درود
پیش از این تعریف های ایشون رو از جانب همکاران شنیده بودم اما خودم مستقیم برخورد نکرده بودم .
ایشون در یک حرکت بسیار زشت اقدام به فروش لایسنس به روش غیر قانونی میکنند ! بلافاصله بعد از فروش لایسنس اطلاعات لایسنس رو تغییر میدن و به کس دیگری میفروشن ! یعنی یک لایسنس رو به چند نفر میفروشن و هر بار موقع تمدید لایسنس آی دی جدید بهتون میدن و این داستان ادامه داره !
تا اینجای قضیه هیچی ... بابت همین کاره ایشون دایرکت ادمین آی پی سروری که براش لایسنس تهیه کرده بودیم رو توی بلک لیست قرار داده و 50 دلار جریمه برای آزاد شدن آی پی میخواد !
پاسخ دایرکت ادمین به ما :
This IP is exist21.jpg
پاسخ سایت لایسنس ها بعد از پیگیری های مجدد :
نمونه دیگه از شاکیان ایشون :یا مرکزی که قبلا ازش لایسنس خریدین ، از یک لایسنس بر روی چندین سرور استفاده کرده و آی پی در لیست بلاک دایرکت ادمین قرار گرفته
و به احتمال قوی تر مشکل مالی داشتن که آی پی های اونها در لیست سیاه قرار گرفته
دایرکت ادمین اشاره به ***ی کرده و گفته اگر میخوایید این آی پی آزاد بشه باید 50 دلار پرداخت کنید
متاسفانه یا باید آی پی سرور را تغییر دهید ، یا اینکه اون هزینه 50 دلار رو پرداخت کنید تا آی پی را آزاد کنند
البته طبق اخلاق حرفه ای ، شرکت قبلی باید پاسخگوی این مساله باشد
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...t=#post1630759
بنده که در این موارد به هیچ وجه ساکت نمیمونم و به صورت قانونی اقدام میکنم . این رو قبلا هم به این مدل فروشنده ها ثابت کردم و حقم رو پس گرفتم ....
اگر دوستان دیگه ای هم توسط این شخص براشون مشکل پیش اومده ، حتما به من اطلاع بدن تا اظهارات و مدارک باقی دوستان هم اضافه بشه و روال کار راحت تر انجام بشه .
توسط آشنایی که داشتم برای ابطال نماد اعتماد و درگاه بانکی ایشون نیز اقدامات لازم صورت گرفته است . همینطور توضیحات لازم برای مدیریت انجمن به همراه مدارک مورد نیاز به جهت مسدود سازی اکانت و برند ایشان در انجمن نیز انجام شده است .
با تشکر