نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: فروش محدود لایسنس دایرکت ادمین 7400 تومان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم Mr.Te0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    259
    تشکر تشکر شده 
    2,950
    تشکر شده در
    1,526 پست

پیش فرض پاسخ : فروش محدود لایسنس دایرکت ادمین 7400 تومان

زمانی که ملاک انتخاب سرویس دهنده و خرید ، تفاوت قیمت چتد هزار تومانی ناچیز باشد ، بیش از این هم انتظار نمیرود.
    بنده صحت و سوق موارد مطرح شده برای فروشنده را تایید یا رد نمیکنم ولی جای بسی تعجب است که کاربران با سابقه که به دفعات در همین انجمن شاهد انواع موارد مشابه بوده اند باز هم به خاطر هزینه ای ناچیز ، طمع میکنند.

همیشه عبرت آموزی از گذشته به عنوان چراغ راه آینده یاد شده است .

یاد بگیریم که ملاک انتخاب یک سرویس مناسب صرفا محدود به قیمت آن نیست و به قول معروف :

" پنیر مجانی تنها در تله موش یافت میشود "

ویرایش توسط Mr.Te0 : March 4th, 2017 در ساعت 13:38
    info.mehranfar@gmail.com

2. تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,295
    تشکر شده در
    784 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Te0 نمایش پست ها
    زمانی که ملاک انتخاب سرویس دهنده و خرید ، تفاوت قیمت چتد هزار تومانی ناچیز باشد ، بیش از این هم انتظار نمیرود.
    بنده صحت و سوق موارد مطرح شده برای فروشنده را تایید یا رد نمیکنم ولی جای بسی تعجب است که کاربران با سابقه که به دفعات در همین انجمن شاهد انواع موارد مشابه بوده اند باز هم به خاطر هزینه ای ناچیز ، طمع میکنند.

همیشه عبرت آموزی از گذشته به عنوان چراغ راه آینده یاد شده است .

یاد بگیریم که ملاک انتخاب یک سرویس مناسب صرفا محدود به قیمت آن نیست و به قول معروف :

" پنیر مجانی تنها در تله موش یافت میشود "

جناب مهرانفر عزیز کاملا درست میفرمایید ... اشتباه پیش میاد ، بنده که شخصا فکر میکردم ایشون لایسنس لایف تایم دارند و به صورت ماهانه میفروشن مثل خیلی دیگه از دوستان ! اما به هیچ وجه فکرشو نمیکردم یک لایسنس قراره به چند نفر فروخته و بشه و در آخر آی پی ما بلک لیست بشه ...
    شخصا اگه احساس کنم که مشکلی توی همکاری هستش قطع همکاری میکنم ! بعد از 2 بار تمدید لایسنس و فرستادن مشخصات جدید فهمیدم موضوع از چه قراره و چه کار میکنند ، به همین جهت این ماه به یوزر گفتیم از جای دیگه لایسنس تهیه کنه با مشکلات که عرض کردم مواجه شدیم . بلک شدن آی پی و درخواست جریمه و...

لایسنس دایرکت ادمین زیر 20 هزار تومان همه به همین شکل هستند که لایف تایف دارند و ماهانه میفروشن و اجازه تغییر آی پی هم خیلی کم وجود داره ، این یک چیز مشخصی هستش ! ما انتظار اینکه لایسنس ماهانه 5 دلاری بهمون بدن رو که نداشتیم اما انتظار داشتیم یک لایسنس تا زمانی که تمدید میشه مختص به ما باشه ...

نکته آخر اینکه اگر این قیمت ها معقول نیست و شک بر انگیر هستش چرا در انجمن باهاشون برخورد نمیشه ؟
    ویرایش توسط farmanrava : March 4th, 2017 در ساعت 14:58
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

عضو انجمن bluehost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    89
    تشکر شده در
    84 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    جناب مهرانفر عزیز کاملا درست میفرمایید ... اشتباه پیش میاد ، بنده که شخصا فکر میکردم ایشون لایسنس لایف تایم دارند و به صورت ماهانه میفروشن مثل خیلی دیگه از دوستان ! اما به هیچ وجه فکرشو نمیکردم یک لایسنس قراره به چند نفر فروخته و بشه و در آخر آی پی ما بلک لیست بشه ...
    شخصا اگه احساس کنم که مشکلی توی همکاری هستش قطع همکاری میکنم ! بعد از 2 بار تمدید لایسنس و فرستادن مشخصات جدید فهمیدم موضوع از چه قراره و چه کار میکنند ، به همین جهت این ماه به یوزر گفتیم از جای دیگه لایسنس تهیه کنه با مشکلات که عرض کردم مواجه شدیم . بلک شدن آی پی و درخواست جریمه و...

لایسنس دایرکت ادمین زیر 20 هزار تومان همه به همین شکل هستند که لایف تایف دارند و ماهانه میفروشن و اجازه تغییر آی پی هم خیلی کم وجود داره ، این یک چیز مشخصی هستش ! ما انتظار اینکه لایسنس ماهانه 5 دلاری بهمون بدن رو که نداشتیم اما انتظار داشتیم یک لایسنس تا زمانی که تمدید میشه مختص به ما باشه ...

نکته آخر اینکه اگر این قیمت ها معقول نیست و شک بر انگیر هستش چرا در انجمن باهاشون برخورد نمیشه ؟
    سلام
    بله حرف شما صحیح است بنده هم در ابتدا فکر کردم لایسنس لایف تایم هست و ایشون دارند میفروشند
    اما از ماه دوم متوجه شدم که قضیه از چه قراره
    دقیقا بعد از اینکه لایسنس رو تغییر دادند و لایسنس جدید دادند

5. تعداد تشکر ها از bluehost به دلیل پست مفید

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,295
    تشکر شده در
    784 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bluehost نمایش پست ها
    سلام
    بله حرف شما صحیح است بنده هم در ابتدا فکر کردم لایسنس لایف تایم هست و ایشون دارند میفروشند
    اما از ماه دوم متوجه شدم که قضیه از چه قراره
    دقیقا بعد از اینکه لایسنس رو تغییر دادند و لایسنس جدید دادند
    بله کاملا مشخصه ، لایسنس 5 دلاری با این قیمت دلار زیر 20 هزار تومان نیست !
    اما خیلی از فروشنده های معتبر هم زیر 20 تومان دارند که همین روش رو دارند لایسنس لابف تایم دارن که به صورت ماهانه و اجازه تغییر آی پی خیلی کم رو ماهانه اجاره میدن ، از خیلی جاها هم خرید کردیم و تا کنون هیچ مشکلی نداشتیم . فقط برای تست از ایشون یک لایسنس داشتیم که سر همون یک لایسنس کلی ضرر به ما زدن . برابر هزینه یک لایسنس لایف تایم دایرکت ادمین ...

حالا هم میفرمایند که ما تقصیری نداشتیم ! به یکی دیگه از همکاران فرمودن که لایسنس رو از سایت لایسنس ها دریافت میکنند ، به ما گفتن پنل دارند مستقیم میگیرن ! اصلا حرفاشون مشخصه که فقط دروغ و کلکه
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)