سلام
دوست عزیز ما هم نمیگیم بی گدار به آب بزنید
دقت کرده باشید کلیات و مزایا و ضعف هرکدوم بیان کردم همین و نتیجه گیری هم با شماست و بنده نه ذینفع هستم و نه نتیجه گیری کردم براتون!!
- - - Updated - - -
سلام
بنده هم دقیقا بحثم همینه که اگر قصد دارید کسب و کارتون موفق باشه رو هیچکس حساب 100% باز نکنید.
باور کنید شاید 30-40% اتفاقهای از این دست که برای ما ایرانیها می اوفته بخاطر تحریمه
اما ما باقی بخاطر خودمونه
یکی از ساپورتر های whmcs میگفت بالای 83 مورد فروش لایسنس به ایرانیها داشتیم که توسط دبیت یا کردیت کارتهای نا معتبر و هکی صورت گرفته
ovh هم یادتون هست دیگه؟!
کل دنیا تحریم رو بردارند اون ذهنیتش نسبت به ایرانی جمعات خوب نخواهد شد.
همین بلا سر اد ووردز گوگل هم اوردن
سال 2010 دیتا سنتر کارو نیز از این مورد مینالید.
name.com برای ما ایرانیها فروش نداره اما از سال 2005 تاکنون باهاشون کار میکنیم
فقط سال 2013 یک مشکل بوجود اومد تعدادی از دامنه ها رو بست تماس گرفتیم گفتند اونهائی که با آی پی ایران پی خوردن رو لطفا ببرید یک اکانت که با آی پی غیر ایرانی ساخته شده.
دیگه چی باید بگند؟
همه اینها برمیگرده به ما و نوع برخوردی که باهاشون داریم
whmcs هم بخاطر فعالیت جدیدش در آمریکا مجبور شد نام ایران رو حذف کنه
ولی خیلی راحت میتونستید بگید من آدرسم عوض شده و با اینکه میدونستن دارید دروغ میگید ولی قبول میکردن
خیلی از دوستان همین کار رو کردن
این هم در نظر بگیرید نیومد اسکریپت شما رو پاک کنه بهرحال اسکریپت شما اورجینال بود و نال نبود و بک دور ها هنوز برای اونها باز بود
شما همین گوگل رو آدرس مثلا تاجیکستان بزنید و شماره وریفای رو ایران میبینید راحت خیلی خدماتش براتون باز میشه(بجز اونائی که تائید بیلینگ میخواد و اطلاعات باید یکی باشه)
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)