اره مشخصه وقتی که من با احترام کامل باهات صحبت میکنم اینطوری فرهنگ بابا ننتو به رخم میکشی معلومه که تو بچگی کلی عقده و کمبود داشتی و حالا با برنامه نویس شدن و اومدن تو این دنیای مجازی میخوای اون عقده و کمبود هارو پر کنی وگرنه میدونستی احترام چیه و همونطور که باهات صحبت کردم میکردی . برنامه نویسی ؟ شک دارم حتی بتونی با فریم وورک کار کنی . کسایی که اسم استکی رو شنیده باشن میدونن که من با 14 تا زبان برنامه نویسی به صورت فول حرفه ای و تخصصی کار میکنم . مثل شما همه کاره ی هیچ کاره نیستم یکم از این زبان بلد باشم یکم از اون زبان ادعای برنامه نویس بودنمم بشه . یا مثل بعضیا که دوست ندارم اسمشونو ببرم با پول بابام برم دانشگاه یه مدرک به درد نخور IT بگیرم و بگم من مهندس کامپیوترم . کسایی که منو می شناسن میدونن که من رشته ی عمران-سازه هستش و هیچ کلاسی در مورد برنامه نویسی نرفتم . ولی بازم از خیلیا مثل تو حرفه ای تر کار میکنم
c-c#-c++-php-asp-basic-java-javascript-css-html-perl-python-pascal-go
قصد من نه به رخ کشیدنه نه ازار اذیت . از کسیم توقع ندارم بخاطر دانشی که دارم بهم احترام بزاره . تنها توقعی که دارم اینه که وقتی یه نفر ازتون یه پله جلوتره بیخودی واسش شاخو شونه نکشید من اینم من اونم من اندازه سنت برنامه نویسی کردم تو زبان مادریتو بلدی من برنامه نویسی و و و و و
پست این بنده خدارو هم اسپم کده نکن که مجبور نشن حذفش کنن
روز خوش