نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: استفاده از پایگاه های nosql برای ذخیره سازی 300 میلیون رکورد اطلاعات

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید phpcoding آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    33 پست

پیش فرض پاسخ : استفاده از پایگاه های nosql برای ذخیره سازی 300 میلیون رکورد اطلاعات

با سلام
    دوست عزیز این نظر شخصی بنده بعد از 8 سال تجربه کاری تو این زمینه اس (حالا من این مطلبو میگم باز یه سری دوستان فول متخصص که فرق کارل پی اچ پی و زبان کرل رو نمیدونن نیان بگن دیتابیس چه ربطی به فریم وورک داره . این فقط یه مثاله ک دوستمون متوجه بشه !!!!!!!!!!!!!!!! )
    بانک اطلاعاتی database یه شباهت جزئی به فریم وورک ها داره . کار رو آسون تر میکنه . یعنی دیتابیس چیزیه که هر کسی میتونه باهاش کار کنه و به قول دوستمون که اینجا تاپیک زده بود در مورد یه فریم وورک کار راه بندازه . ولی خب از سرعت خیلی خیلی پایینی برخورداره . شاید کسایی که تازه کارن پیش خودشون بگن نه . ما که تا صفحه رو لود میکنیم خروجی سمت کلاینت بارگذاری میشه . سرعتش بالاس پس امثال استکی چی میگن سرعت phpmyadmin پایینه ؟ ولی خب این حقیقته که برنامه نویس های بزرگتر از من هم قبولش دارن . که کوئری های دیتابیس سرعت چشم گیر پایین دارن و همینطور منابع زیادی سمت سرور مصرف میکنن از جمله رم و سی پیو . مسلما شما نمیتونید سرعت پردازش یک اسکریپت NoSQL و یک اسکریپت پایگاه داده Database رو با هم یکی کنید . شاید به قول معروف با چشم غیر مسلح قابل دیدن نباشن چون تفاوتشون صدم ثانیه ایه . ولی خب واسه کسی مث من که برنامه نویس چت رومه و اسکریپت های فول اختصاصی برای چت روم مینویسه (مثل آخرین پروژم که اسکریپت NoSQL چت رومه) این صدم ثانیه خیلی چشم گیره . و من باید اونو ملاک کارم قرار بدم . ولی خب یه جایی هم میرسه که شما به دیتابیس نیاز دارید . مثلا همین پروژه های چت روم من . تا چند وقت پیش همه اطلاعات رو NoSQL میکردم به جز لیست کاربران و لیست پیام های کاربران . چون داخل چت روم یکی لیست کاربرانه که از تیبل آنلاینز خونده میشه معمولا و یکی لیست پیام هاس که به تیبل پیام ها مدام درخواست ارسال میشه از سمت کلاینت select & insert . واسه همین برای خود بنده سخت بود که این دوتا تیبل رو بیارم داخل پوشه ها و فایل ها و کاری کنم که سرعتش نه تنها کمتر نشه بلکه بیشترم بشه . واسه همین تموم قسمت هارو NoSQL میکردم به جز قسمت آنلاین ها و پیام تا اینکه چند ماهیه یه تکنیک جالب یاد گرفتم که دیگه کلا phpmyadmin رو حذف میکنم و حتی پیام ها و انلاین هارو میارم داخل فایل ها و البته سرعت رو هم چندین برابر کردم .
    پیشنهاد من به شما اینه . ببینید چی نیاز دارید ؟ کدومش برای شما بهتره . اگر ملاک کار شما سرعته که خب بدون شک NoSQL بهتر انتخابه . اگر ملاک کار شما سرعت نیست و مواردی همچون زمان و سرعت و امکاناته که خب اصلا از نظر این سه تا مورد اصلا نمیشه NoSQL رو با DataBase مقایسه کرد و دیتابیس سرتره
    شما باید ببینید نیازتون چیه !
    ویرایش توسط phpcoding : March 24th, 2017 در ساعت 05:35
    انجام پروژه های:php-c#-c++-java-basic-css-html-javascript-python
    مشاوره با مسئول پروژه ها-حامد دعایی:+989901567129
    تماس با برنامه نویس-امیرعلی استکی:+989017735378

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)