نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: بازاریاب و کارمند پشتیبان فنی و مالی هاستینگ و سرور هستم در صورت تمایل ملاحضه فرمایید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض بازاریاب و کارمند پشتیبان فنی و مالی هاستینگ و سرور هستم در صورت تمایل ملاحضه فرمایید

سلام خدمت دوستان همانطور که در موضوع ذکر کردم خانمی هستم که تمامی توانایی های پشتیبانی فنی سرور و هاستینگ از جمله کانفیگ و بازاریابی را دارم . لازم به ذكر هست هر كاري كه فكر ميكنيد مي تونه يك خانم به كارگيري كنيد استقبال ميكنم يعني مثلا مطلب در گروه هر چي پنل فقط حقوقش خوب و مناسب باشه . ساعت كاريم از ١٢ ظهر تا ٥ عصر و از ١٢ شب تا هشت صبح به صورت كامل قادر به تحويل سفارش پاسخ گويي با حقوق ٨٠٠ هزار تومان امتحان كنيد بد بودم راضي نبوديد اخراجم كنيد به خدا كارم خيلي خوبه همه كار ببدم هي ميگن رزومه خسته شدم اينقدر ايميل الكي دادم من نصب تمامي سيستم عامل ها را بلدم كلان در زمينه پشتيبان فني مشكلي نخواهيد داشت اگه شركت هستيد همه كارها را بسپاريد دستم براتون عالي ميكنم.كامل تسلط بر whmcs دارم نصب و كانفيگ سرور اختصاصي و تحويل از ديتاسنتر بادم . كانفيگ هاست بلدم كلان مديريت سرور را مي دونم و امنيت يه بنده خدا پيدا بشه امتحان كنه بد بودم حقىق نده حاظرم در يك روز يك مبلغي بهم بديد و تست كنيد شيوه كارم رابه خدا شركتتون رونق پيدا ميكنه برا ثوابش اصلا بهم كار بديد چون نياز دارم بهًپول شديدا
    دارای روابط عمومی بالایی هستم ، صدای مناسبی دارم ، خوش برخورد هستم محل سکونتم اصفهان هست دوستانی که تمایل دارند بازاریابی کنم و یا به صورت غیر حضوری در زمینه پشتیبانی تکیت و یا خدمات فنی سرور از ابتدا تا اخر را می توانم در خدمت باشم . با تمامی مجازی سازها کار کردم توانایی کامل تمام کانفیگ ها را دارم . رفع مشکل سیستم عامل های سرور را می توانم بررسی و برطرف کنم و اگر حقوق خوبی داشته باشه مشکلی برای زمان نخواهم داشت البته به مدت سه ماه یا چهار ماه می تونم در خدمت باشم چون به خارج از کشور می خواهم بروم و با توجه به مشکلاتی که در جامعه هست و یک نگاه دیگری به زن دارند نمی خواهم به صورت حضوری کار کنم به همین دلیل به پیشنهاد دوستم اقدام کردم به این تاپیک
    دوستانی که تمایل دارند با یک خانم فعالیت کنند لطفا هزینه حقوق را به صورت دقیق برای من ارسال کنند تا مورد ارزیابی قرار دهم و از طریق ایمو یا برنامه های اجتماعی در تماس باشم .لطفا ایجاد مزاحمت هم نکنید
    برای هماهنگی به ایمیل زیر در خواست خود را ارسال کنید یا در تاپیک درواستی خودم مورد بررسی قرار می دهم با تشکر
    درضمن اگر شرکتی ساعت کاریم براش مناسب نبود با توجه به ساعت تعیینی ان شرکت هم مشکلی نخواهم داشت من مشکل مالی دارم و برای این که حل بشه به هر دری می زنم که انشاالله حل بشه حالا بهترین خدمات را اراوه میکنم بهرین نیرو شما هم میشم بهتون قول می دم و امتحان کنید
    ادرس ایمیل :
    ghazalehssd@gmail.com
    ویرایش توسط ghazalehnakhei : January 31st, 2017 در ساعت 13:24

2. تعداد تشکر ها از ghazalehnakhei به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)