تشکرعزیز
ممنون از اطلاعاتتون
- - - Updated - - -
با توجه به توضیحات شما عزیزان پس لایسنس اشتراکی یه چیز چرته
و بنده درگیر این قضیه شدم و یکی از دوستانی کخه اینجا اعتبار خیلی خوبی هم دارن ظاهرا برای من تهیه کردن با قیمت ۱۲۰ هزارتومان به صورت سالیانه
و من بعد از اینکه خواستم آپدیت کنم متوجه شدم که لایسنس تقلبیه و استفاده ایی نداره اصلا و فیکه
اول کار که خریدم ازشون گفتن لایسنس اورجیناله و کسی این قیمت نمیده همه بالای این قیمته و مدعی شدن پنل مستقیم از سایت whmcs هم میدن بهم اما خب من اطلاعات کافی نداشتم و پیگیر پنل هم نشدم اون موقع
اما الان بعد از ۳ ماه که اطلاعات جمع کردم و آپدیت جدید اسکریپت رو ریختم به همراهی دوست عزیز و محترمم مدیریت تکتا سرور اپدیت جدید رو نصب کردم ولی دیدیم که لایسنس اصلا کار نمیکنه و یه چیز فیکه و در واقع نسخه نال هست ظاهرا !!!!
به نظرتون چه کاری از دست من ساخته هست ؟؟؟؟
با ایشون هم صحبت کردم ولی ظاهرا یه چیزم طلب کار هستن و اصلا زیر بار نمیرن و جالبتر اینکه من تاااازه امروز فهمیدم لایسنس اشتراکی هست (اسم جدیدی که خودشون گذاشتن ) و مدعی هم هستن که همون اول گفتن در صورتی که من تمام صحبت ها رو دارم که چنین چیزی نبوده !!!! و اصلا قبول ندارن و میگن مشکل داری برو شکایت کن !!!!
ما موندیم لنگ در هوا با ۱۲۰ تومن پول که مارو در واقع تیغ زدن - ادعاشونم میشه که خیلی کارشون درسته !