نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakaj نمایش پست ها
هر گیم سرور بزرگی میدونه دشمنش کیه . لازم نیست از روی لاگ سرور بفهمی . منظورم اینه وگرنه درست میگی اسپوف کاملا آیپی هاش فیک هست حتی fbi هم نمیتونه ردگیریش کنه

- - - Updated - - -

دقت کنید از کدوم سرور میان توی سرور شما تبلیغات میکنن یا کسی که تهدیدتون میکنه کیه ردگیری کنید
کسانی که پنل ایران دارن تا جایی که اطلاع دارم 2 نفر هستن در سطح نت البته روز به روز علم این کار رو به بچه های زیر 18 سال یاد میدن متاسفانه. من جوابشونو دادم قبلا و دیگه جرئت نمیکنن سمت ما بیان .
شما سوال کنید از بچه های کلنتون بعدش اینجا اعلام کنید
دوس ندارم بدون مدرک اسم گیم سرور هایی که پنل اتک ایران دارن رو بیارم

دوست عزیز راستی اسم سرور گیمتون رو نگفتی ترس نداره که میخوام کمکت کنم . من تقریبا همه کلن های گیم رو میشناسم
بنده میدونم کیه مدرک هم دارم اما فایده نداره
چندسال ویس سر یه موضوع رفتم شکایت کردم خیلیم پی گیری کردم هر بارم که میرفتم کاری از پیش نمیرفت نمیدونم چرا جلو اینارو نمیگیرن
طرف از کل ایران سر فروش vps vds unit بصورت اجاره ای کلی پول به جیب زد
اینم قضیه همونه . به همه دی داس میده و کسی جلوشو نمیگیره
کلا مساپل عجیب زیاد اتفاق میوفته تو ایران
ولی من آخر اینو متوجه نشدم
چرا کسی جواب این سوالو نمیده
نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها

سلام
قطعا خوشحال میشم اگر تجربیات خودتونو به من انتقال بدید
تو مبحث osi و tcp/ip بهم مشاوره بدید و بگید که چرا فایروال جونیپر بدرد نمیخوره پس از چه فایروالی استفاده کنم ؟ از جه آنتی دی داسی استفاده کنم از چه ids/ips سی استفاده کنم و از چه سوئیچی جهت اتصال اینها به همدیگه استفاده کنم ؟ در سوئیچ ترتیب اتصال به چه شکلی باشه ؟برند دقیق بگید تا خریداری بشه و اگر چیزی رو جا انداختم بگید
منم با شما موافقم که گیم سرور روی لینوکس باشه و به غیر از فایروالهای سخت افزاری از میکروتیک و iptable و csf هم استفاده بشه چون واقعا عالی میشه
شما میتونید در این مورد راهنمایی کنید ؟
www.telegram.me/mohammad_co
خیلی ممنون