نقل قول نوشته اصلی توسط jackhaman نمایش پست ها
کد انتقال هم زیاد مهم نیست
اصل موضوع تایپیک شما این هست که قیمت رو میگید بالا میگیرن ؛ مثلا چقدر بالا میگیرن ؟
قیمت سرور رو شما دارید با قیمت دیتاسنتر مقایسه میکنید که اشتباه هست؛ با قیمت سایت های پرداخت کننده دارید مقایسه میکنید مثلا :
پیمنت 24 میاد فقط هزینه سرور رو پرداخت میکنه و میره؛ پشتیبانی در مورد ابیوز ها یا سرور هم میده ؟ مشکلی در سرور پیش بیاد بررسی میکنه ؟

در نهایت یک پیشنهاد دارم؛ با فروشنده سرور صحبت کنید؛ بگید که نیاز به هیچ پشتیبانی ندارید و اگر میشه هزینه پشتیبانی رو برای شما نگیرن و کارمزد خرید فقط دریافت کنن ازتون
اتفاقا مشکل همون پول سروره
چرا وقتی هزینه ستاپ رو پرداخت کردیم مالکش کسه دیگه باشه.
کجا این قانون نوشته شده که میتونن کد انتقال رو ندن؟این زورگویی نیست؟من پول بدم به شما که برام یه ماشین بخرید.بعد شما ماشینو بنام خودتون بزنید؟خیلی مزحکه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
باید ها و نباید هارو فک کنم شما خودتون بهتر بدونید دیگه نیاز نیست گفته بشه ... ( باید فلان کار رو میکردین یا میکردن و .... )

اگه فروشنده فوق نخواد کد انتقال سرور رو به شما بده شما هیچ کاری از این بابت نمیتونید بکنید ( فقط میتونید قانونی پیگیری کنید که خیلی زمان بر هست )

شما 3 راه بیشتر ندارید :

1- با فروشنده سر قیمت مذاکرده کنید و به صلح برسید

2- یک سرور دیگر از یک جای معتبر دیگر خریداری کنید و انتقال بدید .

3- همچنان با هزینه فعلی سرورتون رو تمدید کنید ...

( این رو در نظر بگیرید طبق قانون هر سرویس دهنده تا 30 درصد هزینه سرویسی که ارائه میده هزینه پشتیبانی دریافت کنه )

اگر میبینید افرادی همون سرور رو با قیمت کمتر میدن و اعتبار بالایی دارن هم قطعا سرور مال خودشون هست و در دیتاسنتر فوق کولو کردن .
شرکت ما مشکل داشت و نمیتونستیم خرید کنیم از هتزنر
حالا شرایط ما اکی شده و مشکلی برای ساخت و مدیریت سرور در هتزنر نداریم و میخوایم سروری که برای خودمونه و هزینشو پرداخت کردیم به پنل خودمون منتقل کنیم.این کجاش پیچیدست که اون وبسایت این حقو به خودش میده که کد انتقال رو ندند؟