صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 55

موضوع: ثبت دامنه فقط هزار تومان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت دامنه فقط هزار تومان

آلمان دیتا یا همون پرداز میزبان ببین با ندادن خدمات درست به مشتریان چه فشاری داری به دیتابیس وب هاستینگ تاک میاری!!!

بس است شرارت مگر شما ستون پنجم ddoser ها هستید!

2. تعداد تشکر ها از Azade.Kaveh به دلیل پست مفید

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

بنده عرض کردم قصد دخالت ندارم و تنها به جهت آگاه شدن شما که از کلمه استفاده نکنید پست دادم ! صرفا به جهت اینکه برای شما مشکلی پیش نیاد ...
    شما بنده را میشناسید ؟ مصلح بنده هستید ؟ اصلا میدانید مدرک دارم یا نه ؟ تاپیک را خوندید یا نه صرفا به جهت درخواست دوستتان اومدید تهدید کنید ؟ یا نه اونقدر بیکارید که فارغ از کارهای خودتان جدیدا به امورات بقیه هم رسیدگی میکنید ؟

مسئله بنده شبیه به مسئله شماست ؟! بی ادبی کردن و بد حرف زدن پشتیبانی یک شرکت با مشتری در هر صورت محکوم هستش !
    بله چرا که مدیریت اون شرکت برای بنده مسئله پیش اومده رو جبران کرد و دیگه هم شاهد اون قبیل مشکلات نبودم ... مگه پدر کشتگی داشتم باهاشون ؟
    بنده بند بند اون تاپیک را یادم هست و نه تنها پشتیبان شرکت مذکور بی ادبی نکرده بود بلکه توهین کننده شما بودید و تنها دلیل شما این بود که سرورهاتون در حال کنسل شدن بودن و دیر جواب داده بودند و پول شما دیر واریز شده بود ، پس به خودتان اجازه حمله به پشتیبان و حتی تاپیک زدن را میدادید ، اونوقت اومدید میگید من دو هفته برای ثبت دامنه که باید یک روزه ثبت میشد صبر کنم و اعتراض هم نکنم ؟ اون هم دامنه هایی که گفتم ده نفر پیاام دادن که قابلیت تغییر dns ندارند و در حقیقت فروشنده با دروغ سر بنده و بقیه را کلاه گذاشته ...
    یعنی شما که خودت فروشنده ای موضوع دامنه های رایگانی که ریسلو ثبت میکنه را نمیدانی ؟ یا شاید ندانستن به نفع خودت و دوستت هست ؟
    یعنی شما اونجا قاضی بودید ؟که تاپیک زدید و اونها را متهم کردید ؟
    ما هم اینجا جبران خسارت میخوایم و تو پست های قبل گفتم چهار دامنه با قابلیت استفاده و تغییرات مدیریتی چیزی هست که خریدم و میخوام

شما اصلا بنده و طرز سرویس دهی بنده رو میشناسید ؟ با بنده آشنایی دارید ؟! آیا بنده به شما بی ادبی و بی احترامی کردم یا از کسی حمایت کردم ؟ کار اشتباهی هستش که شما رو از انجام یک عمل اشتباه منصرف کنم ؟

ادب نیکو ، زینت عقل است. حضرت محمد (ص)
    شما الان مطمئنی از شما سرویس نداشتم ؟ بنده را میشناسید ؟ البته سرویس داشتم ولی ناراضی نبودم، اتفاقا تمام مدت که سرویس داشتم جز تیکت روز اول مشکلی نداشتم و سایت را هم واگذار کردم وگرنه همچنان سرویس را تمدید میکردم اون زمان ، تصمیم هم داشتم دوباره سرویس تهیه کنم ولی بعد این تاپیک و اینکه فهمیدم باندبازی تو وجود شما هم هست بهتر ازتون دور وایستاد
    گفتم آبروی انجمن را بردید برای اینکه با باندبازی و حمایت از یک فروشنده نادرست ، انجمن علمی را به یک بازار مکاره تبدیل کردید و با حمایت های نادرست و نابجا از هم آبروی فروشندگان معتبری که تو انجمن هستند را هم بردید ، بسیاری از فروشندگان معتبر فراری شدن چون حاضر به باندبازی های اینچنینی نبودن ، برای اینکه میدیدن نه تنها اینجا تبلیغی براشون نیست بلکه دید منفی مشتری ها براشون ضرر هم داره ...
    خدا آقا رامین را سلامت کنه که از زمان حضورش تا حدود زیادی وضع را درست کرده ولی یک نفر چیکار کنه جلو یک عده که با هم باند تشکیل میدن و نمونه اش خود شما ....

دانشجوی حقوق ، آیا به شما یاد ندادن که هرگز به کسی که جرمش ثابت نشده نمیتونید اون جرم رو بهش اختصاص بدین ؟ شما قاضی هستین ؟ در چه مقامی قرار دارین شما ؟
    این مساله به بنده مربوط هست و حتما ادله و مدارکی دارم ، خود استارتر حرف نمیزنه شما شدی سخنگوی ایشان ؟ بنده تمام مدارکم کامل هست و حرف میزنم وگرنه دیوانه نیستم بیام به کسی تهمت بزنم
    شما هم فکر بنده را نکن ، حتما مدارکم کامل بوده و هست که پست هام حذف نشدن و مطمئنا قاضی اگر نتونم اثبات کنم حرفم را با بنده برخورد خواهد کرد و از خدام هست ایشان شکایت کنه و برای چندمین بار سعی در تحریک ایشان داشتم که شکایت کنند ولی خوب متاسفانه ایشان زرنگ هست و خوب میدانه که حرف بی ربط و بی مدرک نزدم

بنده دیگه با شما حرفی ندارم ، فقط این رو بدونید که صرفا به جهت جلوگیری از اشتباه اون نکات رو یادآور شدم و شما نیز در درجه ای قرار ندارید که بخواهید بنده رو متهم به بی آبرو کردن انجمن بکنید !
    بنده از اولش هم با شما حرفی نداشتم ولی خوب شما خودت را نخود آشی کردی که نباید دست بهش میزدی ، این براتون تجربه بشه بی دلیل به درخواست حمایت کسی جواب مثبت ندید
    دست از باندبازی و حمایت بیجا از کسانی که حق مشتری را میخورند بردارید
    اجازه بدید محیط انجمن سالم بشه و در محیطی سالم فعالیت کنید نه اینکه کاربران با این اعمال به تمام فروشندگان محترم انجمن بدبین بشن در حالی که خیلی ها اعتبار خودشان را با شب نخوابیدن و حتی غذا را جلو کامپیوتر خوردن و پشتیبانی و سرویس عالی بدست آوردن اونوقت یکی برای هزار تومان همه را بدبین میکنه اون یکی به درخواستش ازش حمایت میکنه

کیفیت سخن گفتن و محتوای کلام، نشانه عقل و شعور و ادب انسان است و شخصیت هر کس را در آینه کلامش می توان شناخت.
    شما فکر خودت باش و بدان عاقل ترین افراد کسانی هستند که تو امورر دیگران دخالت نمیکنند ، شخصیت هر کس هم برای خودش محترم هست و قرار نیست چون شما از کلام بنده خوشت نیامد بقیه هم خوششان نیاد
    الان اگر اینطوره میتونم سوال کنم کلام معتبر و گویای شما چرا جز استارتر برای کسی خوشایند نبوده که ازش تشکر کنه ؟
    جالبه که استارتر به یکی از کسانی که حق را به ما داده بود میگفت نظر دادن بقیه تو تاپیک فروش درست نیست ولی گویا اگر کسی نظرش مطابق میل ایشان باشه مشکلی نداره

=-=-=-=-=-=-=-=-=

دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟ دامنه های فروشی ایشان رایگان بوده و قابلیت تغییرات را ندارند و پنلی که از اون حرف میزنند هیچ ارزشی و قابلیت مدیریتی نداره

4. تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن deltamusic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    486
    تشکر شده در
    305 پست

پست شما گزارش شد و مدیران قرار شد مولتی یوزر بودن من و آی پی های من رو چک کنند در صورت مولتی یوزر نبودن ، با تهمت ها و طرز صحبت شما برخورد کنند.

6. تعداد تشکر ها ازdeltamusic به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط deltamusic نمایش پست ها
    پست شما گزارش شد و مدیران قرار شد مولتی یوزر بودن من و آی پی های من رو چک کنند در صورت مولتی یوزر نبودن ، با تهمت ها و طرز صحبت شما برخورد کنند.
    شما قبلا هم گزارش کردی ولی پست های خودت حذف شد ، ماندم قرار و مدار را وقتی هیچ مدیری تو سایت نیست با کی گذاشتی ؟ یا شاید دستور صادر کردی ؟
    فکر کردی میتونی به خانواده کسی توهین کنی و جواب نگیری ؟ من شاید برام چهار هزار و دهها برابر اون چیزی نباشه و راحت بگم تصدق سرم ولی دیگه با توهین به خانواده ام اون هم توسط یکی مثل تو که محتاج هزار تومان هست نمیتونم کنار بیام و جواب ندم

عضو جدید nima73 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    351
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    180 پست

آقا یک صلوات بفرستید تو ایام عید درست نیست اینجوری همه با هم دعوا میکنید
    استارتر عزیز هم اگر باز ناراحت نمیشید از حرف بنده و نمیگید نظر دادن ممنوع هست به نظر من درخواست حذف کلی تاپیک را بدید چون ان اس دامنه های فری ریسیلو قابل تغییر نیستند برای استفاده از دامنه ها هم اگر نیاز بود میتونم راهنمایی کنم
    انشاالله مشکل شما و کاربرهاتون حل بشه و یک جوری رضایت اونها را بدست بیارید
    باز هم شرمنده که دخالت کردم ولی ایام عید هست و رسم ایرانیان دوری از جنگ و کینه هست نه اینکه دم عیدی با هم دعوا کنید
    امیدوارم مدیر سایت هم لطف کنند و به موضوع رسیدگی کنند

آمد سحری ندا زمیخانه مــــا
    کـــای رند خراباتی دیوانه مــــا
    برخیز که پر کنیم پیمانه زمی
    زان پیش که پر کنند پیمانه ما

9. تعداد تشکر ها ازnima73 به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت همه بازدید کنندگان گرامی

ثبت دامنه .nz فقط هزار تومان

برای تعداد بالای صد عدد تخفیف داده میشه

دوستان توجه داشته باشند به هیچ عنوان دسترسی به دامنه داخل سایت ما ندارند

فقط پنل ریسلو تحویل داده

میشه برای ثبت و تمدید باید از طریق سایت در ارتباط باشید

(به زودی داخل همین تاپیک دامنه های ارزان قیمت با پسوند جدید قرار داده میشه )

برای ثبت دامنه از طریق تیکت در ارتباط باشید

ارسال تیکت
    با تشکر از iraniam2000 تاپیک فروشت نابود شد برادر..کلا همه رو شست!!.

http://uupload.ir/files/thzz_500x500...6612019252.jpg

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    شما قبلا هم گزارش کردی ولی پست های خودت حذف شد ، ماندم قرار و مدار را وقتی هیچ مدیری تو سایت نیست با کی گذاشتی ؟ یا شاید دستور صادر کردی ؟
    فکر کردی میتونی به خانواده کسی توهین کنی و جواب نگیری ؟ من شاید برام چهار هزار و دهها برابر اون چیزی نباشه و راحت بگم تصدق سرم ولی دیگه با توهین به خانواده ام اون هم توسط یکی مثل تو که محتاج هزار تومان هست نمیتونم کنار بیام و جواب ندم
    نوکرتم بیخیال شو قربونت....کاسبی همینه...قرار نیست کاری میکنیم مجانی باشه که..دوستمون هم برای زحمتش مبلغ ناچیزی میگیره که منصفانه هم هست..دیگه نمیتونه بگه 200 تا تک تومان که!!دیگه کمترین واحد الان 1000 تومانه...ریسلو راست میگه منم تایید میکنم حتی دامنه های .com رو هم من بعضی وقتها خواستم عوض کنم ارور میداده تغییر نمیداده با نامه نگاری تغییر میداده..که بعضا طول میکشیده...این رفیقمون چیکار کنه خوب!
    ویرایش توسط delta : March 25th, 2017 در ساعت 03:33
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

11. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها

نوکرتم بیخیال شو قربونت....کاسبی همینه...قرار نیست کاری میکنیم مجانی باشه که..دوستمون هم برای زحمتش مبلغ ناچیزی میگیره که منصفانه هم هست..دیگه نمیتونه بگه 200 تا تک تومان که!!دیگه کمترین واحد الان 1000 تومانه...ریسلو راست میگه منم تایید میکنم حتی دامنه های .com رو هم من بعضی وقتها خواستم عوض کنم ارور میداده تغییر نمیداده با نامه نگاری تغییر میداده..که بعضا طول میکشیده...این رفیقمون چیکار کنه خوب!
    من مخلص شما هم هستم ، والله مشکل اینجاست که ایشان چیزی تحویل نداده و طبق گفته دوستان آشنا به ریسلو هم دامنه ها رایگان هستند و قابلیت تغییر ندارند ، حالا یک راهکارهایی برای استفاده از دامنه ها دادند ولی اینجور که معلومه dns ها قابل تغییر نیستند ولی ایشان دارند اصرار میکنند که تغییر خواهند کرد و روز اول هم با عنوان پنل میدیم و ... خوب یکجورایی سر مشتری را شیره مالیدن
    من دارم درسی را میخونم که تو آینده وظیفه ام گرفتن حق بقیه هست و اگر راحت کوتاه بیام و بزارم حق خودم را یکی بخوره و به قول معروف به ریش بنده و بقیه هم بخنده بهتر از الان فکر یک شغل دیگه باشم
    کسی که نمیتونه حق خودش را بگیره میتونه از حق کس دیگه دفاع کنه ؟
    یعنی راحت بشینم ببینم یکی اومده سر من را کلاه گذاشته هیچی راحت سر بقیه را هم کلاه بزاره ؟
    نه داداش از اون عکسی که گذاشتی بدتر به سرش میارم ، تازه زیاد عصبانیم کنند سر لج و لجبازی هم شده ازش شکایت میکنم بابت همین مبلغ کوچک میکشمش دادگاه .و طبق قانون مبلغ مهم نیست و نفس عمل و نوع جرم مهم هست و اگر ثابت بشه سر بنده را کلاه گذاشتن ایشان میره آب حنک میخوره تابستان امسال ثابت بشه من تهمت زدم من میرم
    خلاصه که اجازه نمیدم سر کس دیگه را کلاه بزاره
    ویرایش توسط iraniam2000 : March 26th, 2017 در ساعت 03:30

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

13. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

دو تا پیشنهاد میکنم:
    ۱- موقتا از DNS Zone Editor خود ریسلو استفاده کنید تا مشکل از طریق ریسلو پیگیری بشه و اگر قابل حل بود براتون حل کنند.
    ۲- دامنه را در صورت امکان به پنل ریسلوی دیگه منتقل کنید و DNS را تغییر بدید.
    (مختار هستید که این روش‌ها را تست کنید یا نکنید، اگر جواب نداد شلیک نکنید ! این روش‌ها ممکن هست با شرایط دامنه‌های شما سازگار نباشه)

15. تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

جهت بررسی برخی موارد ، تاپیک تا اطلاع ثانوی مسدود می باشد .....

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

17. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Azade.Kaveh نمایش پست ها
    سلام خدمت همه ی کاربران عزیز انجمن .

ما چندین بار از آلمان دیتا قبلا ها سرویس داشتیم که سایتشون هم هک شد و اطلاعات سرویس های ما لو رفت و ایشون مدعی بودن که سرقت اطلاعات ربطی به ما نداره ! البته چون اطلاعات مهمی روی سرویس نداشتیم زیاد پیگیر نشدیم و الان هم دیگه مهم نیست برامون -> این بحث مال قبلا ها هست و الان هم مسئله ای نداریم باهاشون ولی در کل فکر میکنم حق دفاع از خود را داشتم .

ولی در کل میخوام بدونم سایت هاستینگی که هک بشه و بعدش هم سرورشون رو بزنن و اطلاعات مردم به سرقت بره کی مقصره ؟

امیدوارم خداهمه رو به راه راست هدایت کنه و حرف حق بزنن .
    !
    میتونم ایمیل شما یا ادرس سایتتونو داشته باشم؟
    یا ایمیل تونو؟
    این چندین بار که سرویس داشتید یک ایمیل از سمت ما نیومد که بصورت مدرک اینجا قرار بدید؟(البته با inspect میشه اوکی کرد)

سایت ما هک شد توی یکی از سایت ها نباید به عنوان هک شده ثبت میشد؟
    ویرایش توسط almandata : March 24th, 2017 در ساعت 00:39
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)