نوشته اصلی توسط mibfa سلام دوست عزيز : ايا شما در شيراز هستيد ؟ اگر در شيراز هستيد و مايل به همكاري بصورت درصدي هستيد شرايط خود را اعلام كنيد ( ادرس ايميل در پست اول هست ) اگر در شيراز باشيد امكان اين هست كه پروژه را بصورت درصدي با شما كار كنيم ولي در حال حاظر دنبال يك نيرو بصورت يك ساله هستيم موفق باشيد شیراز نه ولی خوب یکساله هم میتونیم کار کنیم بیشتر هم همینطور
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
نوشته اصلی توسط packsaft شیراز نه ولی خوب یکساله هم میتونیم کار کنیم بیشتر هم همینطور سلام . نه متاسفانه حتما بايد در شيراز باشيد . چون خاطره خوشي از اين نوع همكاري نداريم تشكر
نوشته اصلی توسط mibfa سلام . نه متاسفانه حتما بايد در شيراز باشيد . چون خاطره خوشي از اين نوع همكاري نداريم تشكر نگران نباشید اگه درصدی کار بشه اگه ضرری باشه هر دو طرف ضرر میکنن به هر صورت ما اعلام آمادگی کردیم موفق باشید
نوشته اصلی توسط packsaft نگران نباشید اگه درصدی کار بشه اگه ضرری باشه هر دو طرف ضرر میکنن به هر صورت ما اعلام آمادگی کردیم موفق باشید سلام . بدليل كار گروهي امكانش نيست . در صورتي كه كار بصورت غير حضوري يا درصدي داشتيم حتما اعلام خواهيم كرد ممنون از شما
packsaft
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن