ماهیانه 7400 تومان
زمان فعالسازی لایسنس ها بین سی دقیقه الی پنج ساعت معمولا می باشد
قابلیت تغییر ای پی در سفارشات ماهیانه : ندارد
پشتیبانی و مشاوره فروش در تلگرام : @omid_host
ماهیانه 7400 تومان
زمان فعالسازی لایسنس ها بین سی دقیقه الی پنج ساعت معمولا می باشد
قابلیت تغییر ای پی در سفارشات ماهیانه : ندارد
پشتیبانی و مشاوره فروش در تلگرام : @omid_host
ویرایش توسط behravesh : December 23rd, 2016 در ساعت 10:54
ایا با این قیمت باز هم موجود هست؟
امکان تغییر آیپی با هزینه 1 دلار هم انجام میشه در خرید ماهانه؟
مدت زمان افر به پایان رسید
هزینه لایسنسها با تعرفه قبلی 8900 تومان به فروش می رسد
ممنون از شما یک عدد سفارش داده شد
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
درود
پیش از این تعریف های ایشون رو از جانب همکاران شنیده بودم اما خودم مستقیم برخورد نکرده بودم .
ایشون در یک حرکت بسیار زشت اقدام به فروش لایسنس به روش غیر قانونی میکنند ! بلافاصله بعد از فروش لایسنس اطلاعات لایسنس رو تغییر میدن و به کس دیگری میفروشن ! یعنی یک لایسنس رو به چند نفر میفروشن و هر بار موقع تمدید لایسنس آی دی جدید بهتون میدن و این داستان ادامه داره !
تا اینجای قضیه هیچی ... بابت همین کاره ایشون دایرکت ادمین آی پی سروری که براش لایسنس تهیه کرده بودیم رو توی بلک لیست قرار داده و 50 دلار جریمه برای آزاد شدن آی پی میخواد !
پاسخ دایرکت ادمین به ما :
This IP is exist21.jpg
پاسخ سایت لایسنس ها بعد از پیگیری های مجدد :
نمونه دیگه از شاکیان ایشون :یا مرکزی که قبلا ازش لایسنس خریدین ، از یک لایسنس بر روی چندین سرور استفاده کرده و آی پی در لیست بلاک دایرکت ادمین قرار گرفته
و به احتمال قوی تر مشکل مالی داشتن که آی پی های اونها در لیست سیاه قرار گرفته
دایرکت ادمین اشاره به ***ی کرده و گفته اگر میخوایید این آی پی آزاد بشه باید 50 دلار پرداخت کنید
متاسفانه یا باید آی پی سرور را تغییر دهید ، یا اینکه اون هزینه 50 دلار رو پرداخت کنید تا آی پی را آزاد کنند
البته طبق اخلاق حرفه ای ، شرکت قبلی باید پاسخگوی این مساله باشد
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...t=#post1630759
بنده که در این موارد به هیچ وجه ساکت نمیمونم و به صورت قانونی اقدام میکنم . این رو قبلا هم به این مدل فروشنده ها ثابت کردم و حقم رو پس گرفتم ....
اگر دوستان دیگه ای هم توسط این شخص براشون مشکل پیش اومده ، حتما به من اطلاع بدن تا اظهارات و مدارک باقی دوستان هم اضافه بشه و روال کار راحت تر انجام بشه .
توسط آشنایی که داشتم برای ابطال نماد اعتماد و درگاه بانکی ایشون نیز اقدامات لازم صورت گرفته است . همینطور توضیحات لازم برای مدیریت انجمن به همراه مدارک مورد نیاز به جهت مسدود سازی اکانت و برند ایشان در انجمن نیز انجام شده است .
با تشکر
ویرایش توسط farmanrava : March 4th, 2017 در ساعت 15:06
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
سلام
من هم از ایشون خریدم واقعا حرکتشون خیلی زشت هست
هزینه دو ماه رو بهشون دادم بعد از یک ماه لایسنس اکسپایر شد بعد یک هفته تیکت زدن بلاخره به خودشون زحمت دادن که جواب بدن و یه لایسنس جدید دادن
بعد اون که تموم شد برای ماه بعد که تمدید کردیم دیگه از لایسنس خبری نشد بازم بعد 1 هفته پیگیری گفتن هزینه رو برگشت میدن که اونم ندادن
واقعا متاسفم براشون
چیزی که سرنوشت انسان را می سازد"استعداد هایش "نیست"انتخاب هایش"است ...
با سلام
پیرو تایید صحبت دوستان بنده هم از ایشون شاکی هستم
و از ایشون به دلیل اینکه یک لایسنس رو به چند نفر میفروشن شاکی هستم
و از طریق موارد قانونی جهت ابطال نماد و درگاه بانک ایشون اقدام میکنم چون شامل خسارت شدم
موفق باشید
زمانی که ملاک انتخاب سرویس دهنده و خرید ، تفاوت قیمت چتد هزار تومانی ناچیز باشد ، بیش از این هم انتظار نمیرود.
بنده صحت و سوق موارد مطرح شده برای فروشنده را تایید یا رد نمیکنم ولی جای بسی تعجب است که کاربران با سابقه که به دفعات در همین انجمن شاهد انواع موارد مشابه بوده اند باز هم به خاطر هزینه ای ناچیز ، طمع میکنند.
همیشه عبرت آموزی از گذشته به عنوان چراغ راه آینده یاد شده است .
یاد بگیریم که ملاک انتخاب یک سرویس مناسب صرفا محدود به قیمت آن نیست و به قول معروف :
" پنیر مجانی تنها در تله موش یافت میشود "
ویرایش توسط Mr.Te0 : March 4th, 2017 در ساعت 13:38
info.mehranfar@gmail.com
جناب مهرانفر عزیز کاملا درست میفرمایید ... اشتباه پیش میاد ، بنده که شخصا فکر میکردم ایشون لایسنس لایف تایم دارند و به صورت ماهانه میفروشن مثل خیلی دیگه از دوستان ! اما به هیچ وجه فکرشو نمیکردم یک لایسنس قراره به چند نفر فروخته و بشه و در آخر آی پی ما بلک لیست بشه ...
شخصا اگه احساس کنم که مشکلی توی همکاری هستش قطع همکاری میکنم ! بعد از 2 بار تمدید لایسنس و فرستادن مشخصات جدید فهمیدم موضوع از چه قراره و چه کار میکنند ، به همین جهت این ماه به یوزر گفتیم از جای دیگه لایسنس تهیه کنه با مشکلات که عرض کردم مواجه شدیم . بلک شدن آی پی و درخواست جریمه و...
لایسنس دایرکت ادمین زیر 20 هزار تومان همه به همین شکل هستند که لایف تایف دارند و ماهانه میفروشن و اجازه تغییر آی پی هم خیلی کم وجود داره ، این یک چیز مشخصی هستش ! ما انتظار اینکه لایسنس ماهانه 5 دلاری بهمون بدن رو که نداشتیم اما انتظار داشتیم یک لایسنس تا زمانی که تمدید میشه مختص به ما باشه ...
نکته آخر اینکه اگر این قیمت ها معقول نیست و شک بر انگیر هستش چرا در انجمن باهاشون برخورد نمیشه ؟
ویرایش توسط farmanrava : March 4th, 2017 در ساعت 14:58
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)