نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود.
علیرضا جان,با یک قسمتی از حرفتون موافقم.اونم اینکه تو دیتاسنتر ایران نمیشه این کارو کرد و جلوشو گرفت.حتی آلمان.
یک قسمت دیگه موافق نیستم.فایروال های نرم افزاری چرا استفاده نکنند؟Iptable و Csf به طور مثال,یعنی استفاده نکنند؟سرور رو بذارن در پناه خدا؟
سرور آنتی دیداس داشته باشه.فایروال نرم افزاری هم بریزن و یا iptable رو کانفیگ کنن و سرویس هارو کانفیگ کنن.مشکلی پیش نماید.اولین باره میشنوم که مشکل ایجاد میکنن.فایروال و آنتی دیداس سرور,همه اتک هارو که نمیگیره.چرا نباید نصب شه؟
و یک قسمت دیگه که کلا متوجه نشدم,اینا گفتند که آیپی های زیادی هست.هنوز اطلاعات دقیقی در کار نیست.اگه از زامبی استفاده بشه و یا پرو.ک/سی چطور میخواید پیداشون کنید؟
من اگه بتونم لاگ های دو هفته گیشمو میارم.دیداس دوروز بود که جلوشونو گرفتم.بهتون میدم.شما آیپی اصلیشونو پیدا کنید.من بهتون پول کانفیگ سرور رو میدم.چون این کار در حد کانفیگ یک سرور هست.
من بتونم لیست آیپی هاشونو میدم,همشون از آمریکا و هنگ کنگ هستند.چطور میخواید پیدا کنیدش؟پیدا کنید من بهتون پول کانفیگ کامل رو میدم.چون کار بزرگی هستش و من میتونم یک هفته ای کلا کارشو تموم کنم.فقط شما مشخصات اصلیشو بدین.
وقتی آیپی فیک و یا زامبی باشه,نمیتونید پیدا کنید.مگه آماتور باشه که وسط کار یک سوتی انجام بده و با سیستم اصلی یک کار کوچیک بکنه.
بدرود.