پلنتون رو تغییر بدید
و معمولا سرویس دهنده ها تیکتی رو حذف نمی کنند مگر اتفاقی باشه
پلنتون رو تغییر بدید
و معمولا سرویس دهنده ها تیکتی رو حذف نمی کنند مگر اتفاقی باشه
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
گزارش ارسال شدن تیکت برام جی میل شده!
الان تست کردم دیدم حذف کردند
Thank you for contacting our support team. A support ticket has now been opened for your request. You will be notified when a response is made by email. The details of your ticket are shown below.
حالا یا ناخواسته حذف کردند یا خواسته!
نمیدونم الان باید چه طور سوال کنم ازشون!
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
ممنون
میگم شاید تیکت کنم یه دفعه هاست رو ساسپند کنند
اخه مطمئنم اخیرا تیکت میدهم نمیدونم چرا حذف میکنند!
خودم مطمئنم و قبلا هم تست کردم وردپرس رو بدون هیچ افزونه یا قالب خاصی یعنی به صورت پیش فرض هم که نصب کنم این داستان فشار هست!
پس کار خاصی از پیش نمیره
با سپاس
- - - Updated - - -
عجیب بود برام با اینکه 70 تا پلاگین نصب بود که فقط 30 تای آنها فعال بود و 40 افزونه غیر فعال بود زمانی که دستور حذف یک جای همه پلاگین ها رو از پنل ادمین وردپرس دادم تک تک و به صورت جالبی بدون رفرش شدن صفحه پلاگین ها حذف میشد و نکته مهم اینکه بعد که به دیتابیس رفتم برای اپتیمایز کردن دیدم تیبل های جداول دیتابیس از 39 تیبل به 29 تیبل کاهش پیدا کرده یعنی با حذف افزونه های غیر فعال هم تیبل های اضافی حذف شده بود که برام جالب بود و فکر نمی کردم اینطوری باشه و تیبل های اضاف اتوماتیک حذف بشن!
- - - Updated - - -
آمار کامل 24 ساعت گذشته از سی پنل رو گذاشتم که در تصویر مشاهده می کنید
نظرم بیشتر این بود که گزارش سایر دوستان وردپرس کار هم که تصویر بگیرند ببینم سایت های وردپرسی آمارشون چه شکلی هست
به نظرم در تصویر زیر آمارش زیاد هم بد نیست و در اکثریت مواقع آمار به نمره 50 و وسط هم نرسیده و فقط چند مورد فشار بودکه که خود من دیروز همش روی سایت کار میکردم تا شب!
از اون جدول زیر که آمار ارقام اومده چیزی دستگیرم نشد!
ممنون
![]()
ویرایش توسط internet : February 14th, 2017 در ساعت 17:50
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)