-
September 29th, 2010, 12:46
جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای
جشنواره پاییزی لرد نیک اغاز شد

بنا بر تصمیم گرفته شده جشنواره پاییزی لرد نیک به همراه یک نوت بوک دل استو دیو 1558
مشخصات کلی نوت بوک :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده: Intel 1.6 Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 3579 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی
قیمت سرور ها به صورت سالانه هست
مشخصات سرور های این سری از جشنواره
Dual Xeon X5650 (31.2GHz total on 12 cores) 6.4 GT/s QPI 12MB L2 cache
24GB DDR3 ECC Registered RAM
---
محدودیتی در تعداد سرور های مجازی نیست و تاپر شدن 4 سرور از همین نوع ادامه خواهد داشت
--
نام کالا : Special Service 1
شرح کالا : 128 مگ رم 10 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
24 هسته ای
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۶۰۰,۰۰۰ ریال
لرد نبک | میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت
نام کالا : Special Service 2
شرح کالا : 256 مگ رم 20 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۱,۰۸۰,۰۰۰ ریال
لرد نبک | میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت
نام کالا : Special Service 3
شرح کالا : 512 مگ رم 30 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۱,۳۵۰,۰۰۰ ریال
نام کالا : Special Service 4
شرح کالا : 1 گیگ رم 40 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۲,۲۰۰,۰۰۰ ریال
تلفن اطلاعات : 02177744413
ویرایش توسط LordVPS : September 29th, 2010 در ساعت 12:48
-
-
September 29th, 2010 12:46
# ADS
-
November 9th, 2010, 16:43
عضو انجمن
پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای
دوست عزيز كسي هم از شما نخواست كه دخالت كني جايي ما هم بيجا دخالت نكرديم
وقتي يك بي اشتباهي چه عمدي و چه غير امدي 10-20 تا يوزر فقط براي شكايت و تعريف و تمجيد همچون شما نظم يك فروم رو بهم ريختن
در ضمن و آخر كلام
وفتی من از ایشون سرویس و سرور گرفتم چه لزومی داره تو پست های دیگه مداخله کنم ؟؟ من مثل بغضی ها نخود هر آش نمیشم و تو کارهایی که به خودم مربوط باشه دخالت میکنم
پس به شما مربوط نيست 10-20 تا مشتري دارن چي ميگن و اعضاء اصلي انجمن رسيدگي و راهي براي رفع مشكل ميكنند
شما ميتونيد بگين خوبه،بده و به شما هم ربطي نداره كه چه كسي مي كوبه چه كسي نمي كوبه
ببخشيد صحبت با شما ياد اين كلام مولا افتادم و ديگه ادامه نخواهم داد
"نادان را جواب ندادن،رساترین جواب است" حضرت علي (ع)
با تشكر
-
-
November 9th, 2010, 17:31
عضو انجمن
پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای
نظری ندارم!
ویرایش توسط REXNET : November 24th, 2010 در ساعت 02:19
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
تعداد تشکر ها از REXNET به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2010, 20:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sharax
دوست عزيز كسي هم از شما نخواست كه دخالت كني جايي ما هم بيجا دخالت نكرديم
وقتي يك بي اشتباهي چه عمدي و چه غير امدي 10-20 تا يوزر فقط براي شكايت و تعريف و تمجيد همچون شما نظم يك فروم رو بهم ريختن
در ضمن و آخر كلام
پس به شما مربوط نيست 10-20 تا مشتري دارن چي ميگن و اعضاء اصلي انجمن رسيدگي و راهي براي رفع مشكل ميكنند
شما ميتونيد بگين خوبه،بده و به شما هم ربطي نداره كه چه كسي مي كوبه چه كسي نمي كوبه
ببخشيد صحبت با شما ياد اين كلام مولا افتادم و ديگه ادامه نخواهم داد
"نادان را جواب ندادن،رساترین جواب است" حضرت علي (ع)
با تشكر
داداش جواب پیدا نکردی چرت و پرت نوشتی ؟؟
خدا شفات بده
-
-
November 9th, 2010, 23:11
عضو دائم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
November 10th, 2010, 01:22
حرف از کجای انسان خارج می شود؟
آقای تقوی! شما جز اولین کسایی بودی که پس از داون شدن سرورها، خطیبی و lordvps رو به شدت کوبیدی و با ادعای این مورد که حتی به شمایی که همکارش بودی رحم نکرده و به قول شما پیچونده، باعث شدی بدبینی ها و اعتراضات نسبت به خطیبی خیلی خیلی بیشتر بشه.
من نمیخوام از خطیبی هیچگونه حمایتی کنم و هنوز هم خیلی خیلی از دستش عصبانی و ناراحت هستم و قرار شده که پولم رو هم پس بگیرم اما واقعا این حرف شما برای من خیلی شگفت انگیز بود!
لازمه بعضی از پست های شما رو که تو این چند روز در مورد این قضایا نوشته بودید، به شما یادآوری کنم:

نوشته اصلی توسط
REXNET
مشکل شما چیه؟! به اینجام رسونده... فقط اینا نیست که من روی سرور ایشون خودم VPS دارم چند تا... یوزر های من چه گناهی کردند؟ سایت من چرا باید 48 ساعت down باشه؟! بدتر از همه چرا دروغ میگه به من!! به قول خودش رفیقیم...

نوشته اصلی توسط
REXNET
من صبرم طاق شده، سرور ها رو از wgb گرفته بعد تو تیکت های اخطار بدهی، با اسم من فحش داده، با اسم خودش قربون صدقه میره!!! آدم دروغ گو و دغل باز که شاخ و دم نداره!!! با 1000 تا دروغ سعی می کنه سر و ته قضیه رو هم بیاره...
حالا چه اتفاقی افتاده که در عرض یک روز نظر شما 180 درجه تغییر کرده و میگی که این حرف ها رو جدی نگیرید و فقط برای درآوردن حرص خطیبی این حرف ها رو زدید!!!

نوشته اصلی توسط
REXNET
قابل توجه آقایونی که برای سرکوب LordVPS به سخنان من استناد می کنند:
حرف هایی که تو این تاپیک زدم، بین من هست و محمد، هیچ واقعیت یا دروغی هم توشون نیست! فقط میخواستم حرصش رو در بیارم که بهم زنگ بزنه و ... . شما ها هم زیاد جدی نگیرید...
ضمنا، تو این چند سال فعالیت لردنیک، کی از سرورها و پشتیبانی شرکت ناراضی بوده که حالا سر یکی دو هفته مشکل و 2 روز قطع شدن، این همه حرف براش درآوردین؟!

الآنم که خودش دیده وقت نمی کنه، راه حلش رو پیدا کرده. شما ها از نصف ماجرای اصلی هم خبر ندارید و فقط دارید یک طرف سکه رو میبینید، این که ایشون چطور تونست VPS های سالیانه رو به دوستش تو شرکت دیگه بفروشه و تازه پول هم بده بابت فروشش (!!!) رو کی میدونه؟!
فعلا محمد تقریبا کشیده کنار و از دو سه تا دوستاش خواسته که LordVPS رو هندل کنند، بعدا سر فرصت بازم بر میگرده...
بدرود...
به نظر من علت اینکار شما از این حالت ها خارج نیست:
1- شما مجددا با خطیبی همکار شدی و قرار شده با هم کار کنید برای همینه که پشتش دراومدی. 
2- شما حرف های خودت رو هم قبول نداری و به همه ثابت کردی اصولا نمیشه روی حرفهایی که میزنی حساب باز کرد و ممکنه در کسری از ثانیه حرفت رو عوض کنی. 
3- شما سنت خیلی پایینه که به خاطر درآوردن حرص دیگران و اینگونه بچه بازی ها، ممکنه دوستت رو هم دشمنت کنی و آبروش رو ببری.(این مورد رو قبلا هم یکی از دوستان یادآوری کرده بود)
من جا داره که اینجا واقعا دلم برای خطیبی بسوزه که با چه افرادی همکار بوده! خطیبی درکت میکنم!
ویرایش توسط reza22 : November 10th, 2010 در ساعت 01:25
-
-
November 10th, 2010, 01:40
عضو انجمن
ویرایش توسط REXNET : November 24th, 2010 در ساعت 02:30
-
-
November 10th, 2010, 02:04

نوشته اصلی توسط
REXNET
آره میدونم!

خوب بلدم چطور سیلی از افراد رو به سمتی که میخوام هدایت کنم. شما از اینکه توسط من گول خوردی و کلی بیش از همه خودتو به آب و آتیش زدی، ناراحتی؟!

قضیه شکایتت هم که دیدی چی شد! یک کاسه آب سرد ریختن روت

همه چیز رو علیه خودت کرد... رفتی برای 2 روز down بودن شکایت کردی واقعا!!

حال کردم با اون زد حالی که بهت خورد... کلا آدم عصبی و بی تحملی هستی...
نه، اون مدت هم کمکش بودم، همکاری و یا شراکت مالی نداشتیم! بنده کلا شراکت و یا کار زیر دست کس دیگری رو نمیپذیرم در حالی که توانایی علمی و مالی برای شروع کار توسط خودم وجود دارد.
من حرفم رو عوض نمی کنم! فقط منو نمیشه شناخت!! من ممکنه کاری بکنم که از نظر شما یک سرکوب باشه ولی از نظر خودم حرف های تحریک آمیز برای اذیت کردن دوستم و شوخی با وی. اعتبار من پیش شخص شما یا چهار نفر دیگه برای من ارزشی نداره، آن جایی که باید اعتبارم حفظ بشه و حرفم سندیت داشته باشه، میدونم چطور برخورد کنم.
آره، من 19 سالم هست. به این سنم هم افتخار می کنم. چون تو همین سن خیلی چیز ها میدونم و خیلی کارها کردم و می کنم.
خطیبی مشکلی با کاری که کردم نداره، میتونی زنگ بزنی ازش بپرسی!
============
من هر زمان هر کاری دلم بخواد می کنم! شما بپا با طناب کسی تو چاه نری، مخصوصا بی اجازه!!
به خدا 19 سال هم واست زياده ..
متاسفم براي هاستينگ ايران با وجود فنچايي مث شما كه اول خودشونو و بعد بقيه رو قهوه اي ميكنن
-
-
November 10th, 2010, 02:08
عضو انجمن
ویرایش توسط REXNET : November 24th, 2010 در ساعت 02:29
-
-
November 10th, 2010, 02:15
-
-
November 10th, 2010, 02:17
عضو انجمن
نظری ندارم!
ویرایش توسط REXNET : November 24th, 2010 در ساعت 02:19
-