نقل قول نوشته اصلی توسط n4ser نمایش پست ها
استاتر محترم ای کاش قبل از خرید لایسنس میامدین تو انجمن تاپیک میزدین در مورد لایسنس اشتراکی سوال میکردین بنده با اقای محسن مدیر ovh web چت کرده بودم ایشون کاملا میشناسم اصلا فرهنگ معاشرت و اداب اجتمایی رو یاد نگرفتن حیف شد که در تلگرام بلاک کردم وگرنه شات میزاشتم طرز صحبت کردن ایشون رو میدیدین انگار داشتن با یک بچه حرف میزدن واغعا واسه همچین افرادی متاسفم فردی دیگر هم در این انجمن لایسنس نال شده میفروشه حالا اسمشو نمیگم ولی از این جور افراد هستن و حلال حروم حالیشون نیست در اخر چیزی به نام اشتراکی نداریم و اگر خاستید لایسنس بخرید از اقایون ایزدی مدیر web dade و زین العابدین مدیرfarasoخرید کنید این دو کاملا معتبر هستن
بله متاسفانه حماقت کردم
همینکه بتونم این فرد رو به ۴ نفر دیگه بشناسونم کافیه تا مردم مثل من قربانی ظاهر گول زنندشون نشن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط OmizbanCo نمایش پست ها
درود

شما بهتره یکمی به سطح شعورتون بیافزائید بعد در مورد بقیه همکاران حرف بزنید،شما ک حرف از حلال و حروم میزنی کاراتو زیر و رو میکنی ؟ آره خب شما بچه هستی با هر شخصی مثه خودش حرف میزنن که درک کنهآقای محسن یعنی چی دقیقا ؟آقا محسن قابل درک هست ، آقای رو با فامیلی میگن فعلا برو این چیزا رو یاد بگیر اگر گوگل نبود امثال تو گنده نمیشدن

درود

عزیزم بحثی نداریم با هم
و فکر نمیکنم سن افراد رو بشه از بین دو کلمه تشخیص داد!!!!!!

بحث ما در مورد ادمین او وی اچ وب هست نه شما که جوش میارید عزیزم،
مابقی پست ها رو هم مطالعه کنید متوجه منظور و حرف دوستان و بنده خواهید شد