نوشته اصلی توسط
iraniam2000
من هم نگفتم از این انجمن خریدید گفتم انتظار تایید از کسانی که خودشان هم به اجبار مشتری را نگه میدارند نداشته باشید و انتظار راهنمایی و انصاف از کسی که خودش بی انصاف هست دقیقا انتظار دور از عقلی هست
اونها سعی میکنند سرور را شما کنسل کنید تا با نصف ستاپ مجدد به مشتری جدید بفروشند و این موضوع تا n دفعه ادامه داره ( یعنی چیزی پرداخت نمیکنند و مجدد ستاپ میگیرند )
میتونید رجوع کنید به بخش فروش سرور تا خودتان دهها تاپیک اینچنینی را ببینید
بعضی ها تو همین انجمن روی هاست اشتراکی بکاب را میبندن و مشتری اگر بکاب بخواد با جنگ لفظی و بی احترامی کاری میکنند تا اون هم یک کلمه که یک دهم جملات توهین آمیز اونها نیست رل در تیکت بگه ، بعد سایت را ببندن و بکاب ندن و در حقیقت مشتری مجبور به تمدید بشه اونوقت تو انتظار راهنمایی درست داری ؟ همه هم یک صفحه درست کردن و به جای قوانین کلی که باید در اونجا قرار بدن مانند کپی رایت و ... انگار یک کشور مستقل هستند و دهها قانون که هر یک ساعت یک بار هم به دلخواه تغییر میدن را نوشتن و تا حرف بزنی دو تا جمله اضافه میکنند و لینک میدن که برو بخون !
البته خوب فروشندگان معتبری هم هستند که من خودم از چهار تای اونها تو همین انجمن تا حالا بدون کمترین اذیتی کد انتقال گرفتم که اگر خواستید هر چهار تا بزرگوار را که خودم تجربه همکاری موفقیت آمیز باهاشون داشتم را معرفی میکنم