صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 33

موضوع: سرو دست شکستن و اشک خوشحالی برای یک هاست!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    364
    تشکر شده در
    260 پست

پیش فرض پاسخ : سرو دست شکستن و اشک خوشحالی برای یک هاست!

من همیشه یک سری سوال داشتم :

۱ - بنده الان هزینه شارژ ساختمان ، آب ، برق ، گاز ، هزینه پرسنل و یک سری هزینه های جاری میدم ( هزینه اجاره رو حذف کردم چون اجاره ای نیست )
    ۲ - هزینه لایسنس ، نگهداری سرور ها و ... میدم
    ۳ - بحث مالیات رو هم که اصلا نمیکشم وسط
    ۴ - ما شرکت هستیم ولی کسانی که جواز کسب دارند یک مبلغ هم ماهیانه یا سالیانه فکر میکنم باید پرداخت کنند به اتحادیه .

حالا من روی سروری که فرضا برای من ۵۰۰ هزار تومان ماهیانه هزینه داره ، چطور میکنم جمعا ۷۰۰ هزارتومان درامد داشته باشم که ۲۰۰-۳۰۰ تومن سود باشه ؟ یعنی من باید چند تا سرور داشته باشم تا بتونه هزینه هارو تازه سربسر کنه ؟ با همین ۲۰۰-۳۰۰ سود حدود فرضا ۴۰ تا کاربر دارم ، چطور تنهایی میخوام پشتیبانی کنم ؟ با این سود هم که همکار نمیشه استخدام کرد.

با این تفاسیر ، چطور یک سرور مجازی با حافظه اس اس دی و ۱ گیگابایت رم و ۲ هسته سی پی یو رو میدن ۱۵ تومن ؟
    یا ما توی یه کشور دیگه هستیم یا اینا نون شب نیاز ندارن .

2. تعداد تشکر ها ازMihanTech به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

یه سریا خیلی خوب بلدن از اب گل الود سریع ماهی بگیرن.بعضی از به اصلاح فروشنده های معتبر و شرکت واقعاً و به معنای واقعی کلمه شورش رو دراوردن در گرونی!!
    یعنی توی این انجمن یه قیمتهایی واسه رم 2 یا 4 میبینم که از سرور اصلی قیمتش بیشتره!!!
    یه ذره کیفیت رو بالا نمیبره طرف میاد پول صندلیهاش و برق و ... رو میگشه روی سرور که از ملت بگیره میخوام بدونم همه هاستنگ ها و دیتاسنترهای اروپا و دنیا
    هم اگه بخوان اینکارو کنن که فاتحه هاستینگ خوندس که (این حرفا فقط تو ایران زده میشه)! سایت های خارجی میان بگن ما پول برق میدیم و یا چیزهای دیگه؟؟؟؟ قیمتشون با
    کیفیتشون میسازه و کاملاً معقوله و با کیفیت عالی و تضمینی طرف دیوونه نیست بیاد از سرور پارس هاست sata 5 گیگ بگیره 400 هزار ماهی.من خودم نه خیلی ارزون میخرم و نه گرون
    ولی اونایی که میگن سرور 1 گیگ باید 30 تومن بشه نه کمتر فقط دنبال سودجویی هستن و فروشنده نیستن.طرف عقلش کم نیست که سرور مجازی مستقیم
    از دیتاسنتر میخخره (از طریق واسطه با پنل معتبر) با بهترین کیفیت و تضمین ممکن،نمیاد اینجا سرور 1 گیگ رم رو بگیره خداد تومن.خیلی از فروشنده ها میان و شاکین من هم باهاشون موافقم
    که سرور هزار تومنی یا 5 تومنی خیلی ظلمه،اما مخالف اینم هستم که میان با فکر خودشون و با سود خودشون برای مردم نسخه میپیچن.کیفیت رو خریدار تعیین میکنه.
    خلاصه بازار سیاهی که خیلی از فروشنده های به اصطلاخ معتبر راه انداختن(توی انجمن هم زیاد هستن) اوضاعش خوب پیش نمیره.طرف پول اعتبار میگیره فقط
    ویرایش توسط ColdWorld : February 20th, 2017 در ساعت 16:09

5. تعداد تشکر ها ازColdWorld به دلیل پست مفید

عضو انجمن k-h آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    183
    تشکر تشکر شده 
    914
    تشکر شده در
    735 پست

درود
    به نظرم این خیلی خوبه که بازار همه جور قیمتی داره و هر کسی بتونه سرویس هایی بگیره که نیازشو برطرف میکنه .
    این موضوع که میفرمائید چطوری هست هست بعضی ها سرو دست میشکونند واسه یک سرویس دهنده به نظرم موقت هست.
    چون دوستان زیادی بودند که با قیمت ارزون کار کردند و آخرش ........ شدند.
    به نظرم شما کیفیت داشته باش مشتری که کیفیت مد نظرشه بالاخره پیدات میکنه.
    هیچ وقت توقع نداشته باشید با سرور های هتزنر و ovh کسی که کیفیت مد نظرشه طرفتون بیاد.
    نیازی نیست که داخل تاپیک ها سرو دست بشکونند براتون مهم اینه مشتری که ازتون سرویس میگیره ازتون راضی باشه مطمئن باشید موفق میشید
    ویرایش توسط k-h : February 20th, 2017 در ساعت 16:37
    کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
    فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران

7. تعداد تشکر ها ازk-h به دلیل پست مفید

عضو انجمن Oscar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    199
    تشکر تشکر شده 
    169
    تشکر شده در
    117 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط k-h نمایش پست ها
    هیچ وقت توقع نداشته باشید با سرور های هتزنر و ovh کسی که کیفیت مد نظرشه طرفتون بیاد.
    سلام
    یعنی میفرمایید این دو بی کیفیت ترین دیتاسنتر ها هستند؟ و دقیقآ چیزی که شما ارائه میدید با کیفیته؟

جالبه بلاخره این تاپیک هم مکانی شد تا هرکی به نوبه خودش کار خودشو تبلیغ کنه!

البته با این جملتون "به نظرم شما کیفیت داشته باش مشتری که کیفیت مد نظرشه بالاخره پیدات میکنه." موافقم
    ویرایش توسط Oscar : February 27th, 2017 در ساعت 13:13

عضو انجمن k-h آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    183
    تشکر تشکر شده 
    914
    تشکر شده در
    735 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Oscar نمایش پست ها
    سلام
    یعنی میفرمایید این دو بی کیفیت ترین دیتاسنتر ها هستند؟ و دقیقآ چیزی که شما ارائه میدید با کیفیته؟

جالبه بلاخره این تاپیک هم مکانی شد تا هرکی به نوبه خودش کار خودشو تبلیغ کنه!

دوست خوبم ما نیازی به تبلیغ نداریم که بخوایم تبلیغ کنیم داخل این تاپیک.
    کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
    فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران

10. تعداد تشکر ها از k-h به دلیل پست مفید

عضو انجمن lemo1996 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    145
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    335 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    یه سریا خیلی خوب بلدن از اب گل الود سریع ماهی بگیرن.بعضی از به اصلاح فروشنده های معتبر و شرکت واقعاً و به معنای واقعی کلمه شورش رو دراوردن در گرونی!!
    یعنی توی این انجمن یه قیمتهایی واسه رم 2 یا 4 میبینم که از سرور اصلی قیمتش بیشتره!!!
    یه ذره کیفیت رو بالا نمیبره طرف میاد پول صندلیهاش و برق و ... رو میگشه روی سرور که از ملت بگیره میخوام بدونم همه هاستنگ ها و دیتاسنترهای اروپا و دنیا
    هم اگه بخوان اینکارو کنن که فاتحه هاستینگ خوندس که (این حرفا فقط تو ایران زده میشه)! سایت های خارجی میان بگن ما پول برق میدیم و یا چیزهای دیگه؟؟؟؟ قیمتشون با
    کیفیتشون میسازه و کاملاً معقوله و با کیفیت عالی و تضمینی طرف دیوونه نیست بیاد از سرور پارس هاست sata 5 گیگ بگیره 400 هزار ماهی.من خودم نه خیلی ارزون میخرم و نه گرون
    ولی اونایی که میگن سرور 1 گیگ باید 30 تومن بشه نه کمتر فقط دنبال سودجویی هستن و فروشنده نیستن.طرف عقلش کم نیست که سرور مجازی مستقیم
    از دیتاسنتر میخخره (از طریق واسطه با پنل معتبر) با بهترین کیفیت و تضمین ممکن،نمیاد اینجا سرور 1 گیگ رم رو بگیره خداد تومن.خیلی از فروشنده ها میان و شاکین من هم باهاشون موافقم
    که سرور هزار تومنی یا 5 تومنی خیلی ظلمه،اما مخالف اینم هستم که میان با فکر خودشون و با سود خودشون برای مردم نسخه میپیچن.کیفیت رو خریدار تعیین میکنه.
    خلاصه بازار سیاهی که خیلی از فروشنده های به اصطلاخ معتبر راه انداختن(توی انجمن هم زیاد هستن) اوضاعش خوب پیش نمیره.طرف پول اعتبار میگیره فقط
    درود؛
    با این حرف شما مختلف هستم ، سرویس دهنده هایی که میفرمایید هزنیه سرور مجازی از سرور اختصاصی نیز بیشتر است. کاملا این حق را دارند ، کاربر میتونه از میان سرویس دهنده ها گزینه مورد نظرش رو انتخاب کنه. مطمئنن افزادی که نیاز به پشتیبانی بسیار قوی دارند ، مشکلی بابت هزنیه ندارند . اگر اینجور باشد تمامی کاربران باید سراغ سرور اختصاصی بروند و قادر به مدیرت سرویس خود نخواهند بود.

شرکت ها هزنیه های بسیار بیشتری را میباست پرداخت کنند ؛ نیروز پشتیبان ، هزنیه های شرکت ، اجاره و.. این حق را دارند با توجه به کیفیت سرویس دهی با هزنیه بالا نیز سرویس دهی کنند . مطمئن باشید مدیر یک شرکت برای زضای خدا کار نمیکند! طبیعتا باید بیشترین سود را مدیر یک مجموعه داشته باشد .

12. تعداد تشکر ها ازlemo1996 به دلیل پست مفید

عضو انجمن ali1232 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    551
    تشکر تشکر شده 
    107
    تشکر شده در
    86 پست

به نظر فقط فقط فقط دو عامل تاثیر داره اولی شخصیت فروشنده و لحن صحبت کردن و دومی قیمت منصفانه
    من خودم به شخصه دو سرویس را فقط به خاطر رفتار خیلی عالی شخص سرویس دهنده چند برابر حجم مورد نیازم و به مدت چند ماه از پیش رزرو کردم

یاعلی مدد
    زندگی زیبا با ارامش خاطر ما
    احادیث امام زمان

14. تعداد تشکر ها ازali1232 به دلیل پست مفید

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lemo1996 نمایش پست ها
    درود؛
    با این حرف شما مختلف هستم ، سرویس دهنده هایی که میفرمایید هزنیه سرور مجازی از سرور اختصاصی نیز بیشتر است. کاملا این حق را دارند ، کاربر میتونه از میان سرویس دهنده ها گزینه مورد نظرش رو انتخاب کنه. مطمئنن افزادی که نیاز به پشتیبانی بسیار قوی دارند ، مشکلی بابت هزنیه ندارند . اگر اینجور باشد تمامی کاربران باید سراغ سرور اختصاصی بروند و قادر به مدیرت سرویس خود نخواهند بود.

شرکت ها هزنیه های بسیار بیشتری را میباست پرداخت کنند ؛ نیروز پشتیبان ، هزنیه های شرکت ، اجاره و.. این حق را دارند با توجه به کیفیت سرویس دهی با هزنیه بالا نیز سرویس دهی کنند . مطمئن باشید مدیر یک شرکت برای زضای خدا کار نمیکند! طبیعتا باید بیشترین سود را مدیر یک مجموعه داشته باشد .
    بنده کاملاً با شما مخالفم.اول اینکه به نظر بنده کسی حق نداره سروری که ارزشش در یه حدی (متفاوت از لحاظ منابع) است رو هر چی دلش خواست قیمت بده و این یه غیر حرفه ای و ***ی محسوب
    میشه.فرض کنید یه مشتری که با قیمت ها اشنا نباشه به تور این جور شرکت نماها بخوره چه بلایی سرش میاد.من برای سرویسی که دارم خودم هزینه ای معقول میدم و بهترین پشتیبانی و
    کیفیت رو هم دریافت میکنم و نیازی به امثال سرور پارس و شرکت نماهای دیگه که نرخ فضایی میدن اصلاً ندارم.مطمئنم افراد نااشنا هم متوجه بشن دیگه سراغ همچین ادمایی نمیرن.
    یادم نمیاد گفته باشم که همه برای رضای خدا کار میکنن و اینکه من مشکل هزینه دارم!من و ادمی که منطق سرش میشه با قیمت فضایی و نامتعارف مشکل جدی داره اسم هم میتونم
    ببرم از اونجا که زیادن نمیگم.در مورد هزینه و ... همش رو خبر دارم و جوابتون توی کامنت بالاییم هست.اینکه شرکت بیاد هزین صندلی رو از مشتری بگیره داره صورت مساله رو پاک میکنه
    و وظیفه تامین امکانت خودش رو به عهده خودش (شرکتش نمیدونه) و وظیفه کاربر میدونه که بیاد برای رضای خدا هزینه بیشتر از حد معمول بده برای صندلی و پول چای پرسنل اون اقا!
    کسی که بتونه هم سود کنه و هم کیفیت بده و هم قیمت درست و متعارف بده (نه زیاد و نه کم) مطمناً افرادی مثل من باهاشون مشکلی ندارن ولی من توی هاستهای خارجی دیدم این چیزارو
    اینجا شاید انگشت شمار وجود داشته باشن! هنوز هم چیزهای عجیب تو ایران دیده میشه هیچ جای دنیا برای یه هاست (بهترین هاست ها) هم 400 هزار ماهانه نمیگیرن!!
    ویرایش توسط ColdWorld : February 20th, 2017 در ساعت 18:06

16. تعداد تشکر ها ازColdWorld به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

بنده کاملاً با شما مخالفم.اول اینکه به نظر بنده کسی حق نداره سروری که ارزشش در یه حدی (متفاوت از لحاظ منابع) است رو هر چی دلش خواست قیمت بده و این یه غیر حرفه ای و ***ی محسوب
    سلام

البته معذرت از استارتر عزیز چون کاملا موضوع تاپیک انگار به سمت دیگه ای رفته و با پاسخ ما نیز به این موضوع دامن زده میشه.

اما یک نکته :

دیتاسنتر هتزنر طبق گفته شما هم اکنون دز ... تشریف دارند. چرا ؟

سرور اختصاصی با رم 32 گیگ ماهانه 46.41 دلار https://www.hetzner.de/de/hosting/pr...server/ex41ssd

سرور مجازی با رم 1 گیگ ماهانه 4.62 دلار https://www.hetzner.de/hosting/produkte_vserver/cx10

4.62 * 32 = 147.84 دلار

طبیعتا خود سرور برای دیتاسنتر 46.41 دلار در نمی آید و ارزانتر هست مثلا حدود 30 دلار یعنی هر گیگ رم را باید 0.93 دلار بفروشند.

این روش حساب کردن کاربران هست متاسفانه !!! چرا به دیتاسنتر هتزنر یا هر دیتاسنتر دیگری دز... نمیگویید ؟

سرور اختصاصی برای ارائه خدمات بر روی آن و سرویس دهی به عنوان سرور مجازی باید ده ها کار انجام شود از جمله :

1.هزینه آیپی
    2.هزینه شبکه
    3.هزینه پشتیبانی متخصص به عنوان مثال متخصص مجازی سازی جهت کانفیگ و نگه داری
    4.هزینه پنل های استفاده شده مثل پنل مانیتورینگ که این هزینه ها میتواند هزینه های لایسنس باشد یا هزینه سروری که برای این مانیتورینگ ها در نظر گرفته شده است
    5.هزینه برق (مثلا برق تلویزیون و کامپیوتر هایی که برای چک کردن این مانیتورینگ ها 24 ساعته روشن هستند)
    6.مشکلات پرداخت ارزی و کارمزد ها و درگیری های احتمالی با پشتیبانی مرکز داده خارج کشور برای حل مشکلات که مربوط به پشتیبانی موارد دیتاسنتری میشود.
    و ...

تا نهایتا بشود یک vps یا VDS و در اختیار مشتری قرار بگیرد.

لطفا یک سرور اختصاصی خام را با تقسیم قیمت کردن بر رم آن قیمت گذاری نکنید اگر نیاز هست ایرادی گرفته شود اول از دیتاسنتر های خارجی ایراد گرفته شود.

طبیعتا این ایراد هایی که سر قیمت گرفته میشود باعث میشود شرکت سرویس دهنده به ترتیب موارد 3 و 4 و 5 و ... را حذف کند تا هزینه کاهش پیدا کند و باعث میشود از کیفیت روز به روز کاسته شود.

البته تمام این موارد نباید باعث شود قیمت از حالت عادی خارج شود و به سوء استفاده ختم شود علت این پاسخ فقط مشکل با نحوه محاسبه شما که هیچ، اکثر کاربران به صورت تقسیم منابع به قیمت سرور اختصاصی بود.

در پاسخ به استارتر عزیز هم باید ذکر کنیم که درگیر مشترکین ارزان قیمت نشوند چون نه ماندگار هستند نه در آینده نتیجه مطلوبی برای ساعات پاسخدهی پشتیبانی خواهند داشت حال چه کاربرانی که تعریف کردند دروغین باشند چه نباشند در اصل ماجرا فرقی ندارد و روش تجارت مناسبی نیست هر چند که اکثرا در تاپیک ها تقلبی هستند.

موفق باشید
    ویرایش توسط RoobinaServer : February 20th, 2017 در ساعت 18:30
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

18. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن ashadata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    696
    تشکر تشکر شده 
    549
    تشکر شده در
    429 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lemo1996 نمایش پست ها
    درود؛

موافقم

بعضی دوستان که چیزای خاص از ما میخوان من خودم به شخصه قیمتی بالاتر از یک سرور اختصاصی برای سرور مجازی حتی با رم 8 شاید بدم
    اما دوستان اینو مد نظر نمیگیرند که سرور اختصاصی کلی دنگ و فنگ داره ؛ پشتیبانی نداره اصلا از لحاظ نرم افزاری مگر بعضی جاها با پرداخت هزینه ماهانه بالا اونم پشتیبانی محدود !
    | تلگرام :‌ @pooyashf

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)