نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: ثبت دامنه فقط هزار تومان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت دامنه فقط هزار تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    درود
    اولا وقتی از موضوعی خبر نداری لطفا دخالت بیجا نکنید ، خود شما بابت چند ساعت دیر واریز شدن پول و به قول خودتان بد حرف زدن پشتیبان چنان تاپیکی برای سیباپال راه انداختید که همه دیدن بعد هم شدید دوست و پشتیبان اونها و تو تمام تاپیک ها از اونها حمایت کردید
    دوما بنده طبق پست اول خریدی را انجام دادم و بنا به همان خرید متضرر شدم و در حقیقت فروشنده دامنه مفت را با عنوان پنل داشتن که فقط برای تغییرات به درد میخوره به بنده فروختند و الان هم هیچی دریافت نکردم
    متاسفانه امثال شما و استارتر آبروی این انجمن را بردید و فروشندگان درست را هم بی آبرو کردید
    بنده دانشجو حقوق هستم و پدرم هم وکیل پایه یک هست و وقتی حرفی میزنم پای اون ایستادم ، حوصله ، وقت و هزینه شکایت برای چهار هزار تومان برام قانع کننده نیست وگرنه از خدام هست ایشان شکایت نه بعد از اون چنان بلایی سرش بیارم که کلاه برداری هیچ فروش درست را هم با ترس و لرز انجام بده
    متن شکایت از ایشان را برای اینماد نفرستادم چون دلم نمیخواد باعث ضرر زدن به کسی بشم وگرنه فروش کالایی رایگان با پنهان کاری و فریب کاری جرم هست
    تهمت و افترا وقتی میشه که دلیلی نداشته باشی نه اینکه با دلیل نتونی حقت را بگیری

دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟
    اولا وقتی از موضوعی خبر نداری لطفا دخالت بیجا نکنید
    بنده عرض کردم قصد دخالت ندارم و تنها به جهت آگاه شدن شما که از کلمه استفاده نکنید پست دادم ! صرفا به جهت اینکه برای شما مشکلی پیش نیاد ...

خود شما بابت چند ساعت دیر واریز شدن پول و به قول خودتان بد حرف زدن پشتیبان چنان تاپیکی برای سیباپال راه انداختید که همه دیدن بعد هم شدید دوست و پشتیبان اونها و تو تمام تاپیک ها از اونها حمایت کردید
    مسئله بنده شبیه به مسئله شماست ؟! بی ادبی کردن و بد حرف زدن پشتیبانی یک شرکت با مشتری در هر صورت محکوم هستش !
    بله چرا که مدیریت اون شرکت برای بنده مسئله پیش اومده رو جبران کرد و دیگه هم شاهد اون قبیل مشکلات نبودم ... مگه پدر کشتگی داشتم باهاشون ؟

متاسفانه امثال شما و استارتر آبروی این انجمن را بردید و فروشندگان درست را هم بی آبرو کردید
    شما اصلا بنده و طرز سرویس دهی بنده رو میشناسید ؟ با بنده آشنایی دارید ؟! آیا بنده به شما بی ادبی و بی احترامی کردم یا از کسی حمایت کردم ؟ کار اشتباهی هستش که شما رو از انجام یک عمل اشتباه منصرف کنم ؟

ادب نیکو ، زینت عقل است. حضرت محمد (ص)

تهمت و افترا وقتی میشه که دلیلی نداشته باشی نه اینکه با دلیل نتونی حقت را بگیری
    دانشجوی حقوق ، آیا به شما یاد ندادن که هرگز به کسی که جرمش ثابت نشده نمیتونید اون جرم رو بهش اختصاص بدین ؟ شما قاضی هستین ؟ در چه مقامی قرار دارین شما ؟

بنده دیگه با شما حرفی ندارم ، فقط این رو بدونید که صرفا به جهت جلوگیری از اشتباه اون نکات رو یادآور شدم و شما نیز در درجه ای قرار ندارید که بخواهید بنده رو متهم به بی آبرو کردن انجمن بکنید !

سخن آخر :
    کیفیت سخن گفتن و محتوای کلام، نشانه عقل و شعور و ادب انسان است و شخصیت هر کس را در آینه کلامش می توان شناخت.

بدرود
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

2. تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)