نوشته اصلی توسط
myyor
با سلام کیفیت هاست چگونه است؟
اپتایم که خیلی مهمه چگونه است؟
سخت افزار سرور از چه مارکی هستن ؟
لایسنس ها مانند سی پنل یا دایرت ادمین و لیت اسپید و کلود لینوکس و ... کرک هستن یا لاینسنس اصلی اشتراکی یا لایسنس اختصاصی اصلی؟
پورت سرور واقع یچند است؟
برای یک سایتم میخام از نت افراز انتقال بدم به شما اگر کیفیت و پورت مناسب باشه و بنده ماهی بیشتر از نهایت یک ساعت قطعی رو نمیتونم داشته باشم ایا تضمینی هست که مشکلات عدیده ای مانند مشکلات لایسنس و نرم افزاری و .. بوجود نمیاد ؟
با عرض پوزش بابت این موارد بنده سعی کردم تمام موارد رو بپرسم تا به مشکل نخورم با توجه هب اینکه سایتم و قالب و وقت و هزینه زیادی برده و سئو دارم انجام میدم میخام برای همین ایران منتقل کنم تا لوکیشن سرور با لوکیشن بیشتر بازدید کننده ها یکی باشه و این مزیت برای گوگل هست لذا این مشکلات سئو رو هم دیتاسنتر و سرور نداره؟ قطعی های مکرر اینترنت و اتال به اینترانت قبلا گزارش شده باری سرورهای داخل و من در بعضی ا فروم ها خوندم
با عرض پوزش بابت طولانی شدن متن نیت بدست اوردن تمام اطلاعات مورد نیاز و ضروری بود
با تشکر
- - - Updated - - -
با سلامیک
سوال دیگه و اینکه صادقانه هاست ایران اینطوریه که اگر مثلا چند مگابایت رم و سی پی یو زیاد مصرف کردیم و یا چند دقیقه و ساعت در ماه مصرف بالایی داشتیم فورا ساسسپند بشه؟