-
February 22nd, 2017, 22:50
پاسخ : در دسترس نبودن hostdl
-
تعداد تشکر ها ازkavehch به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2017 22:50
# ADS
-
February 22nd, 2017, 22:51
چه ربطی به هاست دی ال داره! انعطاف پذیری این شرکت رو هیچ شرکتی نداره. قدرت میزبانی و پایداری سرورها و میزبانی سایت های سنگین و پربازدید بدون کوچکترین اختلالی انجام میشه. شما برو از هاست ایران (هاستینگ شماره یک کشور از نظر پارتی) درخواست کاری خارج از اصول خطیشون بخواه اگه واست انجام دادن! چون شخص مسول ارتباط مستقیم با مشتری نداره و فقط داره تراکنش های مالیش رو چک میکنه و از آقایون پشتیبان تشکر میکنه.
تیم هاست دی ال از نظر فنی واقعا عالی هستند و تجربه خیلی بالایی دارند.
فینگلیش یا فارسی مهم نیست agha mohem اینه که betooni به javab برسی و komaket کنن.
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
-
تعداد تشکر ها ازMJmoonwalk به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2017, 22:52
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2017, 22:53
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2017, 22:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MJmoonwalk
چه ربطی به هاست دی ال داره! انعطاف پذیری این شرکت رو هیچ شرکتی نداره. قدرت میزبانی و پایداری سرورها و میزبانی سایت های سنگین و پربازدید بدون کوچکترین اختلالی انجام میشه. شما برو از هاست ایران (هاستینگ شماره یک کشور از نظر پارتی) درخواست کاری خارج از اصول خطیشون بخواه اگه واست انجام دادن! چون شخص مسول ارتباط مستقیم با مشتری نداره و فقط داره تراکنش های مالیش رو چک میکنه و از آقایون پشتیبان تشکر میکنه.
تیم هاست دی ال از نظر فنی واقعا عالی هستند و تجربه خیلی بالایی دارند.
فینگلیش یا فارسی مهم نیست agha mohem اینه که betooni به javab برسی و komaket کنن.
bashe agha hagh ba shomast
ma ham nagoftim az nazar fani bad hastan
migim ehteram moshtarishon ro nadarand va bad bahash harf miznand
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2017, 22:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hegza
bashe agha hagh ba shomast
ma ham nagoftim az nazar fani bad hastan
migim ehteram moshtarishon ro nadarand va bad bahash harf miznand
مهندس
اینجا ایرانه، هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری
تو این موارد هم اولویت بندی م یکنن، هرکی که سود بیشتری رسونده، موقع رفع مشکل هم اول کار اون رو راه میندازن، از سود زیاد به کم!
آخر سر میرسه به بدبخت بیچاره هایی که وی پی اس 20 تومنی خریدن!
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2017, 23:02
درود
بله من هم حرف دوستان رو تایید میکنم.هاست دی ال بهترین سرویس دهنده هست و واقعا هم از نظر پشتیبانی و کیفیت حرف اول رو می زنند تو ایران.بنده خودم هاستینگ های زیادی عوض کردم که همیشه مشکلات حمله ، امنیت ، قطعی ، پشتیبانی ضعیف داشتند.اما بعد از این که از هاست دی ال سرویس گرفتم واقعا دیگه خیالم راحت هست و به قول بچه ها که میگه هاست دی ال یعنی خواب راحت.الان سایت هامون رو هاست دی ال و ایران آوردیم چند تا مزیت داشته واسمون
1-سرعت لود بالای سایت برای کاربران داخل
2-سرعت دانلود بالا برای کاربران داخلی(در سرورهای خارجی در شهرهای مختلف سرعت دانلود متفاوت بود و حتی در بعصی از شهرها سرعت بسیار پایین در حد چند کیلوبایت هم می رسید ولی بعد از انتقال به ایران همه کاربران راضی هستند و سرعت بالایی در دانلود دارند.
3-از تحریم و بقیه موارد خیالمون راحته
در پایان نمیخوام تعریف کرده باشم.فقط بگم هاست دی ال واقعا بهترین هست و در پشتیبانی و علم فنی واقعا عالی هستند.من از سال 86 سر همین پشتیبانی های ضعیف هاستینگ های دیگه کلی خسارت دیدم و هیچ کسی پاسخگو نبود.اما الان مدتی هست روی هاست دی ال هستم شما بگو اصلا یه مشکل داشته باشیم نداشتیم.
-
تعداد تشکر ها از cloner1390 به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2017, 23:19

نوشته اصلی توسط
ourweb
من واقعا توانایی هاست رو دی ال رو قبول دارم ولی ببینید شما این همه سایت حساس روی شبکه آسیاتک هست باید این کارها رو انجام بدن حالا هرچقدر هزینه داشته باشد
این هزینه مربوط به آسیاتک هست نه هاست دی ال (هاست دی ال از شرکا هست و اینطور موارد به آسیاتک بر می گرده)

نوشته اصلی توسط
hegza
درود
بنده نه هاستینگ دارم نه از اونا خدمات
اما خب ادب حکم میکنه وقتی داری به یکی پشتیبانی میدی فارسی تایپ کنی نه فینگلیش
و اگر طرف هم اعتراض کرد حداقل بگید عادت داریم ببخشید دیگه!!
نه بگه همینی که هست نمیخوای برو یکجای دیگه
بی ام دبلیو هم بهترین خودرو سازه اما نمیاد به شما بی احترامی کنه
اما سایپا و ایران خودرو لنگنته هر چی خیفه بار آدم میکنند
این مشکل ماست که فکر میکنیم فقط برای مشتری بیشتر باید ادب داشته باشیم
و وقتی مشتری بهمون نیاز داره میتونیم هر جوری دلمون میخواد باهاشون برخورد کنیم
وگرنه بنده هم قبول دارم خدمات دهیشون خوبه(از نظر تخصص فقط)
بنده شک دارم اونطور باهاتون برخورد کرده باشند
و همینطور فیلنگلیش نوشتن بی ادبی نیست (یعنی شما میگید بنده با دوستان خودم توی این سالها با بی ادبی صحبت کردم؟!!)
نمیدونم تو چه زمینه ای فعالیت می کنید ولی اگر بین چند زبان زیاد سویتش می کنید توی کارتون خودتون بعد از یک مدتی توی یک سری موارد از همون فینگلیش استفاده می کنید و چیز تقریبا طبیعی هست بین افرادی که اینکار رو می کنند.
در مورد پشتیبانیشون هم فقط مدیرشون اینکار رو انجام میده که خوب بدون شک بیشتر از چیزی که فکر می کنید درگیری دارند

نوشته اصلی توسط
a970
اون زمان خیلی وقت هست گذشته
الان شرکت ها قوی زیادی دارند فعالیت میکنند
همون موقع هم می گفتن الان دیگه مثل قدیم نیست و خیلی از شرکت ها می تونن از پس چنین کاری بر بیان ولی همه دیدند که اینطور نیست
اگر شرکت های زیادی می تونستن چنین کاری بکنند شک نکنید با وجود ضعف های زیادی که هاست دی ال داره، خیلی ها به سمت این شرکت ها می رفتند. حداقل بنده که نمیبینم کسی به سمت سایر شرکت ها بره
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2017, 23:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
دوست عزیز میشه بگید کجا خسارت می دهند که ما هم بریم بگیریم؟
تا حالا کدوم هاستینگی واسه دان شدن خسارت داده !
اینجا ایران شما کجا زندگی می کنید که فکر میکنید کسی خسارت میده!
جواب ما را هم نمی دهند چه برسه خسارت!
با ارز پوزش دندتون نرم برید پول بدید سرور بگیرید بعد طلب کار بشید!اسپانسری همین مشکلاتم داره..! اگر فکر میکنید هاست دل مشکل داره چرا هنوز رو سرورهاشونید؟ چرا از اسیاتک بیرون نمیایید؟
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2017, 23:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
navid2zp
این هزینه مربوط به آسیاتک هست نه هاست دی ال (هاست دی ال از شرکا هست و اینطور موارد به آسیاتک بر می گرده)
بنده شک دارم اونطور باهاتون برخورد کرده باشند
و همینطور فیلنگلیش نوشتن بی ادبی نیست (یعنی شما میگید بنده با دوستان خودم توی این سالها با بی ادبی صحبت کردم؟!!)
نمیدونم تو چه زمینه ای فعالیت می کنید ولی اگر بین چند زبان زیاد سویتش می کنید توی کارتون خودتون بعد از یک مدتی توی یک سری موارد از همون فینگلیش استفاده می کنید و چیز تقریبا طبیعی هست بین افرادی که اینکار رو می کنند.
در مورد پشتیبانیشون هم فقط مدیرشون اینکار رو انجام میده که خوب بدون شک بیشتر از چیزی که فکر می کنید درگیری دارند
همون موقع هم می گفتن الان دیگه مثل قدیم نیست و خیلی از شرکت ها می تونن از پس چنین کاری بر بیان ولی همه دیدند که اینطور نیست
اگر شرکت های زیادی می تونستن چنین کاری بکنند شک نکنید با وجود ضعف های زیادی که هاست دی ال داره، خیلی ها به سمت این شرکت ها می رفتند. حداقل بنده که نمیبینم کسی به سمت سایر شرکت ها بره
نه دوست عزیز خوب که میفرمائید با دوستانتون
بله بنده هم قبول دارم وقتی بین چند زبان سوئیچ میکنی واقعا سخته سریع تایپ کردن و مجبوری یکی رو انتخاب کنید
بنده هم از اونا سرویس نداشتم
کافیه یک سر به بخش گفتگوی .... پی تی بزنید خواهید دید مدیر سایتهای زیر 200 ایران اونجا بارها موضوع نمیخوای برو یکجای دیگه رو بیان کردن
بهرحال بنده تحت هیچ عنوان عرض نکردم هاست دی ال بده فقط گفتم از یک شرکت که اسم و رسم در کرده استفاده از چنین واژگانی درست نیست
همین
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید