افتضاحترین سرویسی که گرفتم همین بوده در ابتدی کار بدلیل تاخیری که رخ داد درخواست بازگشت وجه کردم ولی وجه برگشت داده نشد پس از تحویل هم سرور پی در پی داون شده تا امروز
نکته اینجاست چطور همچنان لرد وی پی اس مجازه که تاپیک فروش بزنه چطور تا کنون مدیران انجمن این مورد رو بررسی نکردند و اخطار ندادند .
اینجا یک کلاه برداری بزرگ صورت گرفته فردی که اصلا توانایی مدیریت فنی و یا اقتصادی یک سرور رو نداشته موفق شده دست به فروش بزرگی بزنه و حالا اینجوری بمونه توش و بعدشم هم بهانه های احتمالی شبیه طنز اقای علی تقوی داشته باشه
بدبختانه نه پشتیبانی با چت وجود داره و نه با تلفن حتی اون یک شماره 0937 تو این مواقع مسدود میشه تا کسی نتونه تماس بگیره بخش پشتیبانی با تیکت هم که تعطیل میشه گرچه بودنشم فایده ای نداره چون پشتیبانی لرد وی پی اس عملا تعطیل شده .
وقتی در گذشته نوشتم سرور داون شد اقای خطیبی نوشتند که نیم ساعت دیگه بالا میاد اما چند ساعت بعد اومد چرا ؟
البته بعدش باز هم پی در پی داون میشد چرا ؟
نمیدونم مشگل چیه احتمالا یا روی یک سرور بیش از حد و توانش وی پی اس ساخته شده و یا پول دیتا سنتر ایکس ال هاست پرداخت نشده چون سرورهای اون دیتا سنتر داره با قدرت کار میکنه و این یک مشگل مدیریت داخلی لرد وی پی اس هست احتمالا در ساعات بعدی سرور اپ میشه و باز هم پی در پی داون میشه
فروش و فعالیت لرد وی پی اس بدین شکل غیر قانونی و جرمه
اگر هم اقای خطیبی مشگل مالی و یا فنی رو حل کنن چه کلا و چه موقتا حل بشه باز هم گفتن اپ شد کفایت نمیکنه یا باید به میزان کافی به زمان استفاده کل کاربران افزوده بشه ( گرچه انچنان سرویس از هر نظر افتضاح بوده که احتمالا با افزودن یک ماه به شارژ هر کاربر هم ارزشی نداره ) و یا هزینه رو به کل کاربرانی که روی سرور ایکس ال هاست بودند مسترد کنند .
شخصا تقاضای استرداد وجه خودم رو دارم
موفق باشید