دارید ؟! آیا بنده به شما بی ادبی و بی احترامی کردم یا از کسی حمایت کردم ؟ کار اشتباهی هستش که شما رو از انجام یک عمل اشتباه منصرف کنم ؟

دانشجوی حقوق ، آیا به شما یاد ندادن که هرگز به کسی که جرمش ثابت نشده نمیتونید اون جرم رو بهش اختصاص بدین ؟ شما قاضی هستین ؟ در چه مقامی قرار دارین شما ؟

بنده دیگه با شما حرفی ندارم ، فقط این رو بدونید که صرفا به جهت جلوگیری از اشتباه اون نکات رو یادآور شدم و شما نیز در درجه ای قرار ندارید که بخواهید بنده رو متهم به بی آبرو کردن انجمن بکنید !

سخن آخر :
    کیفیت سخن گفتن و محتوای کلام، نشانه عقل و شعور و ادب انسان است و شخصیت هر کس را در آینه کلامش می توان شناخت.

بدرود
    آقای محمدی عزیز ( ایران سرور ) همه کاربران قدیمی شمارو در این انجمن میشناسند نیازی نیست به افراد تازه وارد توضیحی از این بابت بدید ... بلخره یکی از همکاران خوب و با سابقه در این انجمن هستین .

آقای کریمی ( پرداز میزبان ) اگه دامنه فوق به نام مشتری ثبت شده ( در اطلاعات whois ) شما سرویس خود را تحویل داده اید و مشتری در صورتی که مشکلی بابت عدم تغیر DNS ها داره میتونه درخواست راهنمایی بگیرن و یا به صورت محترمانه از شما درخواست کنند که به ثبت کننده دامنه ( ریسلو ) پیام بدید تا دلیل عدم تغیر DNS هارو پرسجو کنید ...1000 تومانی هم که شما دریافت کردین بابت هزینه معرفی و انجام امور ثبت از سمت شما بوده . شما به دلیل عدم تمایل ثبت کننده دامنه ( ریسلو ) به تغیر DNS های این پسوند هیچ مسئولیتی ندارید .

پ.ن : استارتر گرامی لطفا به جناب رامین درخواست پاکسازی تاپیک برای جلوگیری از هر گونه مشکلات پیشبینی نشده و یا پیشبینی شده را بدهید .

15. تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

شما بنده را میشناسید ؟ مصلح بنده هستید ؟ اصلا میدانید مدرک دارم یا نه ؟ تاپیک را خوندید یا نه صرفا به جهت درخواست دوستتان اومدید تهدید کنید ؟ یا نه اونقدر بیکارید که فارغ از کارهای خودتان جدیدا به امورات بقیه هم رسیدگی میکنید ؟

بنده بند بند اون تاپیک را یادم هست و نه تنها پشتیبان شرکت مذکور بی ادبی نکرده بود بلکه توهین کننده شما بودید و تنها دلیل شما این بود که سرورهاتون در حال کنسل شدن بودن و دیر جواب داده بودند و پول شما دیر واریز شده بود ، پس به خودتان اجازه حمله به پشتیبان و حتی تاپیک زدن را میدادید ، اونوقت اومدید میگید من دو هفته برای ثبت دامنه که باید یک روزه ثبت میشد صبر کنم و اعتراض هم نکنم ؟ اون هم دامنه هایی که گفتم ده نفر پیاام دادن که قابلیت تغییر dns ندارند و در حقیقت فروشنده با دروغ سر بنده و بقیه را کلاه گذاشته ...
    یعنی شما که خودت فروشنده ای موضوع دامنه های رایگانی که ریسلو ثبت میکنه را نمیدانی ؟ یا شاید ندانستن به نفع خودت و دوستت هست ؟
    یعنی شما اونجا قاضی بودید ؟که تاپیک زدید و اونها را متهم کردید ؟
    ما هم اینجا جبران خسارت میخوایم و تو پست های قبل گفتم چهار دامنه با قابلیت استفاده و تغییرات مدیریتی چیزی هست که خریدم و میخوام

شما الان مطمئنی از شما سرویس نداشتم ؟ بنده را میشناسید ؟ البته سرویس داشتم ولی ناراضی نبودم، اتفاقا تمام مدت که سرویس داشتم جز تیکت روز اول مشکلی نداشتم و سایت را هم واگذار کردم وگرنه همچنان سرویس را تمدید میکردم اون زمان ، تصمیم هم داشتم دوباره سرویس تهیه کنم ولی بعد این تاپیک و اینکه فهمیدم باندبازی تو وجود شما هم هست بهتر ازتون دور وایستاد
    گفتم آبروی انجمن را بردید برای اینکه با باندبازی و حمایت از یک فروشنده نادرست ، انجمن علمی را به یک بازار مکاره تبدیل کردید و با حمایت های نادرست و نابجا از هم آبروی فروشندگان معتبری که تو انجمن هستند را هم بردید ، بسیاری از فروشندگان معتبر فراری شدن چون حاضر به باندبازی های اینچنینی نبودن ، برای اینکه میدیدن نه تنها اینجا تبلیغی براشون نیست بلکه دید منفی مشتری ها براشون ضرر هم داره ...
    خدا آقا رامین را سلامت کنه که از زمان حضورش تا حدود زیادی وضع را درست کرده ولی یک نفر چیکار کنه جلو یک عده که با هم باند تشکیل میدن و نمونه اش خود شما ....

این مساله به بنده مربوط هست و حتما ادله و مدارکی دارم ، خود استارتر حرف نمیزنه شما شدی سخنگوی ایشان ؟ بنده تمام مدارکم کامل هست و حرف میزنم وگرنه دیوانه نیستم بیام به کسی تهمت بزنم
    شما هم فکر بنده را نکن ، حتما مدارکم کامل بوده و هست که پست هام حذف نشدن و مطمئنا قاضی اگر نتونم اثبات کنم حرفم را با بنده برخورد خواهد کرد و از خدام هست ایشان شکایت کنه و برای چندمین بار سعی در تحریک ایشان داشتم که شکایت کنند ولی خوب متاسفانه ایشان زرنگ هست و خوب میدانه که حرف بی ربط و بی مدرک نزدم

بنده از اولش هم با شما حرفی نداشتم ولی خوب شما خودت را نخود آشی کردی که نباید دست بهش میزدی ، این براتون تجربه بشه بی دلیل به درخواست حمایت کسی جواب مثبت ندید
    دست از باندبازی و حمایت بیجا از کسانی که حق مشتری را میخورند بردارید
    اجازه بدید محیط انجمن سالم بشه و در محیطی سالم فعالیت کنید نه اینکه کاربران با این اعمال به تمام فروشندگان محترم انجمن بدبین بشن در حالی که خیلی ها اعتبار خودشان را با شب نخوابیدن و حتی غذا را جلو کامپیوتر خوردن و پشتیبانی و سرویس عالی بدست آوردن اونوقت یکی برای هزار تومان همه را بدبین میکنه اون یکی به درخواستش ازش حمایت میکنه

شما فکر خودت باش و بدان عاقل ترین افراد کسانی هستند که تو امورر دیگران دخالت نمیکنند ، شخصیت هر کس هم برای خودش محترم هست و قرار نیست چون شما از کلام بنده خوشت نیامد بقیه هم خوششان نیاد
    الان اگر اینطوره میتونم سوال کنم کلام معتبر و گویای شما چرا جز استارتر برای کسی خوشایند نبوده که ازش تشکر کنه ؟
    جالبه که استارتر به یکی از کسانی که حق را به ما داده بود میگفت نظر دادن بقیه تو تاپیک فروش درست نیست ولی گویا اگر کسی نظرش مطابق میل ایشان باشه مشکلی نداره

=-=-=-=-=-=-=-=-=

دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟ دامنه های فروشی ایشان رایگان بوده و قابلیت تغییرات را ندارند و پنلی که از اون حرف میزنند هیچ ارزشی و قابلیت مدیریتی نداره

17. تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

درود

یا حق
    قضاوت با دوستان :
    http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1648959

آیا بنده حمایت از شخص خاصی و یا به قول ایشان باند بازی انجام دادم ؟
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

19. تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

قضاوت با دوستان :
    http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1648959

آیا بنده حمایت از شخص خاصی و یا به قول ایشان باند بازی انجام دادم ؟
    نه پس از روی خیرخواهی و مصلحت اندیشی و بدون خوندن تاپیک وارد شدید و بنده را تهدید کردید که تهمت زدم ؟ اگر تهمت چرا پست هام حذف نشدن در حالی که مدیر ارشد انجمن تمام پست های اضافه را حذف کرده بود ؟
    یا بیکاری و خوشت میاد بدون خوندن وارد بشی یک حرفی بزنی یا برای حمایت و به درخواست وارد شدی و حرفی زدی
    حالت سومی هم وجود داره ؟

ویرایش توسط iraniam2000 : March 25th, 2017 در ساعت 01:38

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)