نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: فروش محدود لایسنس دایرکت ادمین 7400 تومان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,295
    تشکر شده در
    784 پست

پیش فرض پاسخ : فروش محدود لایسنس دایرکت ادمین 7400 تومان

درود

پیش از این تعریف های ایشون رو از جانب همکاران شنیده بودم اما خودم مستقیم برخورد نکرده بودم .

ایشون در یک حرکت بسیار زشت اقدام به فروش لایسنس به روش غیر قانونی میکنند ! بلافاصله بعد از فروش لایسنس اطلاعات لایسنس رو تغییر میدن و به کس دیگری میفروشن ! یعنی یک لایسنس رو به چند نفر میفروشن و هر بار موقع تمدید لایسنس آی دی جدید بهتون میدن و این داستان ادامه داره !

تا اینجای قضیه هیچی ... بابت همین کاره ایشون دایرکت ادمین آی پی سروری که براش لایسنس تهیه کرده بودیم رو توی بلک لیست قرار داده و 50 دلار جریمه برای آزاد شدن آی پی میخواد !

پاسخ دایرکت ادمین به ما :

This IP is exist21.jpg

پاسخ سایت لایسنس ها بعد از پیگیری های مجدد :

یا مرکزی که قبلا ازش لایسنس خریدین ، از یک لایسنس بر روی چندین سرور استفاده کرده و آی پی در لیست بلاک دایرکت ادمین قرار گرفته
    و به احتمال قوی تر مشکل مالی داشتن که آی پی های اونها در لیست سیاه قرار گرفته
    دایرکت ادمین اشاره به ***ی کرده و گفته اگر میخوایید این آی پی آزاد بشه باید 50 دلار پرداخت کنید
    متاسفانه یا باید آی پی سرور را تغییر دهید ، یا اینکه اون هزینه 50 دلار رو پرداخت کنید تا آی پی را آزاد کنند
    البته طبق اخلاق حرفه ای ، شرکت قبلی باید پاسخگوی این مساله باشد
    نمونه دیگه از شاکیان ایشون :

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...t=#post1630759

بنده که در این موارد به هیچ وجه ساکت نمیمونم و به صورت قانونی اقدام میکنم . این رو قبلا هم به این مدل فروشنده ها ثابت کردم و حقم رو پس گرفتم ....
    اگر دوستان دیگه ای هم توسط این شخص براشون مشکل پیش اومده ، حتما به من اطلاع بدن تا اظهارات و مدارک باقی دوستان هم اضافه بشه و روال کار راحت تر انجام بشه .

توسط آشنایی که داشتم برای ابطال نماد اعتماد و درگاه بانکی ایشون نیز اقدامات لازم صورت گرفته است . همینطور توضیحات لازم برای مدیریت انجمن به همراه مدارک مورد نیاز به جهت مسدود سازی اکانت و برند ایشان در انجمن نیز انجام شده است .

با تشکر
    ویرایش توسط farmanrava : March 4th, 2017 در ساعت 15:06
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

2. تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)