MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
آقای تقوی! شما جز اولین کسایی بودی که پس از داون شدن سرورها، خطیبی و lordvps رو به شدت کوبیدی و با ادعای این مورد که حتی به شمایی که همکارش بودی رحم نکرده و به قول شما پیچونده، باعث شدی بدبینی ها و اعتراضات نسبت به خطیبی خیلی خیلی بیشتر بشه.
من نمیخوام از خطیبی هیچگونه حمایتی کنم و هنوز هم خیلی خیلی از دستش عصبانی و ناراحت هستم و قرار شده که پولم رو هم پس بگیرم اما واقعا این حرف شما برای من خیلی شگفت انگیز بود!
لازمه بعضی از پست های شما رو که تو این چند روز در مورد این قضایا نوشته بودید، به شما یادآوری کنم:
نوشته اصلی توسط REXNET
حالا چه اتفاقی افتاده که در عرض یک روز نظر شما 180 درجه تغییر کرده و میگی که این حرف ها رو جدی نگیرید و فقط برای درآوردن حرص خطیبی این حرف ها رو زدید!!!نوشته اصلی توسط REXNET
به نظر من علت اینکار شما از این حالت ها خارج نیست:نوشته اصلی توسط REXNET
1- شما مجددا با خطیبی همکار شدی و قرار شده با هم کار کنید برای همینه که پشتش دراومدی.
2- شما حرف های خودت رو هم قبول نداری و به همه ثابت کردی اصولا نمیشه روی حرفهایی که میزنی حساب باز کرد و ممکنه در کسری از ثانیه حرفت رو عوض کنی.
3- شما سنت خیلی پایینه که به خاطر درآوردن حرص دیگران و اینگونه بچه بازی ها، ممکنه دوستت رو هم دشمنت کنی و آبروش رو ببری.(این مورد رو قبلا هم یکی از دوستان یادآوری کرده بود)
من جا داره که اینجا واقعا دلم برای خطیبی بسوزه که با چه افرادی همکار بوده! خطیبی درکت میکنم!![]()
ویرایش توسط reza22 : November 10th, 2010 در ساعت 01:25
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)