فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
درود
25 اسفند - 26 اسفند - 27 اسفند - 28 اسفند - 29 اسفند و همچنان dns ها تغییر نکردن و فکر میکنم تغییر هم نخواهند کرد و روی دی ان اس های ثبت کننده ثابت ماندند
کجای پست اول و زمانی که من خرید کردم نوشته شده بود dns ها قابل تغییر نیستند ؟
شما اون چهار هزار تومان را عیدی فرض کن چون خودت هم بهتر از هر کسی میدانی دامنه ها قابل استفاده نیستند ولی این را بدان اعتبارت با این تاپیک و به خاطر چند هزار تومان از بین رفت
متاسفانه اخلاق تو این انجمن دیگه جایی نداره و برخی ها برای چندر غاز حاضرند سر هموطن خودشان را کلاه بزارند
امیدوارم رویه خودتان را تغییر بدید
یا حق
ویرایش توسط iraniam2000 : March 19th, 2017 در ساعت 16:28
!
تغییر دی ان اس دست ما نیست پس ما شما رو معطل نکردیم !
گفتید کسی پاسخگوی شما نیستش تیکت ها کمتر از بیست و چهار ساعت پاسخ داده شدن(غیر از این بوده اعلام کنید)
ما بهتون اعلام کردیم که شما وقتی ناراضی هستید بیاید هزینه رو برگشت میدیم !
ولی تیکت رو می بندید
ما هنوز موندیم انتظار شما چی هستش !
اگر دامنه میخواین باید صبر کنید تا ست بشن !
اگر هم نمیخواین برای بازگشت وجه اعلام کنید!
اینکه میگید نه دامنه میخوام !پولمم عیدی ! پس دلیلی هم نیست تاپیک رو خراب کنید !
بازگشت وجه خواستید از طریق تیکت در ارتباط باشید !میتونید منتظر بمونید برای ثبت دی ان اس
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
گفتم کسی جوابگو نیست برای اینکه کسی تیکت را جواب نداده بود
من الان میتونم پیش مدیران بابت تاپیک کلاهی که سرم رفته شکایت کنم
تاپیک را خراب کنم ؟
تاپیک را خراب نکردم بلکه اطلاع رسانی کردم که 5 روز قبل دامنه خریدم و dns های اون قابل تغییر نیستند و اینکه شما میگید دستی تغییر میکنند دروغی بیش نیست
مگه تغییر dns چند روز باید طول بکشه ؟ شما ادامه این تاپیک دقیقا نشان میده هدفتان بذداشتن کلاه مردم هست و ادامه فروش دامنه های رایگانی که dns های اونها قابل تغییر نیست و در حقیقت هیچ استفاده ای از اونها نمیشه کرد
اگر واقعا قابل تغییر بود که منتظر میشدید تغییر که کرد میامدید تاپیک را آپدیت میکردید نه اینکه بیاید تاپیکی را ادامه بدید که دقیقا خودتان هم میدانید یک تاپیک نادرست و در جهت برداشتن کلاه مردم هست
اگرز خرج عیدی شما زیاد شده دلیل نمیشه از هر راهی وارد بشید تا اون را تعمین کنید
دوستان دامنه ها قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 5 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟
- - - Updated - - -
دوست گرامی چه هزار چه صد چه مفت ... وقتی dns ها تغییر نمیکنند چه ارزشی دارند ؟ مراقب باشید که این دامنه ها قابل استفاده نیستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)