اصلاح شد
اصلاح شد
پارمین کلود | ارائه دهنده خدمات ابری
025-91002595
در جواب به دوستمون
Aria90
شما 3 بحث رو کردین که من به هر 3 جواب میدم
1- احراز شرایط ارایه سرویس و خدمات :
برای احراز هویت فروشنده شما باید تجربه داشته باشید، خوب تجربه از کجای میاد براتون؟
اسمش روی خودش هست "تجربه".
در هر کاری ادم تجربه میکنه در رفاقت در معامله در زن گرفتن تو بچه بزرگ کردن تو تصادف تو ماشین خریدن تو خونه خریدن تو لباس خریدن
شما حتی یه پیتزا هم میخوری اصرار داری باید فلان مغازه بریم.
یعنی شما با من کار میکنید با اون کار میکنید چند بار ضرر میکنید تا دستتون بیاد
پس یعنی فرد با تجربه چند بار از یک سوراخ گزیده نمیشه!
اگر تا این لحظه نتونستید این تجربه رو بکنید پس مشکل از خود شماست وگرنه کلاهبردار زیاده شما باید خودتون قوی تر باشید
2- قیمت گذاری خدمات
در این بحث باز هم شمایید که انتخاب میکنید که مشکل براتون پیش بیاد یا نه
شما تلفن پشتیبانی لازم دارید؟
شما اینماد و مجوز بالاتر مثل شورای صنفی رو لازم دارید؟
شما پشتیبانی متخصص نیاز دارید یا فقط الو بفرمایید؟
خوب قیمتهای این سایت رو با قیمتهای همکاران اینجا مقایسه کنید
ttps://webramz.com/linux-host
چرا شرکتی مثل وب رمز که من سالهاست میشناسم اصلا در این فروم نیست؟
برای جلوگیری از جذب مشتری دنبال سرویس مفت هست
چرا پارس دیتا اینجا نیست؟ چون اینجا اصلا مشتری شرکتی و اداری نداره
http://www.parsdata.com/web-hosting/linux
پارس دیتا 100 مگ هاست رو میده 142 هزار تومن
اینطوری اگه نباشه شرکتی هم نمیتونه بزنه که شما راضی باشید
که 10 تلفن پشتیبانی باشه
که پول داشته باشه کارمند شیفت شب بگیره واسه تیکت
دوست عزیز: نحوه اداره یه شرکت هاستینگ اینطوری هست
1. هزینه اجاره دفتر
مثال: ما الان 45 تومن پول پیش دادیم ماهی 3 میلیون و 600 برای اجاره یک دفتر 70 متری
2. هزینه کارمند:
مثال: پشتیبان درجه 3 که فقط در whmcs تیکتهای غیر تخصصی و مالی و پیش خرید رو جواب بده
ماهی 1 میلیون و دویست
کارمند کانفیگر و متخصص سرور و شبکه تا ماهی 4 تومن حقوق میگیره
منشی شرکت ماهی 1.200 - خدمات پست آب برق اینترنت تلفن ایاب ذهاب کارمند
اجاره سرور - لایسنسها امنیت که 10 صفحه جای بحث داره.
چایی، نهار کارمندا و مالیات و 10000000 خرج دیگه
این شرکت بیاد بهتون وی پی اس بده ماهی 12 هزار تومن؟
نه عزیز میده 500 مگ هاست رو سالی 70 هزار تومن
70 هزار تومن شما رو میده پشتیبانی که وقتی زنگ زدین یکی باشه
وقتی 1 شب تیکت دادین یکی پشیت تیکت باشه
3- سو استفاده از بی سوادی و نا آگاهی مشتری یا بره کشی!!!
شما در هر جایی ازتون سواستفاده میشه
بازم برمیگرده به تجربه اگه ندارید پس اینقدر ضرر بدین تا بدونید در جهان سومی مثل ایران باید چطوری زندگی کنید
شما هم قیمت سرور رو میدونید هم هاست و خوب هم بد ( از متنی که نوشتید اینطور برداشت کردم)
پس اگه میخواید ارزون بخرید همینه ، بخرید ولی بحث نکنید
اگه سرویس خوب میخواید برید سمت شرکت خوب و اینقدر غر نزنید
اونی که امده با یه سایت وردپرسی و 25 تومن تمپلت اماده شروع کرده
1 نفر هست به خوبی هم معلوم هست 1 نفره
بچه ساله هر مشکلی پیش بیاد تعهدی نداره به شما در میره
اونه که میتونه وی پی اس بده ماهی 6 تومن!!!!
شما میدونی اینا رو دیگه
همه میدونیم پس چرا فقط تاپیک نویسی میکنید و مینالید و طلبکارید؟
ویرایش توسط ParsWebIT : February 16th, 2017 در ساعت 20:08
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
درود به شما سرویس دهنده عزیز فقط مورد دوم توضیح منو قانع کرد اما مورد اول و سوم رو نهایتا 20% میشه قبول داشت چون شما میگید تجربه! پس یک نفر که یک سرور اختصاصی میخواد باید کلی ضرر بده تا
تجربه کسب کنه! در صورتی که اگر هر کسی نیاد افر سرور بده اینطوری نمیشه! درسته من بعد 2 سال الان میدونم از کی بخرم و قیمت چی هست و کی داره خوب کار میکنه اسم 2 نفر آدم خوشنام هم بردم
که حاصل همین تجربه هست! اما اما اما نباید تمهیداتی باشه که حتی برای اوناییم که آگاهی ندارن تجربه ندارن هم شرایط بد ایجاد نشه؟؟
در مورد اون دوشرکتیم که فرمودید خیلی معتبرن بنده با شرکت های بسیار معتبر که اصلا داخل فروم نیستند کار کردم با تجربه گسترده سازمانی داشتم حتی در رده های خیلی حساس و مهم سرویس های خیلی گران در حد 40 میلیون برای چند ماه! اما تو زرد از آب درامدن! نه همشون اما اکثرشون که نهایتا مجبور شدیم بریم سمت تبیان با هزینه چند برابر اما کیفیت سرویس عالی
یک: اگر سرور ددکیتد لازم هست بگیرید
1. شما بی تجربه نیستید چون دایما دارید تاپیک میخونید در باره عدم پرداخت فاکتور فلانی که باعث شد کل پنل رو ببندن
اینکه هر دیتاسنتر به چی گیر میده
اینکه هر کسی که اینجا پنل داره از دی سی داره چطوری سر tax و آی پی و هزینه ابیوز سر مشتریش کلاه میزاره!
------------------------------------------------------------------------------------------------
پدر من! اصلا تابلو هست اینجا کی کلاه برداره
ددکیتد میخواین؟ 2 حالت:
1. یا از پنل یکی بگیرید که 10 ساله معتبره اما! اگه فردا من بیام رو سرور ابیوز کنم کلا پنلش رو میبندن که سرور شمام میره، شمام میدونید این ریسک رو
2. یک سری همکارمون هستند که کلوکیشن دارند و اینقدر خرج کردند که شما نگران این نباشید که مثلا با کریدیت هک شده پرداخت کنند پنلشون بسته بشه
اینجا من میبینم طرف رفته 150 تومن داده پی پل بیدون نشان بدون ولید بودن باهاش پنل سرور گرفته
خوب معلومه میبندنش در چشم شما این یارو فرق نداره با اونی که 100 میلیون خرج کرده کلو داره؟
میپرسید چطوری تجربه کنید اما ضرر ندین؟ خوب این رو من یادتون دادم الان
------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد دوم که میفرمایید حتی شرکتهای معتبر هم کلاه برداری میکنند
بله قبول این هم هست اما من میدونم که در سطح شرکتی مثل پارس دیتا خود مشتری مقصر هست معولا
مثال: از پارس دیتا سرور گرفتن برای اتوماسیون و به مشکل خوردن سر توکن فایروال: بهانه ای که پارس دیتا زیاد میاره و من دیدم مشتری بدبخت رفته هزینه داده توکن براش ادد کنند در فایروال
این یعنی مشتری قوانین رو نخونده تیک زده! پس مشکل خودشه
مشکل با همین تبیان مثلا وقتی میان سرور شما رو دیداس میکنند دیتاسنتر چیکار کنه براتون؟ بیاد یک سیسکو 6 میلیونی رو بخره رایگان بزاره دم سرور؟
سایت وردپرس دارید هر روز از این سرور به اون سرور بازم بی کیفیتن؟ بازم آشغالن؟
تقصیر خودتونه! نمیگم چون تخصص ندارید گناهکارید اما قبلش اگه از 2 نفر بپرسید نمیزارن کلاه سرتون بره
اگه نپرسید فقط راه به راه هاست عوض کنید پس گناهکارید خودتون و حقتونه
چون فروشنده ایرانی سواد نداره بیاد مثلا این پلان رو بزاره
http://www.bluehost.com/managed-wordpress-hosting
یا یک نمونه تو زرد بودن رو بگین که من بررسی کنم مشکل از کدوم سمت بوده؟ یک مثال از مشکلتون با بزرگان بنویسید
ویرایش توسط ParsWebIT : February 16th, 2017 در ساعت 20:29
فناوری وب پارس
به ریالم اگه باشه،زیاده !
بار ها این بحث شده در تاپیک های مختلف اخر هم به نتیجه ای نرسیده
بهترین کار به نظر من رتبه بندی کاربران و سریس دهندگان ( مشابه wht.com ) هست که همونطور که یکی از دوستان گفتند تا زمانی که مدیریت این فروم همکاری نکنه فایده ای نداره!
البته این کاربرانی هم که دنبال سرویس 1 هزارتومنی هستند بیشتر فقط به همین فروم محدود میشند و کمتر کاربری که از خارج از این فروم سرویس خریداری میکنه دنبال سرویس با چنین قیمتی هست!
ضمنا قیمت های سایت وب رمز هم نجومیه و از اون ور بوم افتاده کاربر میره مستقیک از خود دیتاسنتر تهیه میکنه اینقدر نیست هزینه
https://www.ovh.ie/vps/vps-ssd.xml
قیمت سرور مجازی از دیتاسنتر
پلن های سرور مجازی دیجیتال اوشن یکی از برترین ارایه دهندنگان سرور مجازی در دنیا!
https://www.digitalocean.com/pricing/
ببنید همین قیمت های گزاف سرویس برخی سایت های ایرانی هست کاربر رو بدبین میکنه
من سایت وب رمز رو بعنوان یک سرویس دهنده ب کیفیت کاملا قبول دارم اما آیا این گیمت نجومی واقعا معقوله؟ پلان VZ 100 سرور مجازی این شرکت ماهی 360 هزار!!! خوب با ماهی 360 هزار طرف میره سرور اختصاصی میخره!
شما در درک صحبت من مشکل دارید پس!
شما برنج میخرید کیلویی 7 تومن پس چرا در رستوران یک پرس غذا رو میدن 20 تومن؟
خودتون بخرید بپزید دیگه
شما دارید پول جای نشستن، پول گارسنی که میاد واستون غذا رو میاره
پول آب، برقی که زیرش دارید غذا میخورید
پول صندلی رو روش نشستید میگیره
وب رمز از ovh یا دیجیتال اوشن میاد خرید میکنه با قیمتی خیلی کمتر از شما
خوب چرا اینطوری قیمت میده؟ من دهها خط تایپ کردم که شما بفهمید که!
چند نفر شب در شیفتهای 12 ساعتی دارند منیج میکنند مونیتور میکنند که اگه مشکلی بود
دارید پول میدین که فردا از خواب پا شدین کل سرور نبود بتونید شکایت کنید که خسارت مشتری رو بگیرید
وگرنه از خودتون شکایت میکنند
دارید پول میدین بایت اینکه طرف شرکت داره فردا میتونید برید توش فحش بدین
اگه گرونه براتون از همینا اینجا بگیرید هاستینگ 1 نفره در اتاق خواب با پی سی
آره شما با ماهی 360 تومن میرید از خود دیتانستر میگیرید
ولی چقدر باید خرج کنید تا اندازه پنل وب رمز اعتبار داشته باشید تو دیتاسنتر؟
با چی خرید میکنید؟ کریدیت کارت دارید یا پی پال؟
کریدیت کارتتون چطوری وریفای شده؟ پی پالتون چطوری وریفای شده؟
ریالی سرور میخرید از دیجیتال اوشن؟ چطوری؟ میرید همینجا تاپیک میزنید که یکی بیاد پرداخت کنه
اونم میاد میکنه پنل رو میبندن بعد اینجا تاپیک میزنید که بله همه کلاهبردانو اینا
در صورتی که شما چاله رو میبینید تو خیابون اما اصرار دارید حتما باید پام بره توش تا تنبیه بشم
خود من کل مشتریان به کنار
2 اتوماسیون رو سرویس میدیم که برای تهیه پهنای باند و سرور
دوستم رو در استکهلم شخصا فرستادم جلوی شرکت طرف بره با پاسپورت سوئدی قرارداد ببنده که فردا شما رفتی تو خیابون پرچم اتیش زدی
نیان بگن سرورتون کنسله چون ایرانی هستی
ولی واسه وی پی اس 12 تومنی اینکارو نمیکنم که شما دیداس کنی اسپم کنی یقه مارو بگیرند
اگه ماهی 100 تومن بگیرم واسه این وی پی اس اون وقت
اینطوری یک ساله سرم رو با خیال راحت میزارم زمین شبا میخوابم
حتی جرات نکردم از سرورهای خودمون سرویس دهی کنم
ویرایش توسط ParsWebIT : February 16th, 2017 در ساعت 21:20
فناوری وب پارس
مواردی رذو که گفتی قبول دارم اما تو زرد بودن برخی بزرگان!
از بزرگان 15 سرور اختصاصی گرفتیم هر کدام 32 گیگ رم و ... برای سال 92 که اون موقع توی خرید سرور اختصاصی واقعا کم تجربه بودم
حالا به حساب معتبر بودنشون که خیلی هم اسمی و گنده هم هستن کلی هم تحقیق کردیم ازشون همه تاید کردن اکی گفتیم دیگه اینا کارشون درسته !
بعد مشخص شد قیمت هر سرور رو مثلا اگه هر کدام باید ماهی 500 هزار از ما میگرفتن ماهی 1200 از اما گرفتن!
مشخص شد اگر گفتن سرور ها کاملا نو خریداری میشه و تحویل ما میشه دروغ گفتند و سرورها استوکی بوده
مشخص شد اگر گفتند حمله شد روی سرویس ما انتظار فایروال 6 میلیونی که هیچی انتظار فایروال نرم افزاریم نداشتیم حتی گفتیم لازم هست خودمون فایروال میخریم واستون بزارید روی سرور گفتند نه نیاز نیست!
فقط انتظار داشتیم ببرن روی اینترانت اما از 15 تا 8 تا رو نتونستن ببرن حالا به هر دلیلی که خودشون میگن روی بقیه سرورها اتک نبود و مشکل فنی شبکه دیتاسنتر بود که ما بازرس فرستادیم دیتاسنتر مشخص شد اتک بوده!!!! نه شکل فنی و بی عرضگی اون شرکت بسیار معتبر در مدیریت ترافیک شبکه
مشخص شد کانفیگ سرورها بهینه نبوده که ما مجبور شدیم چند میلیون تومن پول بدیم از خارج ریموت بشن به سرورها و کانفیگ کنن واسمون اونجا بود که تفاوت کانفیگ سرور لینوکس یک شرکت ایرانی یا یک شرکت معتبر خارجی رو فهمیدیم! فهمیدیم توی خارج پول زیاد میدی واقعا همون اندازه سرویس میگری اما توی ایران پول زیادی فقط به اسم گنده شرکت ها میدی
مشخص شد مانیتورینگ 24 ساعته نکردن ولی پول مانیتورینگ 24 ساعته رو گرفته بودن !!!
و موارد دیگه
این شد که اعتبار من توی اون قسمت کامل خراب شد !!!
- - - Updated - - -
دوست عزیز من متوجه صحبت شما شدم مطلب اول من رو با دقت نخوندین
اینو من توی پست اولم که گفتم و شکی نیست کاربر نمیره مستقیم خرید کنه میره از واسطه ایرانی میخره ک پشتیبانی دشته باشه بقول شما یقه یکیو بگیره ! که همینم خیلی شرکتا رعایت نمیکنن میزنن سرور و اطلاعات مشتری رو به فنا میدن پاسخگو هم نیستن نمونه بازر دوست من دیشب سرورش به دلیل خطای فنی شرکت فروشنده پاک شد کامل شرکت هم هیچ مسولیتی قبول نمیکنه روی سرور دوستم 4 تا سایت دولتی بودن! الان دوستم بره فحش هم بده شکایت هم بکنه آیا سرور برمیگرده؟ اعتبارش برمیگرده؟ فقط چون سرور بک اپ از سایت هاش داشت تونست سریع جایگزین کنهببینید اگه مشتری میاد درخواست سرویس میده نه اینکه الزاما خودش نتونه مستقیم خرید کنه از سرویس دهنده خارجی بلکه دنبال پشتیبانی فنی خوب میگرده وگرنه راه برای خریدن زیاده!
اما برای خرید مستقیم از دیتاسنتر اگر شخص من رو میگید ؟ بله من مشکل خرید از هیچ دیتاسنتری حتی امریکا رو ندارم و اهراز هویت هم ندارم به هیچ عنوان نه پی پال جعلی دارم و نه کردیت نا معتبر بلکه توسط افراد حقوقی مشخص که کاملا تحت نظر هستند از نظر قانونی و شرکت های اروپایی معتبر دارن که پنل واسم باز میکنن بدون هیچ مشکلی و با هویت یک شهروند اروپایی پنل میتونم داشته باشم بدون کوچکترین دغدغه بسته شدن پنل افراد شخصی هم نیستند که بزنن در برن کاملا حقوقی هستند وبا اعتبار بین المللیی
اما بازم از واسطه ایرانی خرید میکنم که پشتیبانی شاملم بشه هرچند از نظر سواد فنی از سایت هایی مثل دیجیتال اوشن هم خرید کنم مشکل کانفیگ و دیریت ندارم یا حتی اگر از ovh
خرید کنم سرور مجازی باز مشکل مدیریتش رو ندارم
این از شخص من که سوال فرمودین اما صحبت من عموم کاربران هست که توی وضعیت 3 سال پیش من هستن الان و هیچ تجربه ای هم ندارن
کسی که میره رک اختصاصی اجاره میکنه چند ده هزار دلار هرینه کولوکیشن و سرویس با کیفیت میکنه هم باید سیاست فروش داشته باشه که طی یک فرایند زمانی مشخص هزینه هاش برگرده نه الزاما به این مفهوم که چون کولو کرده بیاد چند برابر قیمت بده چون کولو کرده اما طبعا باید 20-30% گران تر از کسی که سرور اجاره کرده قیمت بده
ویرایش توسط Aria90 : February 16th, 2017 در ساعت 21:07
موارد رو در بالا یکی یکی جواب دادم
در کل قصد من بحث یا کوبیدن شما نیست منم مثل شما ضرر دادم بی آبرو شدم، ولی خوب تجربه من از پولایی که ضرر کردم شیرین تر هست. 10 ضرر دادم 20 کار رو از روی تجربه همون ضرر گرفتم الان
یک چیزی رو میگم با خط طلایی تو ذهنتون بنویسید
تجربه هزینه داره مفت به دست نمیاد
در کل وقتی شما پروژه ای دارین که 15 تا ددیکیتد اونم در ایران لازم دارید
پس اینقدری تجربه و تخصص دارید دیگه؟ اگه ندارید چطور همچین چیزی رو به شما سپردن؟
اگه نمیدونستید پس چطوری در پروژه ای اینچنین خوب بودین؟
اگه اون تایم اینقدر تخصص داشتید چرا مواردی مثل مانیتورینگ یا استوک بودن رو تست نزدین؟
ویرایش توسط ParsWebIT : February 16th, 2017 در ساعت 21:21
فناوری وب پارس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)