دوست من اگه کارات خیلی زیاده پیشنهاد می شه از notepad++ استفاده کنی با یه سری پلاگین هایی ک داره
اما اگه با php هم برنامشو نوشتی و تو تعداد بالا هنگ نکرد و دوست داشتی سورست رو اینجا قرار بدی خوب می شه بقیه هم می تونن استفاده کنند
دوست من اگه کارات خیلی زیاده پیشنهاد می شه از notepad++ استفاده کنی با یه سری پلاگین هایی ک داره
اما اگه با php هم برنامشو نوشتی و تو تعداد بالا هنگ نکرد و دوست داشتی سورست رو اینجا قرار بدی خوب می شه بقیه هم می تونن استفاده کنند
شرکت فنی و مهندسی دانش بنیان پاسارگاد تلگرام: 09101004330 احمد مهدیلو
سفارش ها در http://021host.eu
تماس مستقیم : 00436889587387 Telegram: @mahdilou
اونطوری که حدث زدم این آقا نمیخوان با این کد پلاگینی بنویسن . چون فک نمیکنم همچین کدی در هیچ پلاگینی به کار میاد . هدف این آقا فک میکنم بیشتر آموزش و یاد گیری php باشه
در یاد گیری php نرم افزار نات پد پلاس پلاس چه کمکی میتونه بکنه ؟ هیچی . اون فقط یه نرم افزار میزبان برای کد نویسیه . البته نمیخوام بگم بده چون اینطور نیست . من خودم بعد از هشت سال برنامه نویسی با اینکه نرم افزار های درجه یکی مث Visual Studio Code یا Microsoft Visual Studio یا DreamViewer یا ... به بازار اومدن هنوز که هنوزه از notepad++ استفاده میکنم چون هم امکاناتشو دوس دارم هم بیشتر راه دستمه تو اون کد بنویسم . حتی پروژه های اختصاصی c# که بهم محول میشه رو با ویژوال استودیو نمینویسم . با نات پد پلاس پلاس ویرایششون میکنم . ولی در این زمینه فک نمیکنم این نرم افزار هیچ کمکی به این آقا بکنه
انجام پروژه های:php-c#-c++-java-basic-css-html-javascript-python
مشاوره با مسئول پروژه ها-حامد دعایی:+989901567129
تماس با برنامه نویس-امیرعلی استکی:+989017735378
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)