صفحه 10 از 16 نخستنخست ... 67891011121314 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 154

موضوع: جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    99
    تشکر شده در
    80 پست

پیش فرض جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

جشنواره پاییزی لرد نیک اغاز شد

بنا بر تصمیم گرفته شده جشنواره پاییزی لرد نیک به همراه یک نوت بوک دل استو دیو 1558
    مشخصات کلی نوت بوک :
    مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
    پردازنده: Intel 1.6 Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه: 4 GB DDR3
    هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
    کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 3579 MB
    صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 9 سلولی

قیمت سرور ها به صورت سالانه هست

مشخصات سرور های این سری از جشنواره
    Dual Xeon X5650 (31.2GHz total on 12 cores) 6.4 GT/s QPI 12MB L2 cache
    24GB DDR3 ECC Registered RAM
    ---
    محدودیتی در تعداد سرور های مجازی نیست و تاپر شدن 4 سرور از همین نوع ادامه خواهد داشت
    --
    نام کالا : Special Service 1
    شرح کالا : 128 مگ رم 10 گیگ هارد
    دیتا سنتر ایکس ال هاست
    پردازنده قوی زئون 2x5650
    24 هسته ای
    تظمین پایداری 99.99%
    قیمت : ۶۰۰,۰۰۰ ریال

لرد نبک | میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت

نام کالا : Special Service 2
    شرح کالا : 256 مگ رم 20 گیگ هارد
    دیتا سنتر ایکس ال هاست
    پردازنده قوی زئون 2x5650
    تظمین پایداری 99.99%
    قیمت : ۱,۰۸۰,۰۰۰ ریال

لرد نبک | میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت

نام کالا : Special Service 3
    شرح کالا : 512 مگ رم 30 گیگ هارد
    دیتا سنتر ایکس ال هاست
    پردازنده قوی زئون 2x5650
    تظمین پایداری 99.99%
    قیمت : ۱,۳۵۰,۰۰۰ ریال

نام کالا : Special Service 4
    شرح کالا : 1 گیگ رم 40 گیگ هارد
    دیتا سنتر ایکس ال هاست
    پردازنده قوی زئون 2x5650
    تظمین پایداری 99.99%
    قیمت : ۲,۲۰۰,۰۰۰ ریال

تلفن اطلاعات : 02177744413
    ویرایش توسط LordVPS : September 29th, 2010 در ساعت 12:48

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    99
    تشکر شده در
    80 پست

پیش فرض پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

نقل قول نوشته اصلی توسط sharax نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان من حدودا از اول با اين تايپيك در ارتباط بودم و سر كنجكاوي مطالب رو دنبال مي كردم! و من نه خريدي كردم نه با خريداران يا فروشندگان آشنايي دارم!
    فقط يك پيشنهاي به شركت يا گروه lordVPS (خودشون گفتندLORDVPS شخص نيست)
    شما براي اينكه همش خودتو تبرعه كني و همش جر و بحث كني مشكل رو گردن بگير و سعي كن با همكاري دوستان wht يا متخصصان ديگه رفع اشكال كني
    مشكل داشتن كه عار نيست و مشكل براي همه پيش مياد
    بهتره كاري نكني كه بعدا آبروي داشته و اسم پر معني lordvps رو خراب كني
    هيچ وقت منت كارايي كه مي كني براي مشتري ،منت سرش نذار چون پول ميگيري كه پشتيباني بدي چه 1000 تومان چه 1000000 تومان، خودت قيمت گذاشتي سر محصولاتت و بايد سنگ تموم بزاري اگر ميخواي برد كني
    دوست زياده و هيچ كس دوست نداره كه كسي ضرر ببينه
    به نظر من و اونجوري كه بچه هاي اينجارو ميشناسم ميدونم 90% بچه ها ميخوان راه حل بگن ولي مي ترسن سكه يك پول شن
    پ.ن 1 : wht سايت خريد و فروش نيست، يك مرجع تخصصي هست و مي توني با كمك گرفتن زود تر مشتري رو راه بندازي
    پ.ن 2 : بزرگترين مشكل يك سرور آپتايم پايين داشتن آن هست پس 48 ساعت هم براي يوزر زياده
    ببخشيد كه زياد حرف زدم شايد بگي به تو ربطي نداره ولي اين چيزا به نظر من لازمه هر تخصصي هست
    با تشكر
    بنده به شخصه مشکل رو قبول کردم
    و کلا 48 ساعت که حدود 16 ساعتش گذشته تایم نیاز هست تا مشکلاتی گه پیش امده بررسی کنیم و راه حلی برای مسائل مالی و پشتیبانی به صورت درست پیدا کنیم .

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    457
    تشکر شده در
    348 پست

پیش فرض پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

نقل قول نوشته اصلی توسط REXNET نمایش پست ها
    نخیر داداشی، من به این زودی ها سرور نمی گیرم، برای تو داشتم چاره گشایی می کردم، بشکنه این دست که نمک نداره...

ضمنا، بله داداشی، جواب که نمیدی به هیچ کس، کدهایی رو می زنی که مدیر ایرانسل هم بلد نیست و تو کفش مونده: "شماره مشترک مورد نظر اشتباه است"، "تلفن مشترک مورد نظر خاموش است"، "مشترک مورد نظر در حال کفن و دفن می باشد و ..." ....... پول مشتریانت رو هم اگر اسمش رو خوردن نگذاریم پس چی بذاریم، هان؟!

الآن دان هستی ها؟! من با مسئول سرور صحبت کردم، میدونم قضیه چیه... ولی هر چی بهت راهکار میدم، گوش نمیدی، حالا هم نظر من رو بخوای، این راهی که تو میری بیراهه است... خودت خوب میدونی چرا...

تو وقتی به من که خیر سرم شریک ات دروغ میگی، میپیچونی، میذاری تو Black List گوشی ات و ... چطور انتظار داری حرف هات رو باور کنم؟! چطور انتظار داری به شراکتم ادامه بدم؟!

اون سرور 10Gb هم گفتی خریدی، پس کو؟! چرا ندیدمش؟! بعدش گفتی پر شده که مثلا منو دوباره بپیچونی و فکر کردی منم خرم و باور می کنم!! من قبل حرف زدن با تو میدونم چیکاره ای...

اینا رو بیخیال... Support مشتریانت رو چی میگی؟! اصلا قبل این درگیری ها، خوب پشتیبانی میدادی؟

تو باید یاد بگیری مسئولیت پذیر باشی و به کارت اهمیت بدی! باید یاد بگیری کارت رو درست و با حساب کتاب انجام بدی و ... و ... و ... و من نتونستم تو این مدت اینا رو به تو بفهمونم...

باید شیوه کاری ات رو اصلاح کنی و به همه قول بدی که از این به بد هیچ مشکلی پیش نمیاد... وگرنه اگر اینطوری پیش بره، کارت زاره...

من هیچ چشمداشتی به یوزر هات ندارم... فقط سعی کردم کمکت کنم، با اینکه همکاری نمی کردی با من...

کسی قهوه میخوره؟!
    مثل کودکان چرا رفتار می کنید !
    سن هاستینگ اینقدر پایین هست ؟

عضو انجمن REXNET آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    523
    تشکر شده در
    327 پست

نظری ندارم!
    ویرایش توسط REXNET : November 24th, 2010 در ساعت 02:20
    How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

57 پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

مدیران لطفا این تاپیک رو ببندن دیگه !!!
    Lord VPS عزیز مشکالات مشتریان رو تو سایت خودت حل و فصل کن .!!
    نیازی نیست یک یوزر تازه ثبت نام کننده سریع بیاد دقیقا تو این تاپیک نظر بده ! فکر کنم منظورم واضح بود.
    ویرایش توسط iNicz.Com : November 7th, 2010 در ساعت 12:26
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

7. تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    523
    تشکر شده در
    327 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iNicz.Com نمایش پست ها
    مدیران لطفا این تاپیک رو ببندن دیگه !!!
    Lord VPS عزیز مشکالات مشتریان رو تو سایت خودت حل و فصل کن .!!
    نیازی نیست یک یوزر تازه ثبت نام کننده سریع بیاد دقیقا تو این تاپیک نظر بده ! فکر کنم منظورم واضح بود.
    کدوم سایت؟! اگر سایت و پشتیبانی داشت که یوزر ها اینجا چیزی نمی گفتند!

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط REXNET نمایش پست ها
    کدوم سایت؟! اگر سایت و پشتیبانی داشت که یوزر ها اینجا چیزی نمی گفتند!
    به هر حال اینجا دیگه مسخره بازی شد.

Lord VPS عزیز میخوایی ناراحت شو نمی خواهی هم خود دانی.
    یا سرویس خوب بده کسی ناراضی نباشه یا جمع کن !!! با این کار هات اعتبار همه ما سرویس دهنده ها رو زیر سوال می بری
    الان یکی میخواد سرویس بگیره هزار تا سوال پیچ میکنه !! واسه اینکه سرویس دهنده هایی داشتیم که بچه مدرسه ای که وقتی مهر ماه میشه دیگه کارو بار رو جمع میکنند و میرند و ....
    این کار هم نوعی صنعت هستش که شامل مشتری مداری - سرویس خوب و پاسخ گویی به مشتری هستش . 100% اطلاعات کمی داشته باشید تو مشکلات و دیگه موارد تو سرور گیر می کنی و ....
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

10. تعداد تشکر ها ازiNicz.Com به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    523
    تشکر شده در
    327 پست

من صبرم طاق شده، سرور ها رو از wgb گرفته بعد تو تیکت های اخطار بدهی، با اسم من فحش داده، با اسم خودش قربون صدقه میره!!! آدم دروغ گو و دغل باز که شاخ و دم نداره!!! با 1000 تا دروغ سعی می کنه سر و ته قضیه رو هم بیاره...
    ویرایش توسط REXNET : November 7th, 2010 در ساعت 13:07

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

از مشتریان ناراضی سایت lordvps که این پست http://www.webhostingtalk.ir/f15/154...tml#post163492 رو خوندون و موافق هستند خواهش میکنم به آدرس ایمیل من ایمیل بزنید و موافقت خودتون رو اعلام کنید تا هرچه زودتر پیگیر قضیه شکایت از آقای خطیبی از طریق قانون جرایم رایانه ایی بشیم. ایمیل من: m.reza.22 [@] gmail.com

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    32 پست

دوستان انقدر این بنده خدارو تو فشار نذارین
    من هم مثل شما از ایشون سرویس گرفتم ولی به هر حال این مشکلات همه جا پیش میاد
    ایشون هر وقت خواستن پول شما رو بخورن برید شکایت معنی نداره هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده دوره افتادید آدم جمع میکنید واسه شکایت
    ایشون اگه می خواستن سرویس به شما ندن خیلی راحت تر از این حرفا پول شمارو میخوردن
    درک کنید دوستان

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    27 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sabz نمایش پست ها
    دوستان انقدر این بنده خدارو تو فشار نذارین
    من هم مثل شما از ایشون سرویس گرفتم ولی به هر حال این مشکلات همه جا پیش میاد
    ایشون هر وقت خواستن پول شما رو بخورن برید شکایت معنی نداره هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده دوره افتادید آدم جمع میکنید واسه شکایت
    ایشون اگه می خواستن سرویس به شما ندن خیلی راحت تر از این حرفا پول شمارو میخوردن
    درک کنید دوستان
    همه جا این مشکلات پیش نمیاد من وی پی اس داشتم که ۶ ماهی که ازشون سرویس داشتم اصلا دان نشد و قطعی نداشت ، ایشون اگه مطمئن نبود نباید تضمین پایداری ۹۹ درصد رو میکرد.
    من که دلم خوش بود گفتم xlhost دیتاسنتر خوبیه حالا سرعتم کم و زیاد بشه اما آپتایم که باید طبق تضمین ایشون باشه اما مرتب قطعی ایجاد میشه. علتش هم معلوم نیست...

صفحه 10 از 16 نخستنخست ... 67891011121314 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)