مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
سرویس سفارش داده شد و کارهای بررسی خیلی سریع انجام دادند مصرف سایته ما دقیقا نصف شد. سرعت بارگذاری سایت فوق العاده عالی هستش.
بابت همکاری و سرویس بسیار عالی ممنون هستم.
اگر ممکن هست در مورد ssl هم یک مقدار توضیح بدید و اینکه امکان خرید همین هاست که ماهانه است در بازه یکساله یا بالاتر وجود دارد ؟
با سلام و احترام
خواهش میکنم کاربر گرامی انجام وظیفه بوده ...
ssl رایگان و ssl های غیر رایگان هر دو موجود میباشد . ssl های غیر رایگان انواع مختلفی دارد که میتونید از طریق ارسال تیکت به بخش فروش از قیمت ها مطلع بشید ، برای ssl رایگان هم میتونید از طریق ارسال تیکت به بخش پشتیبانی اقدام بفرمایید .
بله امکان تبدیل سرویس ماهانه به دوره های بالاتر وجود داردامکان خرید همین هاست که ماهانه است در بازه یکساله یا بالاتر وجود دارد ؟
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
سلام
حدود یکسال قبل از این شرکت سرویس تهیه شد. تقریبا اکثر سرویس دهنده ها میگفتند به علت مصرف بالا باید سرور مجازی تهیه کنم اما ایشون با دانش فنی بالاشون مشکل ما را حل کردند و نزدیک به یکسال بدون مشکل در پلان های حرفه ای در حال میزبانی سایت ما هستند. در این مدت چند پلان پایه و استاندارد هم برای سایت های دیگه تهیه شد که کیفیت اونها هم بسیار عالی هستند
از آقای محمدی و خانوم مرادی تشکر ویژه میکنم که در این مدت کمک شایانی به من کردند . متشکرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)