نوشته اصلی توسط
ColdWorld
یه سریا خیلی خوب بلدن از اب گل الود سریع ماهی بگیرن.بعضی از به اصلاح فروشنده های معتبر و شرکت واقعاً و به معنای واقعی کلمه شورش رو دراوردن در گرونی!!
یعنی توی این انجمن یه قیمتهایی واسه رم 2 یا 4 میبینم که از سرور اصلی قیمتش بیشتره!!!
یه ذره کیفیت رو بالا نمیبره طرف میاد پول صندلیهاش و برق و ... رو میگشه روی سرور که از ملت بگیره میخوام بدونم همه هاستنگ ها و دیتاسنترهای اروپا و دنیا
هم اگه بخوان اینکارو کنن که فاتحه هاستینگ خوندس که (این حرفا فقط تو ایران زده میشه)! سایت های خارجی میان بگن ما پول برق میدیم و یا چیزهای دیگه؟؟؟؟ قیمتشون با
کیفیتشون میسازه و کاملاً معقوله و با کیفیت عالی و تضمینی طرف دیوونه نیست بیاد از سرور پارس هاست sata 5 گیگ بگیره 400 هزار ماهی.من خودم نه خیلی ارزون میخرم و نه گرون
ولی اونایی که میگن سرور 1 گیگ باید 30 تومن بشه نه کمتر فقط دنبال سودجویی هستن و فروشنده نیستن.طرف عقلش کم نیست که سرور مجازی مستقیم
از دیتاسنتر میخخره (از طریق واسطه با پنل معتبر) با بهترین کیفیت و تضمین ممکن،نمیاد اینجا سرور 1 گیگ رم رو بگیره خداد تومن.خیلی از فروشنده ها میان و شاکین من هم باهاشون موافقم
که سرور هزار تومنی یا 5 تومنی خیلی ظلمه،اما مخالف اینم هستم که میان با فکر خودشون و با سود خودشون برای مردم نسخه میپیچن.کیفیت رو خریدار تعیین میکنه.
خلاصه بازار سیاهی که خیلی از فروشنده های به اصطلاخ معتبر راه انداختن(توی انجمن هم زیاد هستن) اوضاعش خوب پیش نمیره.طرف پول اعتبار میگیره فقط