نوشته اصلی توسط OmidX از طریق vnc ب سرور دسترسی دارید ؟ یا کنسول ؟ کنسول نوشته اصلی توسط OmidX متصل بشید ، ترمینال رو در محیط گنوم باز کنید و استاتوس سرویس ssh رو چک کنید. چطور متصل شم ؟! بیشتر توضیح بدید.الان هاستینگ مشخصات دسترسی به سرور رو برای من ارسال کردن.. نوشته اصلی توسط OmidX پ،ن : نصب محیط گرافیکی بروی سروری ک برای هاستینگ استفاده میشه اشتباه ست. منظورتون از هاستینگ نصب دایرکت ادمینِ ؟! ما واسه دو تا سایت نصب کردیم..
نوشته اصلی توسط amirrsfr چطور متصل شم ؟! بیشتر توضیح بدید.الان هاستینگ مشخصات دسترسی به سرور رو برای من ارسال کردن.. مگه دسکتاپ گنوم رو ب همراه vnc نصب نکردید ؟ دسترسی کنسول ب شما دادن ؟ کنسول vmware هست ؟
...Zzzz...
نوشته اصلی توسط OmidX مگه دسکتاپ گنوم رو ب همراه vnc نصب نکردید ؟ دسترسی کنسول ب شما دادن ؟ کنسول vmware هست ؟ احتمالا کامل نصب نشده// دسترسی کنسول VMware - - - Updated - - - هنگام اتصال به wmWare این خطا نشون میده. فایل تصویر پیوست شد wmware-error.jpg
نوشته اصلی توسط amirrsfr احتمالا کامل نصب نشده// دسترسی کنسول VMware - - - Updated - - - هنگام اتصال به wmWare این خطا نشون میده. فایل تصویر پیوست شد wmware-error.jpg اون خطا نیست ، سرویس دهنده شما ب جای vcenter اکانت کنسول رو در خود esxi ساخته ، شما ok رو بزنید میتونید کار کنید. (اگه دسترسی ها درست باشن)
نوشته اصلی توسط OmidX اون خطا نیست ، سرویس دهنده شما ب جای vcenter اکانت کنسول رو در خود esxi ساخته ، شما ok رو بزنید میتونید کار کنید. (اگه دسترسی ها درست باشن) مشکل من این هشدار نیست.در دسترس نبودن سیستم عامل و دایرکت ادمین هست..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن