یک: اگر سرور ددکیتد لازم هست بگیرید
1. شما بی تجربه نیستید چون دایما دارید تاپیک میخونید در باره عدم پرداخت فاکتور فلانی که باعث شد کل پنل رو ببندن
اینکه هر دیتاسنتر به چی گیر میده
اینکه هر کسی که اینجا پنل داره از دی سی داره چطوری سر tax و آی پی و هزینه ابیوز سر مشتریش کلاه میزاره!
------------------------------------------------------------------------------------------------
پدر من! اصلا تابلو هست اینجا کی کلاه برداره
ددکیتد میخواین؟ 2 حالت:
1. یا از پنل یکی بگیرید که 10 ساله معتبره اما! اگه فردا من بیام رو سرور ابیوز کنم کلا پنلش رو میبندن که سرور شمام میره، شمام میدونید این ریسک رو
2. یک سری همکارمون هستند که کلوکیشن دارند و اینقدر خرج کردند که شما نگران این نباشید که مثلا با کریدیت هک شده پرداخت کنند پنلشون بسته بشه
اینجا من میبینم طرف رفته 150 تومن داده پی پل بیدون نشان بدون ولید بودن باهاش پنل سرور گرفته
خوب معلومه میبندنش در چشم شما این یارو فرق نداره با اونی که 100 میلیون خرج کرده کلو داره؟
میپرسید چطوری تجربه کنید اما ضرر ندین؟ خوب این رو من یادتون دادم الان
------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد دوم که میفرمایید حتی شرکتهای معتبر هم کلاه برداری میکنند
بله قبول این هم هست اما من میدونم که در سطح شرکتی مثل پارس دیتا خود مشتری مقصر هست معولا
مثال: از پارس دیتا سرور گرفتن برای اتوماسیون و به مشکل خوردن سر توکن فایروال: بهانه ای که پارس دیتا زیاد میاره و من دیدم مشتری بدبخت رفته هزینه داده توکن براش ادد کنند در فایروال
این یعنی مشتری قوانین رو نخونده تیک زده! پس مشکل خودشه
مشکل با همین تبیان مثلا وقتی میان سرور شما رو دیداس میکنند دیتاسنتر چیکار کنه براتون؟ بیاد یک سیسکو 6 میلیونی رو بخره رایگان بزاره دم سرور؟
سایت وردپرس دارید هر روز از این سرور به اون سرور بازم بی کیفیتن؟ بازم آشغالن؟
تقصیر خودتونه! نمیگم چون تخصص ندارید گناهکارید اما قبلش اگه از 2 نفر بپرسید نمیزارن کلاه سرتون بره
اگه نپرسید فقط راه به راه هاست عوض کنید پس گناهکارید خودتون و حقتونه
چون فروشنده ایرانی سواد نداره بیاد مثلا این پلان رو بزاره
http://www.bluehost.com/managed-wordpress-hosting
یا یک نمونه تو زرد بودن رو بگین که من بررسی کنم مشکل از کدوم سمت بوده؟ یک مثال از مشکلتون با بزرگان بنویسید