نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: بازاریاب و کارمند پشتیبان فنی و مالی هاستینگ و سرور هستم در صورت تمایل ملاحضه فرمایید

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن saeed1988m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    515 پست

پیش فرض پاسخ : بازاریاب و کارمند پشتیبان فنی و مالی هاستینگ و سرور هستم در صورت تمایل ملاحضه فرمایید

درود بر شما
    در صورتی که در تهیه مطلب برای کانال تلگرام با موضوع طنز اخبار و سرگرمی هم فعالیت دارید در صورتی که سابقه دارید به ایمیل بنده ارسال کنید
    حقوق تخمینی وزارت کار و در صورت تایید کار شما تا 1500 نیز قابل افزایش می باشد
    سپاس
    saeed_m0radi@yahoo.com

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : بازاریاب و کارمند پشتیبان فنی و مالی هاستینگ و سرور هستم در صورت تمایل ملاحضه فرمایید

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed1988m نمایش پست ها
    درود بر شما
    در صورتی که در تهیه مطلب برای کانال تلگرام با موضوع طنز اخبار و سرگرمی هم فعالیت دارید در صورتی که سابقه دارید به ایمیل بنده ارسال کنید
    حقوق تخمینی وزارت کار و در صورت تایید کار شما تا 1500 نیز قابل افزایش می باشد
    سپاس
    saeed_m0radi@yahoo.com
    سلام تا حالا كه اين كار را نكردم اما چون كار هنري هم ميكنم ويتراي رو شيشه و غيره از هر كاري استقبال ميكنم اگر حقوقش خوب باشه و مشكلم را حل كنه اين كار هم انجام مي دهم لطفا شما به من اينيل بزنيد تا باهاتون تماس بگيرم هزينه پرداختي براي ماه اول را اعلام كنيد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط OmizbanCo نمایش پست ها
    سلام و درود
    در صورت تمایل رزرومه خودتون رو ارسال کنید واسم
    تلگرام OmizbanCo
    با تشکر
    با احترام چشم به زودي براي شما ارسال ميكنم اما به صورتكلي بخواهم بگويم كار با تمامي مجازي سازها را بلدم كار با whmcs هم بلدم كار كانفگ و نصب سيتم عامل ها هم بلدم نصب سرور اختصاصي و مجازي ساز و كار با ميكروتيك و اينا هم بلدم در كل زمينه هاستينگ و سرور مشكلي ندارم اما هر كاري باشه ميتونم انجام بدم فقط حضىري نمي خوام باشه اخه اعصابم خراب شده هر جا ميرم كار ميكنم يه نظري دارن و از اونجا ميام بيرون ايران هم نمي خوام بمونم فقط چون شرايطم سخته چهار ماه مي خوام بيكار نباشم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)