بنده منتظر شما هستم و اگر شکایت نکنید آبرو و حیثیت براتون تو انجمن نمیزارم
معنی کلاه بردار را هم مختصرا براتون توضیح میدم و اگر جرات و عرضه شکایت داشتید تو دادگاه کامل به شما تفهیم خواهم کرد
فروش کالا و مالی که با پنهان کاری و عنوان دروغ به فروش برود مصداق کلاه برداری بوده و فرد فروشنده ضامن ضرر و زیان مشتری بوده و هست و باید آن ضرر را جبران کند ....
بنده را از بازی های این انجمن نترسونید که تو این انجمن همه خبر دارند امثال شما چیکار میکنید ، کسی که خودش برای یک ساعت تاخیر در پاسخ دادن تیکت تاپیک با هشتاد سطر حرف را میزنه اومده اینجا میگه خارجی ها 30 روزه هم تیکت جواب نمیدن ! هر چند 30 هیچ تمام 365 روز را هم منتظر باشیم هیچ فرقی نمیکنه
اینکه دامنه ها قابلیت تغییر در dns دارند اولین دروغ
پنهان کاری و فریب مشتری با عنوان دادن پنل که فقط و فقط به درد تغییرات میخوره دومین کلک و فریب مشتری ....
ادامه فروش با وجود تاکید چندین باره تعداد زیادی از افراد که این دامنه ها قابلیت تغییر ندارند سومین مورد ....
ده روز من را علاف کردید و هیچی بهم ندادید و موجبات ضرر من شدید و جالبه که همین تاپیک با توجه به اینکه ریسلو دامنه های رایگان مانند .nz و .au را با قابلیت تغییر dns ارائه نمیکنه خودش مصداق بارز کلاه برداری و دروغ پردازی شما هست
هر وقت dns دامنه ها عوض شد زبان درازی کنید ، هر چند گویا نرمش من در عدم ارسال شکایت به اینماد باعث شده شما جرات زبان درازی پیدا کنید که اینجاست که میگه ترحم بر پلنگ تیز دندان ستم کاری بود بر گوسفندان .... پس منتظر اون هم باشید
دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟ دامنه های فروشی ایشان رایگان بوده و قابلیت تغییرات را ندارند و پنلی که از اون حرف میزنند هیچ ارزشی و قابلیت مدیریتی نداره