نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 154

موضوع: جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن amircatalan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    184
    تشکر شده در
    154 پست

پیش فرض پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    1. قصد کوبیدن نبود! راهنمایی به کاربران بود که مثه بلاهای قبلی سرشون نیاد!
    2. دست کم 80% وبمسترا محصلن!
    3. جوک تعریف نکن
    4. دوستان یه دور اینو ببینن: http://www.webhostingtalk.ir/search....st&showposts=1 :دی
    نقل قول نوشته اصلی توسط giga نمایش پست ها
    1eng.ir تابلو که این طرف داشته این وسط فقط بازار گرمی میکرده براش و نون چاق کنش بوده

واقعا برا شماها متاسفم اگه میخواین آی پی سرور هایی که ازشون گرفتم رو بدم تا خفه شین و دیگه به کسی تهمت نزنید

0936-790-9231
    Yahoo ID : amircatalan@att.net

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

نقل قول نوشته اصلی توسط amircatalan نمایش پست ها
    واقعا برا شماها متاسفم اگه میخواین آی پی سرور هایی که ازشون گرفتم رو بدم تا خفه شین و دیگه به کسی تهمت نزنید
    اولا که بهتره که مودب باشی و درست صحبت کنی

ایپی سرور دادن هم کاری نداره خودش میتونه بهت 3 تا ایپی سرور بده و مشخصات
    خیلی دوست درای مدرک بده و ثابت کن

یه عکس از فیش واریزی همچنین یه ایمیل و یا تیکت که نشون میده مشخصات 3تا سرور برای شما ارسال شده
    بزارید توی سایت عکسش را
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض حرف از کجای انسان خارج می شود؟

آقای تقوی! شما جز اولین کسایی بودی که پس از داون شدن سرورها، خطیبی و lordvps رو به شدت کوبیدی و با ادعای این مورد که حتی به شمایی که همکارش بودی رحم نکرده و به قول شما پیچونده، باعث شدی بدبینی ها و اعتراضات نسبت به خطیبی خیلی خیلی بیشتر بشه.

من نمیخوام از خطیبی هیچگونه حمایتی کنم و هنوز هم خیلی خیلی از دستش عصبانی و ناراحت هستم و قرار شده که پولم رو هم پس بگیرم اما واقعا این حرف شما برای من خیلی شگفت انگیز بود!

لازمه بعضی از پست های شما رو که تو این چند روز در مورد این قضایا نوشته بودید، به شما یادآوری کنم:

نقل قول نوشته اصلی توسط REXNET
    مشکل شما چیه؟! به اینجام رسونده... فقط اینا نیست که من روی سرور ایشون خودم VPS دارم چند تا... یوزر های من چه گناهی کردند؟ سایت من چرا باید 48 ساعت down باشه؟! بدتر از همه چرا دروغ میگه به من!! به قول خودش رفیقیم...
    من صبرم طاق شده، سرور ها رو از wgb گرفته بعد تو تیکت های اخطار بدهی، با اسم من فحش داده، با اسم خودش قربون صدقه میره!!! آدم دروغ گو و دغل باز که شاخ و دم نداره!!! با 1000 تا دروغ سعی می کنه سر و ته قضیه رو هم بیاره...
    حالا چه اتفاقی افتاده که در عرض یک روز نظر شما 180 درجه تغییر کرده و میگی که این حرف ها رو جدی نگیرید و فقط برای درآوردن حرص خطیبی این حرف ها رو زدید!!!

قابل توجه آقایونی که برای سرکوب LordVPS به سخنان من استناد می کنند:

حرف هایی که تو این تاپیک زدم، بین من هست و محمد، هیچ واقعیت یا دروغی هم توشون نیست! فقط میخواستم حرصش رو در بیارم که بهم زنگ بزنه و ... . شما ها هم زیاد جدی نگیرید...

ضمنا، تو این چند سال فعالیت لردنیک، کی از سرورها و پشتیبانی شرکت ناراضی بوده که حالا سر یکی دو هفته مشکل و 2 روز قطع شدن، این همه حرف براش درآوردین؟! الآنم که خودش دیده وقت نمی کنه، راه حلش رو پیدا کرده. شما ها از نصف ماجرای اصلی هم خبر ندارید و فقط دارید یک طرف سکه رو میبینید، این که ایشون چطور تونست VPS های سالیانه رو به دوستش تو شرکت دیگه بفروشه و تازه پول هم بده بابت فروشش (!!!) رو کی میدونه؟!

فعلا محمد تقریبا کشیده کنار و از دو سه تا دوستاش خواسته که LordVPS رو هندل کنند، بعدا سر فرصت بازم بر میگرده...

بدرود...
    به نظر من علت اینکار شما از این حالت ها خارج نیست:

1- شما مجددا با خطیبی همکار شدی و قرار شده با هم کار کنید برای همینه که پشتش دراومدی.

2- شما حرف های خودت رو هم قبول نداری و به همه ثابت کردی اصولا نمیشه روی حرفهایی که میزنی حساب باز کرد و ممکنه در کسری از ثانیه حرفت رو عوض کنی.

3- شما سنت خیلی پایینه که به خاطر درآوردن حرص دیگران و اینگونه بچه بازی ها، ممکنه دوستت رو هم دشمنت کنی و آبروش رو ببری.(این مورد رو قبلا هم یکی از دوستان یادآوری کرده بود)

من جا داره که اینجا واقعا دلم برای خطیبی بسوزه که با چه افرادی همکار بوده! خطیبی درکت میکنم!
    ویرایش توسط reza22 : November 10th, 2010 در ساعت 01:25

عضو انجمن amircatalan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    184
    تشکر شده در
    154 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط giga نمایش پست ها
    اولا که بهتره که مودب باشی و درست صحبت کنی

ایپی سرور دادن هم کاری نداره خودش میتونه بهت 3 تا ایپی سرور بده و مشخصات
    خیلی دوست درای مدرک بده و ثابت کن

یه عکس از فیش واریزی همچنین یه ایمیل و یا تیکت که نشون میده مشخصات 3تا سرور برای شما ارسال شده
    بزارید توی سایت عکسش را
    من همرو با هم واریز نمیکنم که بخوام فیششو بزارم تو سایت
    ضمنا لزومی نمیبینم شماهایی که تا قبل up شدن بیچاره محمدو کشتین و ازش شکایت هم کردین و بعد از up شدن دارین قربون صدقش میرینو قانع کنم چون اصلا تعادل روحی ندارین که قانع بشین

0936-790-9231
    Yahoo ID : amircatalan@att.net

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    283
    تشکر تشکر شده 
    179
    تشکر شده در
    131 پست

من همرو با هم واریز نمیکنم که بخوام فیششو بزارم تو سایت
    ضمنا لزومی نمیبینم شماهایی که تا قبل up شدن بیچاره محمدو کشتین و ازش شکایت هم کردین و بعد از up شدن دارین قربون صدقش میرینو قانع کنم چون اصلا تعادل روحی ندارین که قانع بشین
    من با جناب 1eng.ir اشناییتی ندارم ولی شما هم لطف کنید ادب رو در یه فروم تخصصی حفظ کنید. مدیران این انجمن اینطوری ادعا ندارن که شما مدعی هستین!!! اینجا مدیر داره ناظم داره ادمین هم خدا رو شکر داره لازم نیست کاربران تازه وارد کسی رو خفه کنن!!!

6. تعداد تشکر ها از mahdi2009 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)