تنها راهش 195 هست
من شخصاً از چندین شرکت جمع آوری کردم اینترنت رو ولی هیچ کدوم به اندازه آسیاتک بهونه نیاوردن
تنها راهش 195 هست
من شخصاً از چندین شرکت جمع آوری کردم اینترنت رو ولی هیچ کدوم به اندازه آسیاتک بهونه نیاوردن
Falling Into Dreams
سلام
بقیه جاهارونمی دونم ولی استان اصفهان اگر بری از مخابرات بگیری بدون کسب اجازه از شرکت های pap جمع آوری می کنند براتون
جالبه این پارس آنلاین توی ۴۸ ساعت خط من رو تخیلیه کرد
البته از حق نگذریم مشتری اذیت کنی بودم براشون
پورتشون توی منطقه ما مشکل داشت
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
این کارهارو بعضی شرکتها میکنن و منم پیشنهاد میکنم یک کلک سرشون بزنید . بهتره برید و بگید میخوام اینترنتم را به یک خط دیگه انتقال بدم و اونا هم انتقال میدن و هزینه ای میگیرن (معمولا 5 تا 15 تومن) بعد شما سرویس جدید روی خطتون بخرید
من توی جشنواره های وب اینترنت خریدم و تا حالا سه جا منتقلش کردم . خداییش هم قیمتاش ارزونه و هم سرعتش بالاست . از طرفی اینقدر به ادم حال میدن که دیگه حاظر به تعویض شرکت نمیشی
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
سلام
ببینید شما وقتی سرویس ویژه بگیرید دیگر امکان تخلیه زودتر از موعد و جود ندارد.
این کار یک نوع زرنگی هست که شما با قیمت ارزون تر سرویس بگیرید بعد وقتی کارتون تموم شد جمع کنید.
یکی از ویژگی های سرویس ویژه این هست که شما باید ترافیکتون رو مدیریت کنید تا یکسال شما تموم شه و درصورتی که زودتر تمام شد باید ترافیک خرید بکنید.
دوست عزیز من در پارس آنلاین هستم. اگر خواستین بگین تا فردا پیگیری کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)