نوشته اصلی توسط
unix_magnet
دستتوت درد نکنه اما نقدی که به شما دارم اینه که مطلب رو خوب توضیح نمیدی . یعنی به زبان ساده توضیح نمیدی احساس می کنم میخوای مطلب رو سخت و یادگیری اون رو مشکل نشون بدی .
توضیحات من کامل هست و شما اگر یک کوچولو ب دایرکت ادمین آشنایی داشتید مشکلتون کامل حل شده بود !

نوشته اصلی توسط
unix_magnet
/usr/local/directadmin/data/users/*/nginx.conf
این فایل بالایی و
مسیر cd /usr/local/directadmin/data/templates تمپلیت ویرچوال هاست ها
چه تفاوتی می کنن ؟ سوال من اینه .
هر بار ک شما nginx رو ری بیلد کنید ، یکبار nginx.conf از سرور دایرکت ادمین دانلود و اور رایت میشه رو فایل nginx.conf اصلی سرور ، بنابر این هر تغییری در این فایل بدید موقت خواهد بود ، اما این موضوع راه حل داره ، شما در مسیر :
کد:
usr/local/directadmin/custombuild/
یک پوشه ب نام custom ایجاد کنید:
حالا میخواید nginx.conf رو ادیت کنید دیگه ؟ درسته ؟
خب یک پوشه ب نام nginx داخل custom بسازید :
داخل nginx هم یک پوشه ب نام conf :
مسیر شما میشه این :
کد:
/usr/local/directadmin/custombuild/custom/nginx/conf
حالا هر فایل کانفیگ nginxیی ک میخواید تغییر بدید رو کپی کنید تو این مسیر (مسیر بالا) و در انتها
کد:
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build rewrite_confs
الان دیگه بعد هر بار ری بیلد یا اد کردن ادمین یا هر تغییری ، فایل nginx.conf از مسیر /usr/local/directadmin/custombuild/custom/nginx/conf اور رایت میشه و تغییرات شما ثابت میمونه .
این تا اینجا ... یعنی الان مشکلی ک در پست اول با nginx.conf داشتید بصورت کامل و همراه با کامند و مرحله ب مرحله توضیح داده شده ، دیگه نمیدونم چطوری باید توضیح بدم واقعا !! :
سوال دوم :

نوشته اصلی توسط
unix_magnet
/usr/local/directadmin/data/users/*/nginx.conf
این فایل بالایی و
مسیر cd /usr/local/directadmin/data/templates تمپلیت ویرچوال هاست ها
چه تفاوتی می کنن ؟ سوال من اینه .
مسیر /usr/local/directadmin/data/templates مربوط ب ویرچوال هاست های nginx است ، ویرچوال هاست ک میدونید چی هست ؟ هر دامینی ک اد میشه یک ویرچوال هاست براش ایجاد میشه ک مثلا تعیین میکنه سرور نیم فلان از دایرکتوری فلان لود شه یا مثلا مجل ذخیره لاگ هاش رو مشخص میکنه و یا .... این مسیر تمپلیت ه ، یعنی بخواید ادیت کنید باید طبق پست #5 عمل کنید.
حالا اگر بخواید ویرچوال هاست یک دامین مشخص رو تغییر بدید ، باید فقط ب مسیر http://ipserver:2222/CMD_CUSTOM_HTTPD برید و ب راحتی ادیت کنید .
چون شما توضیح ندادید ک دقیقا چه ادیتی میخواید رو nginx.conf انجام بدید ، من بیشتر از این نمیتونم کمک کنم .