نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: سوت و کور شدن وب ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    19 پست

پیش فرض پاسخ : سوت و کور شدن وب ایران

من خودم سایت دانلود داشتم. فروشگاهم داشتم انجمن هم داشتم همرو همزمان
    فرومی که روزانه حداقل 500 نفر توش فعالیت داشتند بعد همه گیرشدن فیسبوک خودم شاهد بودم که کاربرای سایت من میرن توی فیسبوک گروه میزنن و اونجا مشغولن بعد از همه گیر شدن تلگرام و اینستاگرام تیر خلاصی به سمت انجمن سایت من شلیک شد
    در مورد سایت دانلودم هم اوضاع خوب بود تا اینکه درگاه های واسط ***** شدن ما از این درگاه به اون درگاه آخر رفتیم سراغ یه شرکت پر ادعا و توخالی که ***** نشده بود و همه میشناسنش. تا سایت منو دید حساب منو با اینکه از سایت دیگه هم تراکنش داشتم و توش 300 هزار تومن پول بود بلاک کرد و هیچ وقت تسویه نکرد و گفت گزارش سایتت دادم پلیس فتا. فکر کردم داره چرند میگه میخواد بترسونه تا وقتی که پلیس اومد در خونمون چون مشخصات کامل منو براشون فرستاده بود فتوکپی شناسنامه کارت ملی آدرس و اینا همه چی رو دادن با توضیحات مفصل راحت اومدن در خونه گرفتن بردنم پرونده دار شدم
    این تجربه من بود
    با شرایط فعلی هیچکی دیوانه نیست دیگه بره سایت بزنه برای خودش دردسر درست کنه.
    طرف سایت مذهبی داشت با یه ذره گرایش سیاسی پرونده دار شده
    شبکه های اجتماعی کل نت ایران شدن و البته حق هم دارن ملت استقبال کنند چون فعلا تنها جاییه که کامل آزاده و سانسور شده نیست
    و دیگه نوجوان های جدید اصلا وبگردی بلد نیستن فقط تلگرام و اینستاگرام بلدن. از بازی هم فقط بازی موبایل بلدن
    و دلیل دوم سخت شدن و خطرناک شدن فعالیت برای سایت هاست. فروشگاه داشتم خیلی سال پیش بدون هیچ دنگ و فنگی الان باید هفت خان رستم طی کنی اونم بتونی مجوز بگیری آخرم سایتت بگیره یا نه
    و دلیل سوم اشباه همه جور سایته. دیگه تو چه زمینه ای میشه کار کرد که بتونی حداقل بالای 50% به سود ده بودن امیدوار باشی ؟
    من خودم واقعا هنر خاصی بلد نیستم و تنها چیزی که سر رشته دارم همین نت هست و تصمیم گرفتم برم وب خارجی کار کنم
    فارسی کار کردن فایده ای نداره دیگه

2. تعداد تشکر ها ازerfan_bazi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)