من اطلاع دقیقی از سایر سرویس هاشون ندارم ولی یه سرورمجازی آمریکا از این آفر 7 هزار تومانیشون گرفتم اصلاً برام کاربرد نداشت و همون روز اول ولش کردم.
اولین مشکل این بود که کرک ویندوز سرور 2008 رو از سافت 98 گرفتم و نصب کردم و Restart که شد سرور بالا نیامد و ایشون با یه لحن نه چندان خوشایندی گفتن یعنی نمی دونستید تو سرور آمریکا نباید ویندوزی کرکی نصب کرد؟ منم گفتم نه و برام لطف کردن درستش کردن.
اما بعدش ظاهراً فهمیدم کلاً دیتاسنتر اینا با تورنت مشکل داره چون گفتن تورنت مجاز نیست و این تقصیر منه که نپرسیده بودم اما کلی اذیتشون کردم که بگم خواهشاً فقط دانلود شخصی دارم گفتن خب باشه ولی اگه ایبوز آمد نباید دیگه استفاده کنم.
تا اینکه آمدم uTorrent رو نصب کردم دیدم سرعت دانلودش از تورنت های مختلف سایت های معروف تورنت فقط 10 الی 20 کیلوبایت هستش و همون تورنت ها تو اینترنت خودم (آسیاتک 4 مگابیت) با 120 کیلوبایت دانلود میشدن که دیگه سر همین قضیه ولش کردم و اصلاً دیگه ازش استفاده نکردم.
بعدش تا اینجا همه اش رو تقصیر خودم می دونستم اما تنها 2 دلیل باعث شد که دیگه تمایلی به خرید ازشون نداشته باشم:
1.لحن نه چندان محترمانه ایشون در تلگرام
2.ایمیل ایشون به من (که البته ظاهراً ایمیل گروهی بوده) مبنی بر اینکه ما آفر جدید تو انجمن زدیم بیا پست اول رو تشکر کن
کلاً از این لحاظ که دوست دارن با هزینه کم به فکر قشر کم درآمد هم باشن خیلی انسان شریفی هستن ولی یکم صبوری کنن و با کاربر محترمانه حرف بزنن که کاربری مثل من مثلاً مشکلی تو سرورش باشه از ترس اینکه باز باعث آزرده خاطری ایشون نشیم از تیکت زدن خودداری نکنن.
هرگز قصد ناراحت کردن ایشون یا هیچ کس دیگه رو ندارم و براشون هم آرزو بهترین زندگی دنیا و آخرت رو میکنم ولی گفتم حالا که شرایطش جور شده نظرم رو صادقانه بگم که انشاءالله نواقص اندک در برابر حرفه و مهارت زیادی که ایشون دارن برطرف بشه.![]()