نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: سرو دست شکستن و اشک خوشحالی برای یک هاست!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض پاسخ : سرو دست شکستن و اشک خوشحالی برای یک هاست!

نقل قول نوشته اصلی توسط lemo1996 نمایش پست ها
    درود؛
    با این حرف شما مختلف هستم ، سرویس دهنده هایی که میفرمایید هزنیه سرور مجازی از سرور اختصاصی نیز بیشتر است. کاملا این حق را دارند ، کاربر میتونه از میان سرویس دهنده ها گزینه مورد نظرش رو انتخاب کنه. مطمئنن افزادی که نیاز به پشتیبانی بسیار قوی دارند ، مشکلی بابت هزنیه ندارند . اگر اینجور باشد تمامی کاربران باید سراغ سرور اختصاصی بروند و قادر به مدیرت سرویس خود نخواهند بود.

شرکت ها هزنیه های بسیار بیشتری را میباست پرداخت کنند ؛ نیروز پشتیبان ، هزنیه های شرکت ، اجاره و.. این حق را دارند با توجه به کیفیت سرویس دهی با هزنیه بالا نیز سرویس دهی کنند . مطمئن باشید مدیر یک شرکت برای زضای خدا کار نمیکند! طبیعتا باید بیشترین سود را مدیر یک مجموعه داشته باشد .
    بنده کاملاً با شما مخالفم.اول اینکه به نظر بنده کسی حق نداره سروری که ارزشش در یه حدی (متفاوت از لحاظ منابع) است رو هر چی دلش خواست قیمت بده و این یه غیر حرفه ای و ***ی محسوب
    میشه.فرض کنید یه مشتری که با قیمت ها اشنا نباشه به تور این جور شرکت نماها بخوره چه بلایی سرش میاد.من برای سرویسی که دارم خودم هزینه ای معقول میدم و بهترین پشتیبانی و
    کیفیت رو هم دریافت میکنم و نیازی به امثال سرور پارس و شرکت نماهای دیگه که نرخ فضایی میدن اصلاً ندارم.مطمئنم افراد نااشنا هم متوجه بشن دیگه سراغ همچین ادمایی نمیرن.
    یادم نمیاد گفته باشم که همه برای رضای خدا کار میکنن و اینکه من مشکل هزینه دارم!من و ادمی که منطق سرش میشه با قیمت فضایی و نامتعارف مشکل جدی داره اسم هم میتونم
    ببرم از اونجا که زیادن نمیگم.در مورد هزینه و ... همش رو خبر دارم و جوابتون توی کامنت بالاییم هست.اینکه شرکت بیاد هزین صندلی رو از مشتری بگیره داره صورت مساله رو پاک میکنه
    و وظیفه تامین امکانت خودش رو به عهده خودش (شرکتش نمیدونه) و وظیفه کاربر میدونه که بیاد برای رضای خدا هزینه بیشتر از حد معمول بده برای صندلی و پول چای پرسنل اون اقا!
    کسی که بتونه هم سود کنه و هم کیفیت بده و هم قیمت درست و متعارف بده (نه زیاد و نه کم) مطمناً افرادی مثل من باهاشون مشکلی ندارن ولی من توی هاستهای خارجی دیدم این چیزارو
    اینجا شاید انگشت شمار وجود داشته باشن! هنوز هم چیزهای عجیب تو ایران دیده میشه هیچ جای دنیا برای یه هاست (بهترین هاست ها) هم 400 هزار ماهانه نمیگیرن!!
    ویرایش توسط ColdWorld : February 20th, 2017 در ساعت 18:06

2. تعداد تشکر ها ازColdWorld به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)