نوشته اصلی توسط
iraniam2000
درود
اولا وقتی از موضوعی خبر نداری لطفا دخالت بیجا نکنید ، خود شما بابت چند ساعت دیر واریز شدن پول و به قول خودتان بد حرف زدن پشتیبان چنان تاپیکی برای سیباپال راه انداختید که همه دیدن بعد هم شدید دوست و پشتیبان اونها و تو تمام تاپیک ها از اونها حمایت کردید
دوما بنده طبق پست اول خریدی را انجام دادم و بنا به همان خرید متضرر شدم و در حقیقت فروشنده دامنه مفت را با عنوان پنل داشتن که فقط برای تغییرات به درد میخوره به بنده فروختند و الان هم هیچی دریافت نکردم
متاسفانه امثال شما و استارتر آبروی این انجمن را بردید و فروشندگان درست را هم بی آبرو کردید
بنده دانشجو حقوق هستم و پدرم هم وکیل پایه یک هست و وقتی حرفی میزنم پای اون ایستادم ، حوصله ، وقت و هزینه شکایت برای چهار هزار تومان برام قانع کننده نیست وگرنه از خدام هست ایشان شکایت نه بعد از اون چنان بلایی سرش بیارم که کلاه برداری هیچ فروش درست را هم با ترس و لرز انجام بده
متن شکایت از ایشان را برای اینماد نفرستادم چون دلم نمیخواد باعث ضرر زدن به کسی بشم وگرنه فروش کالایی رایگان با پنهان کاری و فریب کاری جرم هست
تهمت و افترا وقتی میشه که دلیلی نداشته باشی نه اینکه با دلیل نتونی حقت را بگیری
دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟