چقدر بعضی ها مضخرف میگن آخه بسه دیگه چقدر چرت پرت میگید آحه شما ها مگه توی این حراب شده زندگی نمیکنید مگه نمیبینید وضع فاجعه بار این مملکت رو؟؟؟
آحه من نمیفهمم یعنی چی آحه هر بار هر چی ***** میشه به شعور ملت ایران توهین میشه (یعنی ملت هیجی نمیفهمن قوه تفکر ندارن؟ فرق بین خوب و بد رو نمیفهمن؟) چرا نباید حودشون تصمیم بگیرن
تو همه کشورهای دیکتاتوری وضع همینه و در این مملکته به واقع داغون و نابود شده وضع 100 برابر بدتره واقعاً متاسفم!اینقــــــــــــــ در از این حرفا و بحث ها کردم که واقعاً خسته شدم
هر دفعه خیلی ها رو فانع کردم خیلی رو بحث کردم باهاشون باز یکی دیگه پیداش شد.فقط بگم من اصلاً نمیدونم این بازی چطوری انجام میشه (بازی نکردم اصلاً) ولی لعنت به این کمیته و طویله *****ینگ
که جلوی رشد فکری و آژاد اندیشی در این کشور رو به طرض گشترده ای گرفته.چون به غیر طویله نمیشه بهش چیزی گفت بدون هیچ فانونی بدون هیچ تبصره ای میان همه جا رو میبندن هیچ کس هم صداش.
در نمیاد همه همین خفه خون کامل گرفتن.قضیه این یارو قران خونه که تجاوز کرده بود الان اگه یکی دیگه میرفت کلاس موسیقی بهش تجاوز میشد همین کفن پوشا میرختن خیابون و شعار میدادن...
- - - Updated - - -
ماشالا شما هم اینجا و هم زومیت رو با این طرز فکر و اظهار نظر های جالب و منطقی و کارشناسانتون آباد کردیدن.شما از اون ادمایی که این کشور (ایران خودمون) اگه نسل کشی هم بکنن تو ایران و جهان
همین اولین نفر شماهایی که میایی میگی خوب کردن.فقط دنبال مغلطه ای البته شک ندارم که جنابعالی یکی از برادران گرامی هستی!